Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Varmeisolerende stoff?

#1

Floksa sa for siden:

Jeg trenger å lage meg et hylster til to fingre. Det skal verne disse mot slag og spark og holde dem på plass. Problemet er at det må være varmeisolerende også når det er vått. Og ikke tykkere enn at hånden blir funksjonell. Hittil har jeg brukt selvheftende sportsbandage men den blir ekstremt kald når den blir våt og nå mot vinteren må jeg finne noe annet.
Et litt tykt ullstoff? Finnes de noe annet? Noe man bruker i våtdrakter kanskje?


#2

Neket sa for siden:

Neoprene? Det er det de bruker i våtdrakt, men det må være trangt for å holde på varmen - poenget med en våtdrakt er jo at vannet mellom kroppen og våtdrakten blir varmt.


#3

Bokormen sa for siden:

Ullfilt er vel suverent mht varme da det blir vått. :) Samt at jeg tror ikke en får problemet med "sur vottelukt" som gjerne oppstår i synteriske materialer som blir våte.


#4

frukt sa for siden:

Neopren ytterst og ull inni kanskje? Det blir kanskje for tjukt. Vet ikke hvor lett det er å få tak i en liten bit neopren da.


#5

Floksa sa for siden:

Har prøvesydd meg to hylser av ull. Fant et gammel hestedekken. Kjenner bra ut inne, men spørs om de tåler trøkket ute. To lag er kanskje ikke så dumt? Men hvor får man tak i neopren?


#6

Bluen sa for siden:

Ta en titt på Finn. Både hansker og for eksempel hetter til salgs der inne til en ikke altfor urimelig pris - kanskje like greit å klippe til noe sånt?



#8

Floksa sa for siden:

Veldig godt tips. Er det stor herrehansker kan jeg faktisk bruke fingeren som den er. Bare klippe den av #babyhands



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.