Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Millen sa for siden:

Ny dag med regn, syke unger og hjemmekontor.


#3

celebelen sa for siden:

Regn her også, nå vil jeg ha bedre vær! Hjemmekontor før utviklingssamtale i dag, og det var flaks siden DHL ringte og informerte om at de skulle levere pakke i dag og ikke på torsdag som de har sagt før.


#4

Blå sa for siden:

God morgen.

Her ser det faktisk ut som om været skal bli bra.

Jeg har sofakontor, stearinlys og radio. Senere i dag er det digital forelesning og så et møte i byen der jeg skal ta notater, så jeg har forsåvidt en helt grei dag foran meg.


#5

Eia sa for siden:

God morgen! Unngikk regn på sykkeltur til jobb. Nå kom det en skikkelig skur, men nå er jeg inne. :glis:

Kaffe først, så produksjon. Og P2 på øret. :hjerter:


#6

star sa for siden:

Prøver å ringe legekontoret, men de legger bare på.


#7

Hjertensfryd sa for siden:

Snart på jobb, men med lav terskel for å reise heim igjen til sjuklingane mine. Har vist eit webinar i kveld og.


#8

Timar sa for siden:

Jeg rakk å følge minsten litt på skolevei uten regn, og nå nyter jeg kaffen min i tomt hus!! Det varer ikke lenge, så jeg får nyte det mens jeg kan. :humre:


#9

annemede sa for siden:

Skype- og teamsmøter vegg til vegg i dag.


#10

Hondacrv sa for siden:

Eg skal på jobb etter kvart, og ha fagsamtaler med elevene Det er fint. Etterpå skal eg på mammografi og få skvist puppene. Au. Har aldri gjort det før. Er det veldig vondt?


#11

vixen sa for siden:

Vet ikke Hondacry, men er interessert i rapport! :humre:
Lykke til!
En hel dag i demokratiets tjeneste her. Lang møtedag med budsjett i en begredelig kommuneøkonomi. Alt for lenge til valg kjenner jeg på innimellom.


#12

star sa for siden:

Jeg syns ikke det var noe vondt, Hondacrv.

Kom gjennom til slutt. Time senere i dag, det ble jeg litt overrasket over.


#13

Martis sa for siden:

Lykke til Hindacrv! Jeg syns det er litt ubehagelig, men tar heldigvis ikke lange stunden.

Hjemmekontor og demotivert. Jeg trenger fri!!


#14

Sol sa for siden:

I dag har jeg 1. blitt skikkelig lei meg av hva andre klarer å klemme ut av seg. 2. kjent på frustrasjon over det samme. 3. oppdaget at presentasjonen jeg lagde på fredag forsvant i tidenes vimehue. Tror aldri jeg har klart å ikke spare en eneste fil før.

Så nå er det bare å puste med magen, dukke for følelsene om hva andre mener om meg og brette opp ermene og lage presentasjonen på nytt. Flaks den var kort! :knegg:


#15

Blå sa for siden:

:klemmer: Sol


#16

Nenne sa for siden:

Jeg synes ikke det er vondt. Bare veldig greit å få tatt den sjekken.

Sol, så utrolig kjedelig!

Her regnte det så fælt da vi kjørte til jobb i dag at vi nesten ikke så veien. Det er litt bedre nå, men for et deprimerende vær. :sukk:


#17

Fersken sa for siden:

Jeg har utsikt (blant annet) til et kjempestort buskas av noe slag som nå på høsten har aldeles nydelige farger i rødt og oransje. Og når til og med solen står på så blir det riktig så fin utsikt fra hjemmekontoret. I dag ser jeg også fjellene på andre siden av fjorden, så det er bare velstand. :hjerter:


#18

millact sa for siden:

Pøsregn i sør også; ingen utsikter til noe bedre heller. Reprise av fjoråret tror jeg.

Det er tirsdag i det minste.


#19

Frøy sa for siden:

Solen skinner og jeg er glad for å ha hentet hjem den digre skjermen min fra jobb, en 38" buet skjerm, som gjør at jeg lett kan jobbe i tre bilder på en gang. Jeg bare elsker den og hadde ikke innsett hvor savnet den har vært.


#20

Timar sa for siden:

Første gangen jeg tok mammografi, så var det grisevondt. Mulig jeg var litt uheldig i syklusen, eller så var det bare dårlig håndverk. Jeg husker jeg sto og prøvde å puste meg gjennom smerten mens dama sto og konverserte i stedet for å trykke på "løs ut"-knappen. :gaah:

De andre gangene har jeg blitt positivt overrasket over hvor lite ubehagelig det er. Kalde hender på den som stapper puppen på plass har vært det verste, liksom. :knegg:


#21

tink sa for siden:

Karantenekontor mens vi venter på testsvar for de minste og meg. Vi testet oss i går kveld, nå er visst kapasiteten sprengt. Tror ikke vi er syke, for nå er vi veldig friske alle sammen. Det er i det minste utsikt flotte høstfarger utenfor.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.