Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sy munnbind-tråd - tips og råd

#1

IzziCreo sa for siden:

Ja, dette ser det ikke ut til at vi har :blafre:

Jeg tenker å prøve meg og har blitt tipset om en YouTube video som selv jeg kan klare. Tror jeg :knegg:

Men jeg trenger råd. Det viser seg nemlig at jeg har endel stoff liggende som jeg håper å få brukt. Kan man bruke tykkvevd jerseystoff i to lag? Det er utrolig mykt og godt, så supert om jeg kan få brukt det. Bør kanskje forsøke å vaske det på 60° først? Jeg har vanlig bomullsstoff også, som sikkert i utgangspunktet er 40° vask, men prøver det på 60 først så ikke jobben er forgjeves.

Noen erfaringer som dere har gjort dere som er supert å dele?



#3

Tranquil sa for siden:

Det anbefales å ikke bruke strikka stoffsom jersey, men å bruke tettved bomull. Det der munnbindet har ganske god passform, men jeg skal prøve det en gang til og sette inn nesebøyle, syns det bel for åpent øverst.


#4

Tallulah sa for siden:

Joda. :knegg:

Uansett: all bomull tåler 60 grader, men den vil mest sannsynlig krympe en del. Derfor er det greit å ha gjort det på forhånd. Jersey er strikket, og det anbefales at stoffet er vevd.

Jeg har sydd noen av denne, de passer godt til mitt ansikt, og pluss for at de står litt ut fra ansiktet.


#5

Malama sa for siden:

Jeg har kjøpt satenglaken som jeg tenkte bruke, men ikke kommet helt så langt da... vasket det ene da...


#6

IzziCreo sa for siden:

:knegg:

Jeg skrev på mobil og da får jeg ikke til å søke, men gjorde et manuelt søk med mitt blikk - det funker åpenbart ikke :knegg:

Da anbefaler jeg at vi fortsetter å bruke den andre tråden.
Er det noen som kan flette tråder av modder/admin eller går kanskje ikke det her inne? Ikke så mye stress altså. Tråden er jo ikke rukket å bli lang.

Takk for tips så langt!



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.