Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vanntette litt varme sko til jente på 10

#1

apan sa for siden:

Lillesøster trenger noen litt halvhøye vanntette sko som kan brukes nå. Hun synes ikke det går an å gå i joggesko mer (selv gjør jeg det). Tursko vil hun ikke bruke på skolen. Jeg vil ikke hun skal gå i cherrox eller støvler hele tiden.

Hun må ha str 39. Tips?


#2

Tjorven sa for siden:

Kan man ikke bare ta i bruk vintersko nå? Det skal snø i overmorgen eller noe sånt.


#3

millact sa for siden:

Min fikk halvhøye fra Viking i høst, sorte, unisex. Kjøpte på Jollyroom, Sportamore eller var det Zalando?

Skal se om jeg finner navnet.


#4

apan sa for siden:

Hun har sånne høye Timberland med snøring bare. Det er ikke gitt at de egner seg hele Oslovinteren. Om hun hadde hatt lave Goretex som hun hadde da hun var yngre så.


#5

millact sa for siden:

De min på 12 har likner veldig på Viking loren gtx, mulig det er de. De er uten for.

Har kjøpt Viking vintersko til ham fra Jollyroom, med for. Ikke tatt i bruk enda.



#7

Elise sa for siden:

Vet ikke hva hun legger i tursko som hun ikke vil gå i, men her er noen jeg kjøpte til eldste her. De blir kanskje litt for tur-aktige? :vetikke: De er kjøpt inn hovedsaklig for tur her i gården, da det ellers stort sett er joggesk hun går i.


#8

apan sa for siden:

Der er vi nok på tursko ja, Elise.


#9

Tjorven sa for siden:

Det snør i dag allerede. :mumle:

Da ville jeg sendt henne avgårde i høye Timberlands med snøring i dag.

(Og så minner det meg på at det var den alderen hvor jeg kranglet aller mest med snuppa om adekvat påkledning i vintervær ... og kanskje aller mest om sko. Tøysko og ankelsokker under utendørs aktivitetsdag på skolen med 5 cm snø var greit for henne, men på ingen måte greit for meg. :sukk: )


#10

veobra sa for siden:

Denne typen var det mine brukte i flere sesonger. De er litt mer foret enn joggesko.

Jeg gir meg visst ikke på Viking. :knegg:


#11

veobra sa for siden:

Og i full størrelse også. :eek:


#12

millact sa for siden:

Se etter de som heter Viking eagle gtx. De kan brukes hele vinteren fra nå av.


#13

Bean sa for siden:

Minste her har i flere år hatt Ecco S7 Teen. Finnes i mange farger og ser også at det er salg nå :riktig:


#14

My sa for siden:

Hvis hun har Timberland vintersko allerede hadde ikke jeg gått til innkjøp av gore-tex-sko fra ecco eller Viking til nærmere tusenlappen bare for å bruke i et par uker, og som trolig vil være for små til våren. Jeg hadde latt henne gå i cherrox fram til hun går over til vintersko, hvis hun synes det er ok, eller sagt at hun fikk velge mellom tursko, cherrox og vintersko.

Hvis hun absolutt må ha nye sko i den korte overgangsperioden vi er i akkurat nå så hadde jeg heller gått for en av skokjedenes egne merker, som er billigere, med en annen type membran som funker greit nok så lenge det varer.


#15

apan sa for siden:

Du har helt rett i at pris var et element siden hun allerede har Timberland vintersko (de er fra ifjor heldigvis, men det var jo ikke helt billige). Jeg vil ikke hun skal gå så mye med cherrox fordi hun er litt plattfot og får lett vondt i føttene og veldig dårlig steg. Av samme grunn er en del type sneakers utelukket, veldig flate i såla. Hun er også ganske treg til å gå, så jeg har ikke så lyst til å tvinge på henne skotøy som gjør henne enda tregere og liksom "forsvarer" at hun må somle.

Jeg søkte rett og slett på nett og fant dem veobra viste over her til halv pris i en hvit/gråfarge som hun likte, de kostet bare 600 kroner, og de hadde dem i 39. Så kjøpte dem! Siden føttene hennes allerede er såpass store, kan vi håpe de varer til våren også.



#17

My sa for siden:

Fine! :jupp:


#18

veobra sa for siden:

De var fine. Jeg må inn og sjekke om det er noe salg som passer oss.

Vinteren her kan godt bli slik at det blir for varmt og tungt med store vintersko, spesielt litt store vintersko. Overgangsperioden kan godt være helt frem til jul. Mine har det med å velge noe lettere og enklere da og det hadde sikkert blitt cherrox. Jeg har pleid å holde igjen på overgangssko. Men disse som er litt høye og litt foret har blitt brukt veldig mye.


#19

apan sa for siden:

Ja, det er akkurat det. Hun velger veldig lett cherroxene. Det varer vel ikke lenge det heller - snart tar forfengeligheten overhånd og da blir det som med vennene til storebror som går med hvite joggesko i all slags vær. Så det er forsåvidt fornuftig, men litt tungt.
Det stemmer at vinteren i Oslo også kan bli totalt uegnet for høye vintersko store deler av tiden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.