Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken kapselmaskin

#1

Frøy sa for siden:

Mannen trenger en kapselmaskin til kaffe og varm sjokolade, (Ok, det med varm sjokolade er mer til meg enn han) Hvilken type kjøper jeg til en som kun drikker vanlig sort kaffe og nok ikke har tenkt å utfolde seg på andre ting heller?


#2

Input sa for siden:

Vi har en Nespresso-maskin med melkeskummer. Jeg drikker kaffe med skummet melk, mens mannen og sønnen drikker skummet som de smelter en-to ruter kokesjokolade i.

Personlig synes jeg alle kapselsmaskin-kakaoene er vonde, men jeg er ikke så glad i kakao.


#3

Adrienne sa for siden:

Dolce gusto har maskiner som tar både kaffekapsler og kakaokapsler (og te). Jeg synes kakaoen er "helt grei", men ikke så god som den man lager selv.

Vi har vår på hytta. Funker helt greit til det bruket. (Tror ikke vår selges mer, men den har valg om varm eller kald drikke, og man stiller inn hvor stor vannmengde man vil ha ved hjelp av et hjul.) Det eneste er at den vi har er ganske ruvende og tar ganske stor plass på kjøkkenbenken. Hvis den ryker kjøper vi nok en som ikke tar så stor plass.


#4

Pappalille sa for siden:

Jeg er den eneste i familien som drikker kaffe, og har kjøpt meg en Bosch Tassimo maskin. Jeg er strålende fornøyd med den, den er enkel, lager god kaffe, og tar lite plass på benken. Aner ikke om det finnes kakao-kapsler til den, men det vil jeg nesten anta at det gjør.


#5

meisje sa for siden:

Har dere vurdert en liten presskanne eller en liten 1 koppsfilter istedenfor kapselmaskin. Tenker man slipper unna mye metallavfall på den måten iallefall. Og selve kaffen blir også billigere.


#6

Syrinx sa for siden:

Og bedre.


#7

IzziCreo sa for siden:

Vi har Tassimo, og kakaoen (i mange varianter) kan ikke drikkes synes jeg. Dessverre. Men det smaker kaffe av den. Vi drikker ikke kaffe, men har hatt den til gjester. Eldste har dog startet med latte macchiato, og hun synes i hvert fall at den er god.


#8

Frøy sa for siden:

Ser at jeg glemte det viktigste poenget, den skal stå i garasjen, dermed utgår presskanne o.l. en vanlig kaffetrakter er jo en mulighet men så for meg at en slik kapselting kanskje var der beste.


#9

Fløyel sa for siden:

Vi har 2 maskiner. Mannen drikker ordinær kaffe, han bruker Tassimo, ungene drikker iskaffe, latte o.l. de har Nespresso, jeg drikker pulverkaffe, Nespresso Brasero, og bruker vannkoker. Jeg drikker ikke kapselkaffe pga arvelig høyt koresterol. Nespresso syntes jeg man får lite kaffe i koppen, Tassimo er rausere, vannkoker, bestemmer jeg selv. Og Kakao rett i koppen fungerer det også. Jeg liker te og drikke buljong også.

Ang kaffe og kolesterol. www.nrk.no/norge/helsedirektoratet-advarer-mot-ufiltrert-kaffe-1.13805458


#10

Retz sa for siden:

Jeg unngår produkter fra Nestlé, så valget falt på Tassimo da jeg kjøpte kapselmaskin. Bruker den bare i helgene for å spare litt på miljøet, og bruker pulverkaffe i ukene. Er veldig fornøyd med Tassimo, lager nydelig kaffe! Har ikke laget kakao på den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.