Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger shoppetips: Dunparkas - må være lett!

#1

Frøken Fjong sa for siden:

Jepp - trenger konkret tips til en lett dunparkas. Fint om den ikke ser veeldig bomsete ut også. Litt vannavvisende er bra, men ikke noe must, ettersom den stort sett brukes i kaldt og tørt vintervær. Jeg tror jeg vil ha svart, men andre farger kan være aktuelle.
Har prøvd Rab sin, og den var lett og god med fin "pels"kant. Dessverre var den i overkant stor over hoftene og baken (måtte ha xl for at den skulle passe over rygg og bryst), så den sto litt ut fra kroppen på en måte.


#2

Musemus sa for siden:

Swims Davos!


#3

Frøken Fjong sa for siden:

Den så absolutt fin ut! Litt stiv pris riktignok, men tenker å ha den i maaange år, så kan gå. Det står "vannavvisende på innsiden" - hva menes med det?#5

Musemus sa for siden:

Aner ikke. Jeg brukte den for første gang nå og den er så hinsides god. Stiv pris ja, jeg kjøper sjelden vinterjakke, derfor unnet jeg meg denne i år. Den er lett og fin -jeg klarer ikke å bruke tunge jakker.#7

Frøken Fjong sa for siden:

Fin den og! Litt usikker på om den er varm nok . ser ut somtykkelsen til en kort Peak Performance jakke jeg har, og den er ikke varm nok her (ned mot -20 er ganske vanlig)


#8

Camomilla sa for siden:

Enig, den er supervarm og lett.Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.