Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Frøy sa for siden:

Jeg skal på fysisk møte fra 10-1430 i dag, skal være 10 stk i et rimelig stort møterom så det bør gå bra. Gleder meg litt til å se folk igjen. Men siden jeg skal på møte i morgen og fredag også så kommer jeg vel til å få overdose av folk. :knegg:


#3

celebelen sa for siden:

Jeg er på kontoret. Foreløpig helt alene, men det endrer seg vel etterhvert. Mannen er pålagt hjemmekontor med mulighet for unntak ved behov, jeg er spent på om vi gjør noen endringer her.

Zumba-trening i kveld, det ligger an til å bli dagens høydepunkt.


#4

Tjorven sa for siden:

I dag skulle jeg ha våknet i en hotellseng, spist frokost med gode kolleger og deretter hatt fagdag. Slik ble det ikke. Jeg sitter på hjemmekontoret, og vi håper at det meste av fagdagen lar seg gjennomføre på Teams. :sukk:

Jeg forholder meg til reglene, men fy fader så lei jeg er.


#5

Eia sa for siden:

God morgen! Jeg kjenner at jeg er takknemlig for at jeg jobber med produksjon, slik at jeg må være på jobb sammen med kollegaene mine. Og for at jeg er i en bransje som (foreløpig, bank i bordet) ikke har blitt veldig berørt av koronatidene.

Ja, så var det til arbeid, ja. :svosj:


#6

Hondacrv sa for siden:

Hm. Eks-svigerfar døde i går. Litt brått, men me visste nok at det kom til å skje sånn innen eit år. Det er så trist, og eg tenkjer på så ein fin mann han var då han var frisk. Ein sluttar ikkje å vere glad i folk sjølv om ein blir skilt...så litt grå dag her i dag. Jenta har gått på skulen da, det er bra.


#7

Mex sa for siden:

Huff, jeg skjønner godt at du er lei, Tjorven.
Det er tøft for alle dere som har hjemmekontor hele tiden.

Jeg har en jobb hvor jeg må være fysisk på jobben. Så jeg omgås faktisk ganske mange mennesker daglig.

Fjernkontor i dag. Må fikse steinsprutskade på bilruta :mumle: og så er det utviklingssamtale på skolen for eldstemann.


#8

Frøy sa for siden:

Kondolerer Hondacrv. :klemme:


#9

Nenne sa for siden:

Kondolerer Hondacrv. :klemme: Det er trist, selv om det er ventet.

Vi får storfint fremmend her i dag, som farmor pleide å si, når sjefen for hele forretningsområdet kommer på besøk. Vi lurte på å lage en egen boble for ham som kommer fra Oslo nå som vi omsider har fått grepet på smitten i denne kommunen etter et par andre Oslobesøk, men det ville han nok ikke sette særlig pris på kanskje? ;)

Aldri så galt at det ikke er godt for noe; kaffemaskinen vår som tok kvelden, ble byttet i rekordfart og kom på plass i går, klar til besøk. :knegg:


#10

Blondie sa for siden:

Kondolerer, honda! :klemme:

Jeg våkner kvart over fire hver morgen for tiden og får pokker ikke sove igjen. :gaah: Det fører jo til at jeg går halvdau rundt og suser i min egen verden, det fungerer dårlig på en jobb hvor det er alt eller ingenting.


#11

Fintdethei! sa for siden:

Tilbake på hjemmekontor i dag, for 4 uker i denne omgang. Jeg fikk 7 hele dager på kontoret. Manglende motivasjon og konsentrasjon er til å ta og føle på.


#12

tink sa for siden:

God morgen. Stresset rundt på butikken fordi jeg trodde jeg hadde et møte kl. 9 i dag. Det er visst kl. 11 i morgen. Jaja, da har jeg flere timer til rådighet nå. :yessir:


#13

star sa for siden:

Kondolerer, Hondacrv :klemme:

Da er ungen sendt på skolen etter å ha vært hjemme siden fredag. Jeg er på jobb, men jeg vet ikke hvor lenge dette funker. Føler det er et eller annet i kroppen som ikke er som det skal.


#14

millact sa for siden:

:klemme:Kondolerer, Hondacrv.

Sol her i sør; virkelig på tide, en stund siden sist.


#15

star sa for siden:

Her er det vått. Som i går og dagen før og......


#16

Blånn sa for siden:

God formiddag! Sola har tittet fram! Jeg er på jobb og håper det fortsatt er oppholdsvær når jeg sykler hjem igjen.


#17

Sissel sa for siden:

Her høljer det ned as we speak. Og blåser, men sola var fremme for en stund siden, så her på vestlandet er ting som de pleier. :)


#18

Addison sa for siden:

God ettermiddag. Siste kontordag "inntil videre". Blæh!! Er kvalm ved tanken på nye uker og måneder, uten sluttdato, hjemme dag ut og dag inn. :gaah:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.