Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

PokemonGo for dummies?

#1

Floksa sa for siden:

Finner ingen slik tråd.
Og det er neppe bare jeg som som snurrer baller for å fange et variert utvalg plysjdyr og undres over at lageret er fult. Og bekymret spør barna hva Professoren egentlig GJØR med pokemonnene man overfører?

Det jeg lurer på er hvordan man velge rett pokemonn når man battler? Hat skjønt at trestjerners er bra (jeg fikk en 100% fra sengen min en tidlig morgen faktisk :glorie: ). Men jeg skjønner ikke så mye av de forskjellige egenskapene?



#3

Input sa for siden:

Dette har mannen min stålkontroll på, fordi han spilte alle Pokemon-spillene på Gameboy som barn. Jeg har ikke peiling og bare bruker noe tilfeldig. Det går bra det.

Vil du blir venner? :sparke:


#4

Martis sa for siden:

Jeg bruker å Google før jeg slåss mot lederene, jeg greier ikke å huske hva som er bra mot hva lenger. Det er jo alt for mange av dem. :knegg: Ellers virker jo feks poke geni ifht å finne ut hvor sterke pokemonene er.


#5

Floksa sa for siden:

Gjerne!!
Trener koden min er 8936 4304 7152
Det er greit å dele den ja?


#6

Malama sa for siden:

Jeg går for hva enn 12 åringen min mener er bra... Han har stålkontroll på det der.


#7

Taien sa for siden:

Samme som her.. Jeg spør 10-åringen og han forklarer og viser. Syns det er greit med remote pass så jeg kan sitte hjemme i stua og være med på raids. :glis:
Inn i mellom drar vi ned til byen for å fysisk være med å prøve å fange noen legendariske Pokémons eller noe sånt.


#8

Input sa for siden:

Ja, det må det da være? :jupp:

Si i fra om noen flere vil være venner!


#9

Malama sa for siden:

Jeg er slett ikke så aktiv lenger, det var mer så lenge jeg var i permisjon og gikk mye turer, men ungen begynte i bhg for noen år siden, hun er førskolejente nå...

men koden er 6986 9784 7089 om noen vil legge meg til

Da inviteres dere brått til et og annet raid, sånn remote, når gutungen sanker samen "alle han kjenner som spiler" og ber oss alle invitere venner Da kommer han løpende og henter meg, gjerne med søstra sin mobil i tillegg.


#10

Input sa for siden:

Har lagt dere til!

Jeg visste ikke at man kan invitere noen til raid engang.


#11

Olifant sa for siden:

Jeg vil gjerne ha flere venner.

5477 1238 1083


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.