Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Få slette vegger på bad

#1

Bokormen sa for siden:

Hvordan kan man få slette vegger på badet i en oppussing light-variant? Finnes det plater man kan feste utenpå panel og fliser f.eks? :gruble:


#2

sindrome sa for siden:

Du kan helt sikkert sette opp baderomsplater over det meste.


#3

Hyacinth sa for siden:

Så nettopp noen som brukte mikrosement utenpå fliser. Det kostet 3000 kr og ble kjempefint.


#4

millact sa for siden:

Leste samme artikkel. Men det stod at det forutsetter at badet er av god kvalitet fra før av. Mikrosementen var kjøpt fra Spania.


#5

Pesten sa for siden:

Vi fjernet flisene og satte opp tettiplater. Sparklet med våtromssparkel og satte opp våtromsstrie, grunna med våtromsgrunning og malte siste strøk med våtromsmaling.
Vi har fliser på gulv og dusjsonen :)


#6

Polyanna sa for siden:

Mikrosement er lekkert, men IKKE lett å jobbe med, syns jeg. Jeg endte med en temmelig «rustikk» look, for å si det sånn. :knegg:


#7

Bokormen sa for siden:

Takk for tips! Vi er ikke så nevenyttige, så jeg antar at plater kanskje er mest realistisk. :knegg:


#8

Tallulah sa for siden:

Vi vurderer mikrosement, men skal i såfall ikke gjøre det selv.


#9

Pøblis sa for siden:

Datteren min har mikrosement, og det er dritlekkert, rett og slett.


#10

Erica sa for siden:

Du må ikke sette opp vanntette baderomsplater over fliser tror jeg, Sjekk det ihvertfall med noen med våtromsekspertise. Jeg ønsket å legge nye baderomsplater over de gamle, men fikk beskjed om at det ikke kunne gjøres. Noe med kondens i lagene mellom eller noe...


#11

Fløyel sa for siden:

Som quickfix kan du helsparkle veggene, finnes ulike typer på markedet. Jeg har god erfaring med denne betongmalingen: www.heydi.no/prod/1401/no/heydi-betonglook

Det er en mikrosement maling. Veldig enkel å påføre for en vanlig forbruker. Rull den på med malingsrulle og etterstryk med pensel. Syntes den blir finest når man påfører den vertikalt og ikke krysstryker den.

Se forøvrig prikk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.