Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Velge hvem man ser av «aktive» på Messenger

#1

Nelly Nickers sa for siden:

Bare å SE enkelte av kontaktene som er aktive, trigger meg for tiden.
Hvordan kan jeg velge hvem som er framhevet hos meg?

Jeg vil se faren min, venninner, harmløse bekjente, ikke irriterende kolleger og andre folk fra jobbsammenheng (pluss pluss :himle: ).

Går det an, uten å blokkere folk?

Jeg pleier ofte å slå av «vis aktive», men egentlig kunne jeg tenke meg å ha det på (bare uten at jeg får en kjiping rett i fleisen når jeg åpner appen).


#2

him sa for siden:

Jeg har ikke fått d til, men følger tråden i spenning 😊


#3

frukt sa for siden:

Det går an å ignorere meldinger fra bestemte personer ihvertfall. Jeg har ikke brukt den funksjonen selv så jeg vet ikke helt hvordan det fungerer i praksis, men det er jo bare å prøve.


#4

frukt sa for siden:

Og nå kom jeg på en person jeg kan teste det ut på...


#5

nokon sa for siden:

Et trur bare det er enten-eller, altså av eller på. Eg har skrudd av og har ikkje sakna det eit sekund. Tvert i mot, er det ganske befriande at ikkje folk ser når eg er pålogga. Då føler eg i mindre grad at eg må lese og svare med ein gong.


#6

frukt sa for siden:

Jeg tror hun mente at hun ikke vil se folk på listen si, ikke at de ikke skal se at hun er aktiv, nokon.
Ignorering fungerer forøvrig. Da blir samtalen lagt i spam-mappen og du får ikke beskjed om de sender melding. Blokkering light på en måte.


#7

Molly sa for siden:

Har hatt det slik selv, og ja, det er fullt mulig å skru av aktivstatus for utvalgte. Hvis du er inne på Facebook på pcen, så trykker du på Messenger-knappen, deretter på de tre prikkene "Alternativer", og velger "Slå av aktiv status". Da får du opp en meny med tre valg, du kan slå av for alle, for alle unntatt... og for noen.


#8

liefje sa for siden:

Sånn apropos: Det at noen står som aktiv, betyr vel ikke at de er aktive. Hvis jeg går fra messenger åpent på min mac selv om jeg ikke lenger sitter foran dem, står jeg vel fortsatt som aktiv, eller?


#9

Molly sa for siden:

Det stemmer, ja.


#10

Karamell sa for siden:

Det går an, og jeg har dette pemanent på enkelte jeg ikke ønsker skal se at jeg er online eller ikke vil skal kontakte meg. Det er to ulike fremgangsmåter på iPhone og PC. Hvilken ønsker du bruksanvisning på?


#11

Karamell sa for siden:

På telefonen er det forresten slik at selv om man skrur av chatten i Messengerappen, så vises man som aktiv på FB (oppe i de boblene som heter "Rom". Jeg blir ikke helt klok på dette, men tror det er sånn vi fant ut av dette når vi testet det (jeg og en bruker her ikke).


#12

Strå sa for siden:

(Takk, da ble jeg minnet på å skru av innstillingen som gjør at jeg ser andres aktivstatus, og omvendt).


#13

Nelly Nickers sa for siden:

Iiiik! Akkurat hva jeg ønsket å høre men ikke trodde gikk an.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.