Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Newton på Youtube har blitt mer sexinfo

#1

Pelle sa for siden:

www.vg.no/rampelys/i/vAAm0X/opproert-over-porno-sketsjer-paa-nrk

Har andre fått med seg dette? NRK har hatt en Newton-kanal på You tube, som nå er rebrandet, til å inneholde mer info for eldre barn. Så nå kan hun isteden få info om analsex, squirting og orgasmer? Illustrert, som sådan? What??

"vi har merket rebrandingen" og "det er 13-årsgrense for Youtube bruker" holder da ikke som argumenter?

Ville bare gjøre andre oppmerksom på dette, hvis de tror barna ser på nyttige ting på Youtube.


#2

Galathea sa for siden:

Takk for advarsel, kan du ikke heller se på Newton sine videoer sier jeg ofte hvis 9-åringen ser på meningsløst tull og tøys på youtube. Vi det komme opp hvis man søker på Newton, eller er det kun de som abonnerer?


#3

Pelle sa for siden:

Det vet jeg ikke. Men min dater har ikke bruker og går inn for å se på eksperimenter etc. Det bør hun jo slutte med nå, synes jeg. Men det virker som en utrolig dårlig avvikling av NRK?!


#4

-ea- sa for siden:

Enig med deg, Pelle, det var dårlig resirkulering av NRK.

Ikke til sammenligning, men jeg var nylig innom gruppa Landsmøte (NRK radio), og oppdaget til min forundring at jeg var medlem. En liten sjekk viste at gruppa het tidligere Kolafei, og har endret navn. En ufarlig endring forhold til den du viser til.


#5

Input sa for siden:

Men er ikke vanlig Newton også blitt totalt ødelagt? Så noen episoder med sønnen i sommer og det var bare tull. Overnatting på ikea og overnatting på badeland, ingenting av det som var for fem år siden, der man faktisk lærte noe.

Enig i at dette er utrolig ugreit, Pelle.


#6

Galathea sa for siden:

Ja, det har sklidd ut i utrolig mye fjas, veldig mye fokus på programlederne og mindre på å formidle fakta, som gamle Newton gjorde. Og så irriterer jeg meg som biolog grønn over at det er så mye ææææsj og iiik når man viser fram naturen, hva skjedde med gleden og engasjementet


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.