Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Chablis sa for siden:

Ny uke, nye muligheter.


#3

Blondie sa for siden:

Ny uke, nytt snørr. :himler: Jeg venter på at koronatelefonen skal åpne, så ungen og jeg kan komme oss avgårde til test.

Jeg må jobbe hjemmefra, noe som er nokså tungvint når det er noen elever hjemme og noen på skolen. Det er faktisk tre ganger så mye jobb. Selvsagt er dette også en sånn dag hvor vi har møtetid utover kvelden. :bah:


#4

Blå sa for siden:

Ny uke og gråter ikke alt for mye.

Jeg skal egentlig til legen i dag, men har våknet bitte litte grann forkjølet, så nå må jeg ringe når de åpner og høre om jeg får lov til å komme. :D

Ellers er uken travel, men sannsynligvis hyggelig, så dette lever jeg godt med. Akkurat nå har jeg stearinlys og Tidenes morgen på radio.


#5

Trixie sa for siden:

Morgen ja
Coronatestet igår men tar jo lang tid å få svar.
Så jeg er hjemme da. Og minsten.
Blir mye skjerm. :sparke:


#6

Sissel sa for siden:

God morgen! Oppe og gråter heller ikke. Har sovet ok i natt, så da er jeg fornøyd. Ikke så altfor mye jobb som må gjøres heller i dag.


#7

Blå sa for siden:

Legen ville ikke ha meg inn. :D Så nå blir det telefonkonsultasjon i stedet.


#8

løve70 sa for siden:

God morgen. Er med arvingen til kiropraktor, så trening og deretter jobb. Blir en travel jobbuke.


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg er godt fornøyd med å ha kommet oss gjennom helgen. Vi hadde "konfirmasjon" på lørdag, og det har plaget hodet mitt en del. Men nå er vi ferdige, og det er deilig. (Men bare halvannet år til neste runde ... da håper vi at det kommer litt flere gjester.)

Jeg har en helt absurd arbeidsmengde de kommende ukene. Jeg viste sjefen min hva jeg skal gjøre, og han var helt klar på at jeg skulle føre overtid (normalt sett tar jeg det bare ut i avspasering, men nå har jeg for mye avspaseringstid også). Men jeg ser en ende på det, og da er det helt greit å jobbe mye en liten stund.


#10

star sa for siden:

Kommet meg på jobb.
Jeg er i orker ikke, gidder ikke, vil ikke humør.


#11

Heilo sa for siden:

God morgen. God bedring til alle syke og lykke til med testresultater!


#12

Matilda sa for siden:

Mandag. :gjesp: Jeg er håpløst bak skjema med det meste, så her er det bare å henge i stroppen og lage opplegg til timene i trappa på vei opp til klasserommet. (Neida - har alltid en grov plan i bunn. Skal nok trylle fram noe brukbart.)


#13

Kaija sa for siden:

God morgen. En sånn dag jeg skulle få gjort kjempemye. Men så starter dagen med koronatelefonkø og avlysning av alle avtaler. At litt snørr skal være så problematisk.
Hvordan kommer man seg til testing på kommunens eneste testestasjon, tro? Det var enklere før, da den lå 100 meter fra huset mitt.


#14

Blondie sa for siden:

Her ligger teststasjonen 30 meter fra huset mitt. Eneste måten å få time der på, er å ringe. Den telefonen er det nå opptattsignal på hele tiden. (det var ringesignal tidligere, så jeg mistenker en feil). Det er litt klønete, kjenner jeg.


#15

Frøy sa for siden:

Iskaldt på hjemmekontoret i dag, men har fått på en ovn så da kommer det seg nok snart.

Litt mye å gjøre i dag både med vanlig jobb og planlegging av kalenderen til jobb, gaper alltid over litt for mye......


#16

Blånn sa for siden:

God morgen! Det var -3 grader da jeg syklet til jobb i dag. Brrrr. Kom meg til jobb, da. Og nå sitter jeg her og venter På medarbeider som skulle ha medarbeidersamtale kl. 9.


#17

tink sa for siden:

Oi Blånn, håper vedkommede dukket opp, og at resten av dagen ikke ble spist opp. Her er det hjemmekontor med utsikt til en kaosuke. Jeg føler det er så mye jeg ikke har kontroll på, som burde vært under kontroll. Det kjennes ikke greit. :sukk:


#18

Sissel sa for siden:

Jeg har brukt lunchpausen på å gå en tur i skogen. Rakk det akkurat før regnet kom.


#19

Anda sa for siden:

Jeg har morgentrent og luftet bikkja i fint høstvær.

Og så har jeg lett etter jobbmotivasjon i flere timer allerede. Foreløpig uten suksess. :sukk:


#20

star sa for siden:

Når jeg får fakturert det jeg har på blokka så har jeg fakturert for summen som er ønskelig på en uke. Ka jeg ta resten av uka fri da mon tro?


#21

Sissel sa for siden:

Selvfølgelig star, skulle bare mangle. :)


#22

Blånn sa for siden:

Vedkommende dukket ikke opp. Resten av dagen gikk med til å nøste i en SnapChat-greie som involverer to skoler (gleder meg til politikontakten vår kommer i morgen i storefri for vi får kanskje noen «bleke» ansikter blant elevene da. Ellers et par andre elevsaker og et foreldrepar vi prøver å overbevise om rett skolevalg for barnet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.