Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kontorstol på hjemmekontoret

#1

Molly sa for siden:

Nå har vi fått beskjed om at vi får utbetalt en sum fra arbeidsgiver for å kjøpe det vi trenger til hjemmekontoret ettersom det ser ut til at vi blir sittende hjemme lenge og vel.
Foreløpig har jeg lånt en kontorstol fra jobben, men nå har jeg lyst til å kjøpe meg en som ser litt penere ut hjemme. Det er dog en forutsetning at den er god å sitte i en hel arbeidsdag, og ikke minst daglig over lengre tid.

Har du en å anbefale som både har komfort og ser fin ut? Budsjettet tillater opptil 3000,-


#2

Palmen sa for siden:

Velg en med netting i ryggen. Alt annet blir varmt og klamt. Jeg kjøpte en fea IKEA som er superdeilig men angrer på at jec ikke kjøpte den i hvit (siden jeg er forvist til et hvitt og rååsa barnerom for hjemmekontoret). Skal se om jeg finner link. Kosta 2000.


#3

Adrienne sa for siden:

Jeg har Markus fra IKEA. Fornøyd nok, selv om den ikke kan måle seg med Håg-stolene på jobb.


#4

Palmen sa for siden:

Oooog nå ble jeg skikkelig overraska. Jeg har også Markus. :knegg: (det er ikke første gang Adrienne og jeg har de samme tingene foråsiresånn)


#5

Che sa for siden:

Her i huset har vi og en Markus fra Ikea. Også fornøyd.


#6

Tjorven sa for siden:

Det har vært flere tråder om dette de siste månedene. Vi kjøpte en Långfjäll fra Ikea. Mannen min sier den er ålreit. (Han har fått kontorplassen siden hans jobb i større grad enn min krever to skjermer ... jeg sitter fremdeles på spisestuestolen ved spisestuebordet, og det har jeg gjort siden mars - ryggen min begynner nå å protestere.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.