Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

MacSukk

#1

Agent Scully sa for siden:

Jeg hadde brukt nærmere 5 timer på å snekre den perfekte playlist. Og så skulle jeg spille en sang i iTunes, men beklageligvis kom jeg borti backspace i stedet for enter-knappen. Og enda mer beklageligvis så hadde jeg markert playlisten min, og ikke sangen jeg skulle spille. Og dermed var playlisten slettet! Ingen angreknapp, ingen søppelbøtte, bare tomhet! :sukk:

Sorry Mac, men Microsoft har større tabbekvote enn dette. :nemlig:


#2

Frantzen sa for siden:

Neeeeeeei.....så irriterende!!

:dakars:


#3

Aminta sa for siden:

Ingen søppelbøtte?
Jeg har det ihvertfall, og alt jeg trykker apple+backspace på havner der.


#4

Agent Scully sa for siden:

Selvfølgelig finnes der en søppelbøtte, men der ligger det ingen playlist. Og angring var ikke en option. Det er mulig dette burde vært en iTunes-sutretråd, men jeg liker å sikte mot toppen ...


#5

Aminta sa for siden:

Mhm, lurer på om du må skylde på iTunes her altså :knegg:
Har du spurt noen som har mer peil?


#6

safran sa for siden:

Satan, så surt.



#8

DM sa for siden:

Det pleier ofte å funke med eple+z når man tabber slik. :trøste:


#9

HP sa for siden:

Eple-Z bruker å fungere over alt, men det er kanskje litt sent nå?

Å klikke TimeMachine ikonet ville vel kanskje også gjort susen. :cool:


#10

Blåbær sa for siden:

Jeg sitter også med iTunes nå. Makan til drittprogram! Treigt og surt og fælt! Fikk ny iPod touch i går, og der må visst jeg bruke iTunes. Jeg er vandt til MediaMonkey, som er ett mye bedre program!:nemlig:


#11

HP sa for siden:

Det finnes alternativer til iPod + iTunes, men jeg vet ikke hvilke, jeg er fornøyd med iTunes. :)


#12

Agent Scully sa for siden:

Eple-z funket ikke. Men TimeMachine kanskje ... :undrer:


#13

DM sa for siden:

Time Machine funker jo selvfølgelig hvis du har det lagt inn?


#14

Agent Scully sa for siden:

Er visst satt opp mot en ekstern harddisk som ikke har vært koblet på på leeenge.
Men jeg fant ut noe mer: På mannens iTunes, så spurte den etter bekreftelse på om jeg ville slette. Men den hadde også en hake for "Ikke spør om dette igjen", og jeg må ha kommet borti denne på min iTunes. Noen som aner hvordan jeg kan "un-hooke" denne? Vil jo nødig gjøre dette igjen ... :flau:

Angreknappen funker uansett ikke på sletting av playlister. Det var jo det første jeg gjorde, men nei, den ville ikke angre ...
Playlisten er forresten "restored" etter hukommelsen, den er nok nesten like bra som den var i utgangspunktet. Kanskje bedre? Den blir jo bare bedre jo flere iterasjoner jeg tar ...


#15

HP sa for siden:

Sjekk den første her.


#16

Agent Scully sa for siden:

Takk.

Men hallo!!! :himle:
Det er jo utrolig barnslig å måtte slette prefsfiler på denne måten!
Det er trolig at julepresangønskene mine i år kommer fra SonyEricsson og ikke Apple, ja ....


#17

HP sa for siden:

Apple program har en tendens til å bli for enkle i blant. I dette tilfellet er det litt sånn "nå har du sagt det, så forblir det sånn for alltid"-enkelt. Jeg kommer ikke over at det ikke går an å angre sletting av spilleliste jeg, har testet. :skuffet:


#18

Agent Scully sa for siden:

:nemlig:
Men nå er tabbekvoten gjenopprettet. Ironisk at jeg måtte inn i biblioteket og herje rundt med systemfiler for å få lov til å slippe å slette playlister uten å ville det, ja ...


#19

Miss Norway sa for siden:

Sendte du meg ikke spillelisten på mail da? :undrer:

Jeg har en annen liten mac-klage når vi er i gang. Denne gang i iPhoto. Det går nemlig ikke an å lagre kort og kalendre og den slags man har laget der inne (ihvertfall har ikke jeg funnet ut hvordan man gjør det), og gjør man da en endring - og i dette programmet er det lett for at en liten fjær blir til fem høns - UTEN angremuligheter - da er man fucked. Kan da ikke være så vanskelig å få til det da, Apple?

Det går jo sikkert an å lagre en kopi på et annet sted på harddisken manuelt, men det er jo supertungvint.

Kif, du har min fulle medfølelse. Men den nye playlisten blir sikkert bare enda bedre, hva? (Men det er jo en reell fare for at du ender opp møkklei alle sangene før den store dagen dessverre).


#20

teamor sa for siden:

Men dette stemmer jo ikke! Alle slike prosjekter lagres, og du finner dem igjen under prosjekter til høyre. det er vanntett!


#21

teamor sa for siden:

OG eple+z fungerer glimrende i iphoto :)


#22

Miss Norway sa for siden:

Ja, de ligger der, men ubeskyttet. Hvis du kommer borti en knapp, feks endrer designet eller noe sånt ved en feiltakelse, så er det vips endret. Og hverken Eple-Z eller noe annet kan "angre" dette, og det finnes ingen måte der å lagre en variant man kan gå tilbake til. Hvis man endrer design til et med færre/flere bilder ender man opp med å manuelt måtte dytte alle bildene på riktig plass igjen. Surt.

#23

teamor sa for siden:

hmm, har aldri hatt problemer med det, men hvis det først oppstår så er det sikkert kjipt ja! :nikker:


#24

Miss Norway sa for siden:

Det er jo veldig greitt med enkelt-bildene. De kan man herje med så mye man vil, og alltid kunne angre (Eple-Z) eller "Revert to saved" for å kunne gå tilbake til den ikke- manipulerte originalen. Men akkurat med projects (kort, kalendere etc) så har man ikke denne muligheten. Den eneste utgaven man har er den man jobber med. Enkelte endringer i projects kan man angre, mens andre altså ikke. Frustrerende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.