Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Konjakkglass

#1

MegaMie sa for siden:

Svigers ønsker seg nye conjacglass. Eneste kriterier er at de er gode å holde i med litt størrelse. Det sier meg ingenting. :knegg:

Noen conjacdrikkere som har forslag?




#4

liefje sa for siden:

Jeg har aldri fått servert cognac i sånne glass som Lavender linker til, men jeg drikker det ikke så veldig ofte, altså, så jeg kan være helt utdatert. Jeg fikk armagnac i sånne på en fransk restaurant en gang. Foretrekker rundere form ala dem som gnuri linket til, men uten mønster. Ser Riedel har denne formen også, f.eks. her royaldesign.no/vinum-konjakk-brandy-2-pk-84-cl?gclid=CjwKCAiA2O39BRBjEiwApB2Iki-nBfMGePp7-DDRVwhkQlqfTuBQqyGXAIe6oCwcnybNFNAlQs9y8hoC1zoQAvD_BwE eller her www.riedel.com/en-no/shop/special-glasses-retail/cognac-4510378. Det er ofte tilbud på Riedel så følg med.

Men enig i at det er lurt å spørre.

Tilføyelse: Ble litt nysgjerrig på dette med form, og fant denne. Forfatteren argumenterer sterkt for den "nye" formen som visstnok skal fremheve smak sml. med "ballongglassene". cognacfan.blogspot.com/2012/11/hvordan-nyte-en-cognac.html?m=1 Nå fikk jeg lyst til å prøve. Man lærer så lenge man lever, tydeligvis.



#6

Lavender sa for siden:

Disse er også fine. Har kjøpt de i gaveesker og gitt som firmagaver i gamle dager.



#8

gnuri sa for siden:

Albaserien er superfin. Vi har vinglass og vannglass i den, og eg ønsker meg champagne og likør også :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.