Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til liten termokopp?

#1

Charlie sa for siden:

Har fått et julegaveønske om liten termokopp. Vedkommende har flere Bodumkopper ( de i metall med farget plastikk på), og ønsker seg noe mindre. Vil gjette det som ønskes er rundt 2 dl.

Koppen vil antakelig ofte bli brukt til kaffe på skoleveien (altså on-the-go, ikke på kontoret).

EDIT: Den må kunne tåle oppvaskmaskin.

Noen som har tips?


#2

Darth sa for siden:

Statoil-koppen er ganske liten og grei til et slikt formål.


#3

Charlie sa for siden:

Tok en titt på den. Det er i og for seg ikke veldig aktuelt å hente kaffe på Circle K for vedkommende, ellers kunne jo det vært en god deal! Usikker på om den utseendemessig når opp isolert sett når man ikke kan nyttiggjøre seg kaffeavtalen.


#4

Isprinsessen sa for siden:

Skal det være mulig å drikke av den mens man går uten å åpne hele lokket? Da har Clas Ohlson en fin en som tar ca 3 dl har helt tett lokk som kan vipper opp. Er betydelig mi fre enn Bodum. Det er en ganske høy men skal model.
Til tur i sekken har jeg en annen som er litt bredere og passer i ene flaskeholderen jeg har på sykkelen. Men den må jeg ta av hele lokket for å drikke så litt upraktisk å gå med den i hånda å drikke.





#8

Charlie sa for siden:

Mange fine tips! Takk! :blomster:



#10

Neket sa for siden:

Jeg har en Can It fra les artistes. 280 ml, holder kaffen varm lenge. Nesten for varm. :knegg: Finnes i mengder av mønstre.


#11

millact sa for siden:

Min niese fikk fra Stelton av meg til jul i fjor. Usikker på om den tåler maskinvask.


#12

-ea- sa for siden:

Anbefaler alltid Stanley, tror den minste modellen heter Switchback. Helt tett, kan ligge og slenge i veska!
Vet ikke hva som står i beskrivelsen, jeg vasker min i maskin av og til - plukker lokket i deler og legger i bestikkhylla.


#13

meisje sa for siden:

Eva solo har en slank termos kopp. Den er mere hendig i bruk enn Bodum koppene pga diameter som er mindre, samt at lokke er enklere å drikke av.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.