Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Din beste oppskrift på enkel forrett?

#1

Minerva sa for siden:

Skal ha middagsgjester og vil ha en enkel, men god forrett. Tips?

PS: Vi har to barn i huset som elsker reker. Men det kan også være annet.


#2

Minerva sa for siden:

Kan man kombinere pannekaker/blinis og reker på en god måte?


#3

liefje sa for siden:

Letteste og beste forrett: Gode tomater, basilikum og bøffelmozarella med en enkel dressing av ekstra virgin olivenolje og god eddik + salt og pepper. Forutsetter GODE tomater, men jeg får i alle fall fortsatt tak i det.

På blinis tar vi alltid creme fraiche, hakket rødløk og lodderogn (eller kaviar til VELDIG spesielle anledninger). Det er veldig godt. Reker ville jeg heller hatt sammen med avokado for eksempel.



#5

GinaK sa for siden:

Jeg lagde denne til min 50årsdag. Stor suksess. Prøvelagde den for gutta her og den gikk gjennom. :)
Stort pluss at den kan lages i forkant og settes kjølig.
gladkokken.no/oppskrifter/rekecoctail


#6

m^2 sa for siden:

Denne gravlaksen fra Jamie Oliver er helt sinnsykt god og enkel å lage (men den må ligge en liten stund så må lages på forhånd). Vi har lagd den av både laks med skinn og av salmalaks (på salg :knegg: )

Vi serverer den på melbatoast med sennepssaus under, en liten dæsj creme fraiche på og noe rogn av noe slag. (og en dillkvast til pynt). Vi har servert 3 til forrett, men det er kanskje egentlig litt lite (vi har gjerne hatt en forrett i tillegg da). Den er både flott å se på og som sagt, utrolig god. Og får alltid mye god tilbakemelding på den.

Vi legger den opp som en «rosett» og siden den har veldig fine farger blir den ordentlig pen å se på. (bilde fra nett, denne laksen er ikke gravd med rødbete)


#7

Charlie sa for siden:

Rekecocktail, fylt avocado og annen retromat er fresht, moderne og knallgodt blant kidsa og et hyggelig gjensyn for de voksne.

Det er bare kabareten som er parkert, hos oss. :knegg:


#8

Minerva sa for siden:

Tusen takk for gode forslag! :blomst:

JA! Det blir det! :jupp:
Og nå har jeg slengt en langpanne foccacia i ovnen også, det elsker ungene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.