Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Syns du jacuzzi er stas?

#1

Tallulah sa for siden:

Et av mine tidsfordriv er å se på boligannonser på finn, til hus jeg ikke skal flytte til. Og jeg har lagt merke til flere og flere utendørs jacuzzier. Aner vi en revival? I visse kretser, iallfall?

Så hva syns du om jacuzzi? Toppen av lykke å ligge og boble på terassen på fredagskvelden med et glass vin? Eller litt ekkelt med vannet som ikke byttes ut og egentlig litt kjedelig? Gøy med venner? Gøy med partner? Gøy med naboen?

Jeg snakker hjemme-jacuzzi, altså.


#2

Hyacinth sa for siden:

Overhodet ikke. Verken jacuzzi eller spa. Jacuzzi er forresten enda verre enn spa. Det er absolutt ikke noe jeg kunne tenkt meg. Ekkelt har jeg ikke tenkt så mye på, men når du nevner det, så synes jeg vel det. Men det virker bare stress, liksom. Og utrolig kjedelig.


#3

Røverdatter sa for siden:

Jeg syns alle former for basseng i privathus er dødsekle bakteriepøler og unngår det mest mulig. Med mindre det er i et varmt land og følger med daglig stell av pool-personell. Jacuzzi syns jeg i tillegg er lynharry. Å bade så tett med andre er også helt uaktuelt.


#4

Neket sa for siden:

Vi har vurdert, men mest fordi det er billigere enn basseng, som er det jeg egentlig vil ha. Jeg vet ikke om jeg syns det er stas, akkurat, men deilig? Vi har ikke giddet da, men utelukker det ikke. Og jeg har ikke tenkt å invitere naboen oppi. :skremt:

Det er ganske mange rundt her som har.


#5

meisje sa for siden:

Det har definitivt en revitalisering i min krets. Var faktisk på stamp kveld i går hos en venninne i nabolaget. Hun har en jacuzzi i Hagen hjemme og en på hytta. De fleste jeg kjenner med hytte har jacuzzi ute der.

Tror ikke jeg vil ha selv pga renhold, syns det er deilig å sitte i vannet en sjelden gang.


#6

shute sa for siden:

Jeg liker tanken, men ville heller hatt basseng. Og med partner, unger, absolutt ikke naboen eller mer perifere mennesker. Hadde ikke giddet i praksis, da, pga vedlikeholdet/renholdet.


#7

Milfrid sa for siden:

Enig. Vi hadde sånn innendørs boblebadekar den gangen jeg var gift, og jeg kommer aldri til å glemme den guggen som kom ut da vi renset dysene. :skremt:

Men jeg liker jo egentlig ikke badekar heller mer enn maks ti minutt om gangen. Det blir varmt og klamt og boka blir bare våt. :nemlig:


#8

Myria sa for siden:

Nei, overhodet ikke, det er ikke gøy med noen. Jeg liker ikke å bruke vanlig badekar en gang (vi har badekar på det ene badet og nå som alle barna er ferdig med å bli badet og dusjer selv står det så godt som ubrukt), har aldri forstått gleden av sånt, det er dødskjedelig.


#9

Dansma sa for siden:

Absolutt ikke...



#11

Mex sa for siden:

Vi har boblebad. Mannen hovedsakelig som ønsket seg og som bruker det mest.
Hender at jeg bruker det innimellom.
Men jeg syns det er litt styr. Jeg er en smule hysterisk i forhold til renhold, så man må jo sette seg godt inn i vannkjemi.


#12

Tjorven sa for siden:

Mannen min virkelig elsker sånt, og jeg synes også det er ålreit. Vi har badestamp på hytta. Den vedfyres og det tar en liten evighet og er et aldri så lite rituale, men det er virkelig absurd deilig når det er kaldt i lufta og varmt i vannet.

Jeg er en sånn som ikke tenker så mye på bakterier og renhet, og det hjelper nok på godfølelsen at jeg ikke reflekterer for mye over det.


#13

Timar sa for siden:

I teorien, ja, og jeg bruker det hvis jeg er i svømmehall eller på spa. Men hjemme? Det hadde blitt brukt 3-4 ganger og deretter blitt stående å støve ned og ta opp plass. Som vel gjelder 79 % av alle jacuzzier som selges. Har ikke folk selvinnsikt?

Vask og mye jobb for hyggen er årsaken til at jeg neppe hadde brukt det særlig mye. Husker vi ble invitert til å bade i stamp hos noen venner, og det var hyggelig det, men kvelden ble avsluttet med at vi måtte skrubbe stampen, og det var da jeg innså at SÅ hyggelig var ikke badingen. Definitivt ikke!


#14

Divine sa for siden:

Ikke stas for min del. Jeg synes ikke det er ekkelt på noe vis, men veldig styrete. Krever mye renhold og vedlikehold. Og så synes jeg det virker kjedelig, rett og slett. Nei, gi meg heller en glovarm dusj. Gjerne med et glass vin innen rekkevidde.


#15

Blå sa for siden:

Nei. Jeg er ikke veldig glad i å bade uansett og synes ikke at det er noe stas.


#16

zinatara sa for siden:

Nei, det er ikke noe jeg har behov for å bruke penger på.


#17

Myria sa for siden:

I tillegg til at venneparet deres kan ha brukt opptil flere timer på å fyre og varme opp vannet i forkant. Stampbading er ikke akkurat spontan fornøyelse.


#18

Retz sa for siden:

Nei, uff. Jeg liker ikke badekar en gang.


#19

Bluen sa for siden:

Jepp. Dette. Bortsett fra at spa er enda verre, for det involverer jo innblanding av noen (massører etc.) utenfra. :knegg: Boblebad/kjerringkoker går vel i kategorien "moro for unga", da, i det minste.


#20

løve70 sa for siden:

Vi har på hytta. Jeg er ikke noen stor fan.


#21

My sa for siden:

Nei, jeg synes det er kjedelig. Deilig akkurat med det samme, så blir jeg alt for varm, tungpustet og rastløs, og må bare opp. Kunne aldri tenkt meg å ha noe sånt selv. Vi har hatt boblebadekar to steder vi har bodd. Aldri brukt. Har hatt badstu ett sted jeg har bod, aldri brukt. Badstu er forresten enda verre, det har jeg brukt kun i nødstilfelle, det vil si på studentfest hvor badstu var en del av den sosiale greia (på Studenterhytta). Kamelene måtte skylles ned med store mengder alkohol.


#22

Hyacinth sa for siden:

Og så blir man våt. Man må tørke seg, ta på ny deo og la den tørke. Og kle på seg. Stress, stress og stress.


#23

tink sa for siden:

Jeg synes det er stas som gjest en sjelden gang. Synes fest som inkluderer badstu og bading er helt topp. Og stikker gjerne innom boblebad eller utendørsbasseng dersom jeg er i badeland med slikt.

Orker ikke å styre med dette selv, har badekar med bobler og bruker det så og si aldri.


#24

My sa for siden:

En varm kilde hadde vært noe annet. :D Det kunne jeg hatt i hagen. :nemlig:


#25

Neket sa for siden:

Jeg har badstu. De benkene er helt topp til å lagre kofferter på. :nemlig:

(Tror vi har brukt den tre ganger på ti år. Begge gangene fordi vi hadde gjester fra utlandet som syns det var eksotisk. :knegg: )


#26

My sa for siden:

Vi hadde tørkestativet stående i badstua. Funket fint til å tørke klær.

Folk på besøk brukte den av og til da, så den ble vel brukt i ny og ne. Hadde ei venninne som av og til kom innom og lånte badstua etter at hun hadde vært på tur i marka, vi bodde ganske nært. Hun om det, hun fikk sitte der alene. :knegg:


#27

Magica sa for siden:

Jeg kunne tenkt meg det på hytta. Vi har utendørs badekar der allerede, og det er deilig! Blir ikke sånn kjempemye brukt da... Har utedusj også (med gassvarmer til vannet).


#28

Molly sa for siden:

En venninne har på hytta si, og den brukes hver kveld når vi er på jentetur dit. Det er utrolig digg. Men jeg synes også det er blodharry, og jeg kaster litt opp i munnen min når jeg tenker på renholdet som trengs og hvor mye blæh som er i vannet og som samler seg i dysene.


#29

frukt sa for siden:

Jeg liker det i teorien, men jeg klarer ikke å slappe av i badekar engang så det hadde vært bortkastet for min del.


#30

Tallulah sa for siden:

Syns de ofte kommer med svovellukt.


#31

Madicken sa for siden:

Jeg synes det kan være litt deilig å sitte i, særlig på vinterstid, men jeg ville ikke hatt det selv.


#32

Apple sa for siden:

Vi har på terrassen og har hatt det i 10 år. Den fulgte med huset. Bruker det for sjeldent, men når vi først gjør det er det jo deilig. Ungene liker det, men vi glemmer det litt ut. Denne uka har vi dog badet 3 dager på rad!

Mannen er nøye på renhold. Det byttes vann noen ganger i året, alt vaskes da manuelt. Ellers følger vi prosedyren med ukentlig rens og vask av filter. Dusjing før og etter bruk.

Når vi flytter kommer vi ikke til å kjøpe nytt da.


#33

rajraj sa for siden:

Jeg synes bading generelt er ultrastas! I sjø, tjern, badekar og svømmebasseng. Året rundt.

Men jacuzzi... Jeg vet ikke helt... Jeg lar meg begeistre og blir med på badings hvis noen inviterer til det hjemme hos seg selv eller på hytte, men jeg synes både det er ganske harry og ganske guffent hvis jeg reflekterer over bakterienivået så noe sånt hadde ikke fått plass hjemme hos meg.


#34

apan sa for siden:

Jeg synes det virker styrete. Jeg har dog veldig lyst til å ha et sånt for å drikke øl i med venninner, men tenker det blir litt snevert.


#35

veobra sa for siden:

Jeg synes det er vedlig avslappende og behagelig med varmt vann og massasjedyse i ryggen. Vi har ikke vurdert det hjemme. Jeg kjenner oss selv godt nok til at det ikke ville blitt brukt og ikke fulgt opp.


#36

Bokormen sa for siden:

Det er nok en av de tingene jeg liker ideen om bedre enn å faktisk ha det. Enda en ting som tar like mye tid i vedlikehold som i faktisk bruk er det siste vi trenger. :hehehe:


#37

Billa sa for siden:

Liker ikke jacuzzi. Primært med tanke på renhold og overskridelse av intimsoner hvis man skal bade med flere (utover familien), og så er ikke badedrakt en del av mitt partyantrekk i noen som helst sammenheng. Jeg kan bade i badeland og SPA-avdelinger, og til nød på venninnetur. Men jeg er nok like gjerne den som sitter tørt og fornøyd på terrassen ved siden av karet, mens de andre plasker rundt.


#38

Chablis sa for siden:

Ja, jeg skulle gjerne harvest. Man vasker jo og renser det.


#39

Blondie sa for siden:

Jeg tror kanskje jacuzzi troner øverst på lista over ting jeg aldri kunne tenkt meg? :gruble: Det er sidestilt med bidé.


#40

Martis sa for siden:

Jeg liker det (har det ikke), men det krever en del vedlikehold. Både mamma og bror har jacuzzi, bror har basseng i tillegg. Han liker å bade. :knegg: Vi er sånne heitur pottur folk. :nemlig:


#41

Teflona sa for siden:

Veldig enig.


#42

Robyn sa for siden:

Absolutt ikke.
Øverst på min ønskeliste står strandlinje og badebrygge, DET hadde vært stas. :nemlig:

Men kunne tenkt meg badekar, høyt sånn at ikke knær og pupper havner over vannflaten.


#43

frukt sa for siden:

Badstu er enda verre enn jacuzzi. :skremt: Men akkurat det er heldigvis lett å unngå. :knegg:


#44

frukt sa for siden:

Bidé skal være bra til å vaske føttene i har jeg hørt. :jupp:


#45

Robyn sa for siden:

Og badstu kan i allefall brukes som bod.


#46

My sa for siden:

Ja, det har vært velsignet lite badstupress etter at studietida var over. :knegg:

#47

LilleT sa for siden:

Overhodet ikke stas! :niks:


#48

frukt sa for siden:

Jeg er faktisk litt fristet til å prøve badstua på Skåpet, en av hyttene til Stavanger turistforening. Men der er det vinduer fra gulv til tak, og utsikt til fjellheimen. Det kunne vært ganske fint.


#49

Anne C sa for siden:

Jacuzzi, badstue, bidè og basseng er ting jeg ikke synes noe om og som jeg heller ikke bruker.

Standlinje og brygger derimot, det går fint.


#50

Hyacinth sa for siden:

Ja, jeg blir faktisk veldig gjerne med på det! Det er jo en naturopplevelse.

Bidé har jeg aldri prøvd og aldri skjønt vitsen med. Brukes det omtrent som en spyledo? Det har jeg heller aldri prøvd. Jeg forstår ikke hvordan det kan funke. Hvordan er det mulig å bli ren av kun litt vann, og treffer vannet virkelig der det skal og ikke alle andre steder? :undrer: Og så blir man vel klissvåt?


#51

Hyacinth sa for siden:

Enig i alt. Aldri ønsket meg basseng heller.


#52

Nextlife sa for siden:

Nei, tusen takk. Jeg blir ofte (også her inne) kalt hysterisk når det gjelder hygiene og renhold, og det er utenkelig for meg å ha noe som er skikkelig grobunn for bakterier i.
Og skulle sitte der med f. eks venner o.l. Nei, guri. :knegg:
Jeg holder meg til, og elsker det store, deilige badekaret innomhus, det er ikke boblende og ikke plass til et gjeng i.


#53

Drømmedama sa for siden:

Jacuzzi inne liker jeg ikke, men skjønner litt greia med utendørs på fjellhytte under stjernehimmelen. Renholdet skremmer meg dog litt.
Men badstu er digg. Jeg er vokst opp med badstu og har alltid likt det, vurderer stadig om vi skal skaffe oss det her vi bor.


#54

Nextlife sa for siden:

Jeg har aldri hatt badstu eller brukt det noe særlig, men en periode fôrmangel år siden var jeg mye i Finland, i Torniå, der hadde de en liten badstulandsby, og det var altså så gøy å være med på den finske badstukulturen.


#55

Nenne sa for siden:

:skremt: NEI! Til alt. Ikke gøy, ikke lykke i det hele tatt. Bade gjør jeg i svømmehall eller på stranda/ved basseng, men ikke når jeg omgås folk i festlig lag eller konverserer med naboene eller når jeg skal slappe av. (Også litt æsj egentlig.) Men mest bare helt feil setting for sosial kontakt.

#56

Bloppy sa for siden:

Jeg kunne gjerne hatt både strandlinje og brygge ved saltvann samt basseng og jacuzzi hjemme jeg altså. Badstu orker jeg ikke.

Vi var på hytte i helgen med jacuzzi og syns det var nydelig! Klart, litt styr er det jo. Man må poppe inn noen klortabletter og kjøre igang boblene og dusje før man hopper oppi. Også må man dusje og poppe oppi noen klortabletter når man er ferdig også.
Et vennepar har det hjemme, de bruker det masse. Og de sier at det er overraskende lite vedlikehold. De bytter vann 3-4 ganger i året. Ellers er det litt remedier som skal oppi innimellom. Resten ordner seg selv. Det er bevegelse i vannet hele tiden, og det kjører renseprogrammet flere ganger i døgnet. Av seg selv. Men det er klart, det er jo noen remedier som skal oppi og vannkvalitet må sjekkes jevnlig.

Jeg ønsker meg det hjemme faktisk. Sånn som motvekt til de fleste her. :knegg: Men jeg ønsker meg badekar og spyledo også. :humre: Jeg har en skade etter fødsel, så å kunne vaska seg litt skikkelig etter enkelte dobesøk uten å måtte gå i dusjen hadde vært veldig enkelt. Samme skade som Sigrid Bonde Tusvik for de som har fått med seg det. Kombinert med IBS hender det at dusjing er påkrevd innimellom. :utleverer seg selv: :rødme:


#57

zinatara sa for siden:

Måtte google fødselsskaden hennes og kjenner at jeg er ganske glad for at jeg hadde en vellykket operasjon rett etter fødsel i stedet for å måtte gå med problemer lenge.


#58

Bloppy sa for siden:

Mine skader ble dessverre ikke tatt alvorlig på sykehuset jeg fødte på. Så jeg ble operert ved et annet sykehus først en uke etterpå. :mad: De var helt sjokkert over det som hadde skjedd. Så ble jeg operert igjen etter 2 1/2 år. Fortsatt er det ikke bra. Og vil heller aldri bli det dessverre. Poden er 15 år nå. Så jeg har jo slitt med det i mange år.


#59

Tallulah sa for siden:

Så leit, Boppy! Jeg ønsker meg for øvrig også spyledo.


#60

Bloppy sa for siden:

Jeg har vært ganske sint på den legen noen ganger ja. Det er ganske sosialt hemmende faktisk. Men jeg har valgt å være åpen om det til de jeg er sammen med over tid. Feks dele rom på turer og ferierer sammen med. Det er en 3-4 stk det er snakk om. Det gjør det litt lettere for meg hvis uhellet er ute. Og de sier de setter pris på at jeg er ærlig på det. Når jeg feks sier at jeg bare skal på do og blir borte i 20 minutter liksom. Så holder det å si at jeg måtte bare ta en liten dusj eller de ser jeg har skiftet. Så vet de hvorfor.


#61

Musemus sa for siden:

Og man må kreme seg inn igjen på nytt.

Husker kjæresten og jeg som 18-åringer skulle passe kattene til tanta hans. De hadde jacuzzi i hagen og vi fikk flere ark med beskrivelser for helga vi skulle være der. Den ene regelen var: DET ER IKKE LOV Å HA SEX I JACUZZIEN.

Særlig. 18 år og endelig foreldrefri. :knegg:


#62

Fløyel sa for siden:

Vi hadde jacuzzi I gamlehuset. Jeg brukte det 4-5 ganger for syns skyld og venninner som ville ha chamois og dampbad. Det kommer ingen jacuzzi i nyhuset. Mannen brukte det flere ganger, men det var mest som varmebas med kompiser og øl om vinteren.


#63

zinatara sa for siden:

Så utrolig kjipt. Jeg var på operasjonsstua 10 minutter etter fødsel og det var nokså traumatisk, men resultatet ble bra når arrvevet sluttet å gjøre vondt et halvt års tid etterpå.


#64

Pesten sa for siden:

Vi kjøpte i mai under Corona og delvis lockdown. Jeg var nok ikke like gira som gubben. Mannen dog elsker å bade så vi kjøpte sånn oppblåsbar fra mspa. Han tømmer vann 1 gang i mnd. Hiver oppi noe greier før vi bader. Bruker det ca 2-3 ganger i uken men gubben må først oppi. 42 gr er for varmt for meg. 39,5 er passelig. Og så deler vi kanskje en cava hvis det er helg og løser oss noen hverdagsproblemer. Gubben sin rygg og skuldre funker bedre etter et bad.


#65

Filifjonka sa for siden:

Hadde aldri skaffet meg det selv, og syns ikke det er så kjempegøy. Liker å bade, men heller i badekar eller sjø. Og ikke stappet sammen med masse andre folk.


#66

Floksa sa for siden:

Jeg ELSKER tanken på å ha en slik. Sitte der på kalde kvelder med stearinlys og noe godt i glasset.
Men realiteten er at det sannsynligvis aldri ville bli brukt. Jeg er VIRKELIG redd bakteriene i slike, jeg er ikke typen til å sitte rolig med noe godt i glasset uten jaccuzi og blir det neppe med. Og jeg vil heller rive av med en arm og spise den etterpå enn å sitte i noe slikt med naboer og venner.


#67

Floksa sa for siden:

Hva er vitsen med å ha en slik da liksom? :sjokk:


#68

Inagh sa for siden:

Jeg kjeder vettet av meg etter to-tre minutter, og så blir jeg kvalm av varmen og boblene, så jacuzzi er ikke noe salgstriks for min del.


#69

millact sa for siden:

Min eksmann har det og den ble kjøpt da han fikk kreftdiagnosen. Han er glad han hadde den, mye lettere når man er dårlig og uten krefter.


#70

Vianne Rocher sa for siden:

Liker ikke. Synes det er kjedelig og meningsløst. Men jeg hater å bade i badekar også da, så jeg mangler vel forutsetningene for å sette pris på jacuzzi.

Bidé derimot. DET liker jeg. Jeg har fått nytt bad i år og der er det satt inn en ny bidé.


#71

Timar sa for siden:

Jeg skjønner ikke helt koblingen mellom jacuzzi og bidet? :humre: Liker du å slappe av i varmt, boblende vann? Nei, økseskaft, jeg liker å vaske meg med rennende vann etter dobesøk. :knegg:

Nå har jeg ikke helt skjønt greia med bidet heller da. Jeg ser hva dere skriver, altså, jeg har bare ikke kommet på at jeg har trengt det noen gang. Annet enn til å vaske svette føtter i i utlandet. :rolleyes: Er bidet noe som trenger litt tilvenning, kanskje? Eventuelt for å dekke behov jeg ikke føler jeg har.


#72

Robyn sa for siden:

Jeg har vokst opp med bide (utlandet) og vi brukte det kun til å vaske føttene der også. :knegg:


#73

Vianne Rocher sa for siden:

I svigerfamilien min har man brukt bidéen til Barbiebasseng mellom slagene. Perfekt størrelse :lol:.

Forøvrig har ikke bidé noe som helst med jacuzzi å gjøre men tror det henger sammen i tankegangen om en «viss» type folk. Badstu og jacuzzi går hånd i hånd med bidet lzm.


#74

Robyn sa for siden:

Jeg har jo forsåvidt vokst opp med badebasseng også, så det passer. :nemlig:

Men med rundt 30 grader i snitt året rundt hadde vi ikke badstu da. Det hadde vi derimot i huset vi flyttet inn i når vi flyttet tilbake til Norge når jeg tenker meg om. :knegg:


#75

Miss Norway sa for siden:

Etter å ha hørt jacuzzi omtalt som «kjerringkoker» datt attraktiviteten gitt. :knegg:


#76

m^2 sa for siden:

Vi kjøpte massasjebad med bobler og sånt i sommer og jeg ELSKER det. Grei størrelse, 7 plasser.
Da kan jeg, lillegutt og to av hans assistenter sitte oppi uten jeg fysisk er nær noen av dem og det føles slett ikke kleint. Ellers tillater jo ikke corona akkurat noe hæla i taket-partaj uansett. Ikke at jeg egentlig ville hatt det heller. Dette er for oss.

Vi har en vanlgivis en ukentlig helg-prate-med-vin jeg og sambo oppi der, men oftest hopper jeg nok oppi etter en treningsøkt eller rett etter endt arbeidsdag. Da sitter jeg der helt alene og slapper av og glor på en serie eller film eller hører på podkast og soner helt ut. SÅ deilig. Noen ganger står massasjedysene+boblene på - noen ganger ikke. Vi er oppi 3-4 ganger per uke alle 3, men ikke nødvendigvis samtidig.

Det kjører renseprogram flere ganger daglig, vi har oppi kjemikalier + renser filter hver uke, og bytter vann noen ganger i året (Dvs en gang siden juli). Filteret er ikke voldsomt skittent eller ekkelt eller noe når vi tar det ut for rens.

Alle dusjer+vasker seg før og etter.

ELSKER det! Og det er helt fritt for innsyn, som også er herlig. Jeg synes ikke det er styrete.


#77

Blondie sa for siden:

Det var jeg som listet opp de to tingene jeg ønsket meg minst i et hjem. Helt normal kobling i min hjerne. :nemlig:


#78

mkj sa for siden:

Nei, jeg liker ikke SPA heller.


#79

Che sa for siden:

Nei. Jeg liker godt å svømme, men å bare sitte i vann? Forstår ikke hva som skal være så stas med det.


#80

Pasta sa for siden:

Jeg har lite erfaring, men syns badekar er kjedelig og varmt.
Jeg har allikevel en slags romantisk oppfatning av jacuzzi under stjernene med kjæresten og rødvin.
Blir neppe noe vi kommer til å investere i.


#81

Timar sa for siden:

Er det sånn at jacuzzien har vann stående i til enhver tid. Varmt vann, sånn at det er raskt å bruke når man får lyst?


#82

Bloppy sa for siden:

Ja. Og man kan stille det inn på hvilken temperatur man ønsker. Der vi var i helgen var det 38 grader i vannet. Venneparet har 40 grader i sitt. Temperaturen synker litt om det er veldig kaldt ute og lokket er av. Dvs under bruk.


#83

C3PO sa for siden:

Jeg var veldig glad i jaccuzzi på 90- og 00-tallet. Jeg kunne aldri ha tenkt å ha det i eget hjem. Jeg husker en visning i 2004, der de hadde boblebad på terrassen, og megleren prøvde å begeistre oss. Sitte i jaccuzzi på balkong som henger over Østfoldbanen fristet lite altså. Jeg var også bekymret for hvordan det ville gå med et lite barn i huset.


#84

Syrinx sa for siden:

Verken eller. Jeg synes det er helt ok og hadde jeg hatt så hadde jeg brukt det.


#85

Polyanna sa for siden:

Dette. :knegg:

Jeg liker VELDIG godt å sitte i varmt vann (eller badstu), særlig når det er kald luft, men har ikke valgt å anskaffe det. Tittet en del på det tidligere i år, nok til at det fortsatt er annonser for det overalt hvor jeg går på internett. :knegg:


#86

Elise sa for siden:

Kan like det i fem minutter. Gidder ikke å bruke energi på å tenke på bakterier. Blir fort ør, svimmel og kvalm. Ville ikke hatt det hjemme. Det vil si, vi hadde sånn oppblåsbart en liten stund, men solgte det etter et par mnd.


#87

My sa for siden:

Jeg har også et svært avslappet forhold til det med bakterier, så for meg er ikke det problemet. Jeg bare liker det ikke. Eller liker det bare i så kort tid at det ikke er noe vits å kle av seg, dusje og bytte til badetøy, dusje igjen, kle på seg og ordne håret enda en gang, bare for de minuttene.

Ungene hadde sikkert likt det da. Yngstejenta har ei venninne som har jacuzzi hjemme hos den ene av foreldrene. De har brukt det en del når de har vært der, og jeg har inntrykk av at det har vært stor stas for dem.


#88

amo sa for siden:

Absolutt ikke, uff jeg synes det er ekkelt.
Vi er omtrent de eneste i vår omgangskrets som ikke har,enten hjemme eller på hytta.
Jeg liker ikke dette styret med vin,fest og vann. Har vært med noen ganger, men som sagt liker det ikke, syns det er ekkelt i andres kroppsavfall.
Gahhh, og jeg blir sett på som kjip som ikke vil bade etter to glass vin....


#89

Darth sa for siden:

Jeg ELSKER ideen om jacuzzi. Men jeg er også realist, så nei. Men jeg drømmer om det og ser for meg hvor deilig det er å ligge ute i varmt vann på terrassen mens stjernehimmelen gnistrer over oss.

I motsetning til mange andre her synes jeg ikke det er ekkelt, jeg synes det ser digg ut, jeg bare vet at jeg ikke kan ha det og drive og vedlikeholde det. :knegg:

Jeg drømmer om basseng også forresten, selvsagt, men realisten holder meg i sjakk der også. :knegg:


#90

liefje sa for siden:

Jeg ville ikke hatt det hjemme. Har hatt innendørs og brukte det aldri. Bruker nesten aldri badekaret heller. Har badstu som brukes til tørkerom og skittentøyskurver samt kombinert dusj/steamrom (bruker dusjen, aldri steamen). Hadde jeg hatt hytte, kunne jeg vurdert det. Min søster har utendørs jacuzzi og bruker det hele tiden med strenge renholds- og hygienerutiner. For henne har det vært gull for både kropp og sjel. Jeg var med en tur oppi da jeg besøkte henne og synes det var deilig, men ikke noe jeg ville hatt selv, som sagt.


#91

GinaK sa for siden:

Nix. Vi bor utrolig tett og har ingen krok i hagen som ikke har innsyn så her er er det uaktuelt med badestamp ute.
Jeg er en frossenpinn og hadde uansett aldri vandret ut i hagen i badekåpen heller.


#92

løve70 sa for siden:

Jeg synes ikke det er ekkelt altså, man dusjer jo etterpå. Jeg liker det bare ikke, blir som regel svimmel og uvel.


#93

Lavender sa for siden:

Ungene synes det er stas, så vi har brukt det på en ferie i Italia hvor vi hadde diger terrasse og stjernehimmel. Jeg kunne hatt det på ei hytte uten innsyn, kun for familien. Fordi jeg elsker varmen, og badstu. Å drikke vin med andre i jacuzzi har jeg unngått, sier jeg er allergisk og setter meg på en stol veisiden av. Spyledo har vi hatt i 15 år, den er god å ha.


#94

veobra sa for siden:

Det er jo helt magisk fint en vinterkveld, stjerner, øl, skravling, bobler og kos med gode venner. Når kroppen er helt varm innerst inne og man bare er. :hjerter:


#95

millact sa for siden:

Nei, i grunnen ikke. Likte det godt da jeg var student i Florida, men ikke nå.


#96

Appelsin sa for siden:

Nei. Liker ikke.
Andre må gjerne da.


#97

GydaG sa for siden:

Jeg har ønsket meg det når ungene flytter hjemmefra, slett ikke før ((bare tanken på ukjente tenåringer oppi der gir meg brekninger, der er det ofte rom for bedre hygienerutiner!) og partyfaktor som jeg har observert i nabolaget))!
Men jeg tror ikke det kommer til å bli noe, for sannsynligheten for at det bare blir enda en ting der ideen er bedre enn praksis er gedigen.

Og en kompis kjøpte det i sommer, og inviterte meg på besøk for å teste det. Jeg tror jeg skoggerlo i en time bare av at han foreslo det.
Kleint er jo for mildt å kalle det.


#98

My sa for siden:

Men plutselig skal den 18 år gamle nevøen passe kattene dine ei helg ... : pekerpåmusemus:

#99

Pesten sa for siden:

Nett vært i boblebad med gubben. Hatt oss hver sin iskalde pils og prata litt om hverdagen :hjerter:


#100

Bluen sa for siden:

Når katten er borte, leker musemus på bordet ... eller i balja! :mhmm:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.