Polyanna sa for siden:
Jeg har en rundstek og en flatbiff av hjort. Vakuumpakket. Hvor lenge kan det oppbevares i kjøleskap? Og hvordan tilberede?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Polyanna sa for siden:
Jeg har en rundstek og en flatbiff av hjort. Vakuumpakket. Hvor lenge kan det oppbevares i kjøleskap? Og hvordan tilberede?
Tallulah sa for siden:
I sørstatene behandler de det som kylling. Marinerer i kulturmelk og deep fryer med crisp, gærningene. Men det er jo ikke et godt tips. :knegg:
Heldiggris! Hjort er jo så godt.
Litt usikker på hvor mørt kjøtt det er?
Hyacinth sa for siden:
Jeg har kjøpt en halv hjort flere høster på rad. Ikke i år. Det ee variabelt hvor mørt hjort er, har jeg lest, men mitt har alltid vært ekstremt mørt.
Helstek det møreste og lag viltgryte av det andre?
Det holder seg vel omtrent som annet rødt kjøtt? :undrer:
Floksa sa for siden:
Jeg skal lage gryte av en rundstek i helgen.
Tenkte å skjære terninger, frese i panne med løk før det kokes i kraft og fløte i noen timer.
Floksa sa for siden:
De råeste oppbevarer det i mnd i kjøleskap. Men jeg ville kanskje vært forsiktig med det :knegg: Men en uke går sikkert bra.
Teofelia sa for siden:
Vi tilbereder det som biff. Nam! :nam:
Einhyrningur sa for siden:
Gryte med litt god rødvin, en skvett fløte og diverse deilige løk og greønnsaker. Serveres med en feit potetstappe.
Erica sa for siden:
Tjälknøl er veldig godt. Egner seg til rundsteiken.
m^2 sa for siden:
Beste hjorten jeg noensinne har smakt var hos Teofelia, smurt inn med chili/sennep, og med grønn tomatchutney (hjemmelagd og visstnok en nokså hemmelig oppskrift). Helt sinnsykt godt!
så her må det hostes opp oppskrift...
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.