Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Mex sa for siden:

God morgen.
Tog i dag. Det begynner å bli isete og glatt på veien, så da orker jeg ikke 2 timer bilkjøring hver dag.


#3

løve70 sa for siden:

God morgen :)
Her er det ikke glatt lenger, men til gjengjeld vått og mye vind. Typisk vestlandsvær med andre ord.....


#4

star sa for siden:

Straks på vei ut døra.


#5

Martis sa for siden:

Artig med Bodø Glimt i går asså!

Ny uke, nye muligheter. Mye kaffe i mørket. :knegg: Det blir opp med julelysene ute denne uken, så blir det litt lysere.


#6

Blondie sa for siden:

Jeg planla en litt rolig morgen foran peisen etter en laaaaang arbeidshelg. Heldigvis fikk jeg e-post av en medstudent på hæla, som kunne informere om at innlevering er i dag, ikke på onsdag som jeg trodde. Jaikes! :svisj:


#7

Taien sa for siden:

Jeg er i halvveis koma. Sovet akkurat LITT for lite i natt... Har fått gutta opp og tvunget i dem hver sin skive (de er ikke frokostmennesker, akkurat som sin mor). Jeg har fri i dag også, og skal pleie en skakkjørt rygg. (Og pynte mer til advent).


#8

Serafin sa for siden:

Planleggingsdag her i dag. 1 av 3 er oppe, nr 2 er vekket, men tror ikke hun akkurat vurderer å sprette opp, selv om hun har gjort det resten av helgen.

Vasker her, så da blir det veldig fint om noen timer. ler

Storebror skal på boligen kl 14, og Bonusgutten skal kjøres hjem etter middag. Lillesøster skal få lage middag i dag, hjemmelagd tomatsuppe. :)


#9

tink sa for siden:

God morgen! Hjemmekontor med syk 12-åring. Litt vondt i hodet og svimmel. Lav terskel for å være hjemme, så da blir det hjemme, selv om jeg normalt ville presset ungen på skolen med beskjed om å komme hjem om det ikke ble bedre.


#10

Fersken sa for siden:

Har sendt av gårde eldste på leirskole. Det blir rart å være uten henne i mange dager.


#11

Tjorven sa for siden:

Jeg er på plass på hjemmekontoret. Mann og datter i karantene. Mannen merker jeg ikke den store forskjellen på, for han har nå stort sett hver hjemme i arbeidstiden hver eneste dag siden mars. Datter skulle hatt skoledag i dag, men det kan hun ikke. Hun har engelsktentamen i morgen, men mener selv at det er helt umulig å forberede seg til noe i engelsk. Hun har matte på torsdag, men det er visst for lenge til. :gaah:

Ja, ja. Hun takler disse karantenegreiene langt bedre enn jeg fryktet. Jeg tror det hjelper VELDIG å vite at det bare er til en gitt dato.


#12

Tjorven sa for siden:

Og så oppfordrer jeg alle til å "ta lodd" til årets FP-julekalender.

Det er så stas med en slik kalender hvert år, men det krever litt innsats fra flere av oss.


#13

Blå sa for siden:

God morgen

Spisebordkontor og te. Mann og storesøster er på jobb. Lillesøster skal på skolen, men begynner ikke før etter lunsj så hun tar en rolig morgen.

Arbeidslysten min har tatt juleferie, men jeg skal vel klare å komme meg gjennom noe. Jeg trenger en hasteoppgave kjenner jeg. Livet blir travelt fra onsdag. Det er jo noe.


#14

annemede sa for siden:

Det er påbud om hjemmekontor i kommunen, men når kan man si at man ikke lenger kan gjøre jobben på hjemmekontor?


#15

ingling sa for siden:

Sykmeldingsfri på formiddagen i dag, prøver å dele opp dagene litt. Sovet alt for lite, et barn hjemme, veldig mandag. Skal prøve å lufte meg etter hvert. :sukk:


#16

Hondacrv sa for siden:

Eg har nett funne ut at gamle Buskerud ikkje begynner på jobb att før den 5. januar, altså tirsdagen. Kor kult er ikkje det? Ellers skal eg ha samtaler om Petter dass, grenser og seksualitet i klassen i dag. Barokken er mangslungen.


#17

Frøy sa for siden:

Jeg er enda pissesur for at det tok 11 år på skolen før guttungen fikk dysleksidiagnosen. Dette har satt meg ut hele helgen.

Men nå kommer det oppskrifter på deilige julekaker i innboksen min, med bilder som jeg kan lage film av til kalenderen på jobb, på med julemusikk og litt kosearbeid nå frem til lunsj tenker jeg gjør susen.


#18

Tjorven sa for siden:

Interessant problemstilling. Dette lurer jeg også på. Jeg har sittet på hjemmekontor siden 12. mars. Jeg gjør jobben min, men jeg gjør den på ingen måte like bra som hvis både jeg og kollegene hadde vært på kontoret. Dette er helt utrolig slitsomt og tærer på.

Vi har fått beskjed om at det kommer ny spørreundersøkelse om hjemmekontor i regi av arbeidsgiver i morgen, og jeg kommer ikke til å legge noe som helst imellom når jeg svarer.


#19

Blå sa for siden:

Jeg vil tro at det er mulig å ta det opp med leder om man har konkrete problemer med å få gjort jobben hjemme.

Jeg kjenner egen arbeidsplass godt nok til å være ganske sikker på at der måtte jeg kommet med en legeerklæring i så fall. Men her er det sikkert mye forskjellig.


#20

Tallulah sa for siden:

I dag startet jeg dagen med å se at hun hurpa som var ute og slang med leppa da Kamzy Gunaratnan ble leder for 17. mai-komiteen i Oslo har vært ute igjen siden Rauand Ismail fra MDG har blitt valgt til årets. På en sak på Facebooksiden til Vårt Oslo kommenterer hun at byrådet fortsetter å ødelegge Oslo og mener etterpå at kommentaren hennes ikke har noe med at Rauand er kurdisk-nordmann, men fordi han er fra MDG. :snill: For en slem og smålig dame hun er.


#21

tink sa for siden:

Hos oss er det flere ansatte som ikke KAN ha hjemmekontor. Det er også lagt opp til fra arbeidsgiver at enkelte som trenger å komme på arbeidsplassen enten for å utføre oppgaver, pga psykisk behov eller ikke har egnet arbeidsplass hjemme får komme på jobb forutsatt at dette kan gjennomføres på en smittevernmessig trygg måte.


#22

annemede sa for siden:

Altså. Bredbåndet hikker til tider. Telenor påstår det er problemer inne hos oss. Jeg/vi har satt opp overvåkning av internettet, og vi ser at vi mister signalet inn. Telenor har prøvd seg på to fikser, den siste litt bedre enn den første. Uteblitt bredbånd leveranse fra telenor er kanskje holdbart argument?


#23

Polyanna sa for siden:

Tallulah: TENK om det bare EN gang kunne være sånn at en brun person kunne gjøre et eller annet uten at en eller annen skulle remje ut av seg et eller annet drit. :gal: Det må være så kjipt, at når du beveger deg gjennom karrieren din og gjør både gørre ting og gøye ting og strevsomme ting og synlige ting, så er det sånn at hver gang det er noe som er skikkelig morsomt - et viktig verv, å ha oppnådd en virkelig ære, noe du er kjemestolt og glad av - så vil det GANRANTERT være ikke bare en, men en flokk av regelrette rasister som sier regelrette rasistiske, slemme ting. Hvis du deler nyheten med foreldrene dine, så må du samtidig be dem om å for all del ikke gå inn i kommentarfeltet, for der kan det hende det står drapstrusler. :gal:


#24

Tallulah sa for siden:

Ikke sant? Det er så jævlig.


#25

Milfrid sa for siden:

Min sønn sier at han gang på gang på gang opplever at han er den eneste som blir spurt om billett når han reiser med tog, selv om han sitter i en gruppe med flere andre ungdom, og selv om det er andre i vogna. Han synes det er fryktelig flaut, trist og frustrerende. Jeg har bedt ham notere ned tidspunkt og hvor mange andre som er i vogna, så skal jeg ta det videre.


#26

Adrienne sa for siden:

Min gode kollega kom hjem etter en handletur til at noen hadde hengt opp en diger Muhammedkarikatur rett utenfor huset hans. Tydeligvis noen som ikke likte at det bor en ikkeetnisk nordmann i nabolaget. Det er så sjarmerende. :gal:


#27

Blå sa for siden:

Milfrid: det der er så fælt og så kjent. Mannen min er lærer på en ungdomsskole og hører om det stadig vekk. Og har observert det selv, mange ganger. Han har også insistert på at de skal sjekke hans billett også når de sjekker noen i nærheten av ham, men med en annen hudfarge enn hans.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.