Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger shoppetips: Dunparkas - må være lett!

#1

Frøken Fjong sa for siden:

Jepp - trenger konkret tips til en lett dunparkas. Fint om den ikke ser veeldig bomsete ut også. Litt vannavvisende er bra, men ikke noe must, ettersom den stort sett brukes i kaldt og tørt vintervær. Jeg tror jeg vil ha svart, men andre farger kan være aktuelle.
Har prøvd Rab sin, og den var lett og god med fin "pels"kant. Dessverre var den i overkant stor over hoftene og baken (måtte ha xl for at den skulle passe over rygg og bryst), så den sto litt ut fra kroppen på en måte.


#2

Musemus sa for siden:

Swims Davos!


#3

Frøken Fjong sa for siden:

Den så absolutt fin ut! Litt stiv pris riktignok, men tenker å ha den i maaange år, så kan gå. Det står "vannavvisende på innsiden" - hva menes med det?#5

Musemus sa for siden:

Aner ikke. Jeg brukte den for første gang nå og den er så hinsides god. Stiv pris ja, jeg kjøper sjelden vinterjakke, derfor unnet jeg meg denne i år. Den er lett og fin -jeg klarer ikke å bruke tunge jakker.#7

Frøken Fjong sa for siden:

Fin den og! Litt usikker på om den er varm nok . ser ut somtykkelsen til en kort Peak Performance jakke jeg har, og den er ikke varm nok her (ned mot -20 er ganske vanlig)


#8

Camomilla sa for siden:

Enig, den er supervarm og lett.#10

Frøken Fjong sa for siden:

Jeje - har fortsatt ikke blitt ny parkas, men nå vurderer jeg veldig Swims Davos! Kan noen si meg noe om størrelsene på den? Jeg bruker vanligvis L , men må også ofte ha XL. Drar mye over bryst og rygg, og har lite midje. Den ser nokså rett ut i fasongen - stemmer det? Så på en nettbutikk at det anbefales å gå en str opp hvis man vipper mellom. Finner dessverre ikke noen mål på den. Noen av dere som har den og kan hjelpe?


#11

Musemus sa for siden:

Jeg har den og kan hjelpe!
Er vanligvis en Small, men denne kjøpte jeg i Medium og det er jeg glad for. Den er romslig til meg, men det er ikke sånn at den ser for stor ut.
Du kommer til å elske den - jeg er så fornøyd. Det er som å ha på seg ei dyne som er vanntett, og det er den aller, aller, aller beste jakka jeg noensinne har hatt!


#12

Geitrams sa for siden:

Norrøna har en veldig fin.


#13

GinaK sa for siden:

Jeg har en halvlang Peak Performance. Litt innsvingt. Jeg har visst M og er bred over hoftene. Passer fint.


#14

Frøken Fjong sa for siden:

Supert - da stemmer nok det som står - takk takk🤗


#15

Frøken Fjong sa for siden:

Takk for tips om Norrøna og Peak også - vet dere hva modellene heter?#17

MegaMie sa for siden:

Jeg trenger også en varm og god vinterjakke. Vurderer Svea eller Save the Duck.


#18

Geitrams sa for siden:

Den fra Norrøna heter Oslo, finnes vel både med dun og foret uten dun og uforet.


#19

Musemus sa for siden:

Mannen har Save The Duck, og han er superfornøyd med sin.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.