Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julegave til partner?

#1

Trixie sa for siden:

Jepps...
Gode julegavetips/hva gir du til mann/kjæreste/partner?

Jeg har ingen ideer. Så gode tips til mann snart 50 ønskes.


#2

Tjorven sa for siden:

Mannen min ønsker seg turbukser. Det skal snuppa få i oppgave å kjøpe til ham.

Fra meg får han trolig en eller annen teknisk duppedings som han noen dager før jul finner ut at han ønsker seg.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg fikk vidunderlige boktips i en lignende tråd jeg startet i oktober. Jeg har kjøpt Paul Therox, The great railway bazaar og en tøysete Star Wars t-skjorte. Han skal også få et bilde jeg har photoshoppet.

(Han har dessuten straks bursdag, da får han teaterbilletter og en bedre middag).


#4

Kirsebær sa for siden:

Jeg har laget en fotobok til kjæresten, han får også en fargeleggingsbok og en ring.


#5

Blondie sa for siden:

Ring? :hyper:


#6

Kirsebær sa for siden:

Selvsagt. Vi har vært kjærester i 8 måneder under en pandemi. Vi gifter oss like gjerne. :knegg:

Han er en smykke/ring/armbånd-mann.
Han ønsker seg en stygg ring. Jeg er bra kjæreste og kjøper den stygge ringen. :humre: Hvis han ser på det som et frieri eller noe i den løypa får han nå gi et svar da. :enkel: Jeg kunne giftet meg i morgen. Bortsett fra at jeg ikke skal gifte meg flere ganger. Jeg brukte opp giftingen min på feil mann. :mumle:


#7

Blondie sa for siden:

Bra kjæreste er en god ting. :nemlig:
Vi ble kjærester før pandemien (en hel måned før nedstenging, faktisk), så vi har forsøkt det virkelige livet. :knegg:


#8

Milfrid sa for siden:

Jeg vurderer flere ting. Liten bålpanne til hagestuen, god vin, vinkaraffel, en veldig fin kalenderdagbok til bruk i ny jobb (han bruker sånn i dag, i motsetning til meg som er digital der).

Jeg burde kanskje spurt ham også? :gruble:


#9

Chablis sa for siden:

Han får aktivitetsklokke og Google home fra leg, som ønsket. Fra sin sønn får han løpehansker og brødbakemaskin tror jeg.


#10

Myria sa for siden:

Min får Apple TV. Aktivitetsarmbånd og Google Home har vært populære gaver tidligere. Har han noen interesser/hobbyer du kan kjøpe utstyr til?



#12

Input sa for siden:

Mannen min ønsker seg en tilleggsgreie til kjøkkenmaskina. Jeg aner ikke hva den er til eller hva den heter, men han har sendt meg en link, så jeg håper det blir riktig.

Ekteskap er best gang nummer to altså. Lover. :nikker:


#13

My sa for siden:

Mannen ønsker seg pizzastål. Det får han fra ungene, også må jeg kjøpe noe annet fra meg. Usikker på hva jeg skal kjøpe enda. Han ønsker seg helt vanntett bukse, til å sykle på jobb i. Usikker på om det er lurest å kjøpe regnbukse eller gore-tex i tilfelle.


#14

GinaK sa for siden:

Min får klær. Iallefall en genser og kanskje en bukse. Spørs hvor dyr genseren er. Og noen boxere og sokker fra nissen. Knirk. :p


#15

Trixie sa for siden:

Han liker fotball og matlaging. Akkurat bestilt ny kaffemaskin så kanskje noe morsomt til den?
Ellers har han «alt» og kjøper seg igrunn det han ønsker seg eller kommer på (og sier ifra om) at han ønsker seg :mumle:
Takk for alle gode ideer. Kjør på!


#16

My sa for siden:

Jeg har også en sånn Trixie. Det er helt håpløst. Han sitter på nett på Black Friday, og bestiller seg en hel masse greier som han har lyst på. :gaah:

Elektroniske duppeditter er han selv forhandler av, og får for å teste ut lenge før alle andre. Sportsutstyr og treningsklær får han kastet etter seg av folk og klubber som han har sponset eller på andre måter bidratt til opp igjennom. Han har f.eks fått flere par ski og masse skiklær fra Northug-systemet. Som helt nye og ubrukte svindyre dunjakker og andre jakker, bare fordi sponsor har blitt endret, men også skipar som Petter selv har gått WC-renn på (han og mannen har omtrent samme vekt), både klassisk og skøyting, selvsagt opptil flere par solbriller fra kolleksjonen hans, og helt nye felleski, toppmodellen til Atomic, til både han og meg, fra John Northug, fordi Atomic visstnok skyldte ham en tjeneste... :gruble: Klær ellers kjøper han seg selv, og har veldig mye.

Så jeg må virkelig bruke fantasien når jeg skal kjøpe gaver.


#17

Syrinx sa for siden:

Han har bursdag neste uke, da får han partycooler, ferdigfylt med øl. (Ikke helt full da.)

Til jul tror jeg at han får en svindyr whisky fra meg og så noe klær fra ungene.


#18

Serafin sa for siden:

Jeg har virkelig ingen anelse.

I fjor fikk han ullvang-genser. Jeg vurderer noen gensere og ev sånn varmeteppe, for han fryser hele tiden, og det gjør slett ikke jeg. :knegg:


#19

Pøblis sa for siden:

Min får nye vintersko.

Av hundene får han en spekepølse. Ungene fikser sjæl.


#20

Hyacinth sa for siden:

Omg. Leste i farten at hundene skulle få spekepølse. :knegg:

Jeg aner ikke hva mannen skal få. Han er typen som verken trenger eller ønsker seg noe særlig. Og jeg er enig i at han ikke trenger så mye. Han er ikke interessert i musikk, motor eller verktøy, han løper mye, men har i grunnen det han trenger av løpeklær, og han har i grunnen mer enn nok klær (og bruker bare bukser og t-skjorter hele året.) Han fikk nye skallklær til bursdagen nylig. Han er ikke interessert i matlaging, derimot i vin, men jeg synes det er kjipt å kjøpe nå når jeg har måttet være mer eller mindre avholds i evige tider. Gavekort på opplevelser er flott, men alt er så usikkert nå, og vi har allerede nok av billetter som ligger på vent fordi alt er utsatt.

Han fikk forresten pysjbukse også til bursdagen.


#21

Høns sa for siden:

Pizzaovn Onni koda!


#22

Syrinx sa for siden:

Suverent!


#23

Pasta sa for siden:

En fin genser, dyr vin, pysjbukse og boxere.


#24

Trixie sa for siden:

Den har han allerede. Men det er et fantastisk tips. Pizzaen blir knallgod.


#25

Fløyel sa for siden:

Snøskuffe med hjul. :jupp: Og joggesko. Nope, det er ikke fordi jeg syntes han har blitt feit og trenger trim, men faktisk det han ønsker seg.


#26

Hyacinth sa for siden:

Jeg vurderer joggesko. Men han må jo nesten prøve. Hvordan gjør du det?


#27

Bloppy sa for siden:

Jeg har en som er håpløs å kjøpe til. Har ingen hobbyer, leser ikke, trener ikke. Ikke interessert i vin eller andre ting. Ikke hobbykokk. Og elektroniske duppedingser kjøper han selv. Han har en «fetish» for led lys da. :knegg: Jeg får bare vente i spenning og se om han klarer å hoste opp noen ønsker. Eller så vurderer jeg faktisk å ikke gi noen ting. Når han ikke klarer å ønske seg noe. :lei:


#28

nolo sa for siden:

Radio, for det hører han mye på, og har mumlet noe om at han burde ha en ny.


#29

shute sa for siden:

Hun får sykkelhjelm.

Og pakkekalender til advent.


#30

liefje sa for siden:

Jeg har en mann som akkurat har hatt bursdag og som aldri ønsker seg noe. Strengt tatt trenger han ingenting heller, i alle fall i følge han selv. Han fikk egentlig vintersko til bursdagen, men mente han ikke trengte det, så de ble byttet i to gensere i stedet. Til jul har jeg kjøpt en after shave, boken til Obama og gløggkopper (hehe, de er vel minst like mye til meg) foreløpig, men må seriøst komme opp med flere ting for jeg skal jo kjøpe fra flere.



#32

Fløyel sa for siden:

Han jeg bor med er svært konservativ. Han har brukt samme modell og størrelse i flere år. Veksler mellom sort eller mørkeblå #villoggal


#33

Hyacinth sa for siden:

:knegg:


#34

Hondacrv sa for siden:

Jan ønska seg løper til spisebord og eg putta på brikker og lysestaker som matcha. Og så er chiligavepakka han skulle få til bursdagen sånn ca tre veker forsinka, så han få den også.


#35

Hyacinth sa for siden:

Det som er litt irriterende her er at jeg har overlatt økonomistyringen til mannen, jeg blir bare stressa hvis vi begge skal ha kontroll. Vi har alle kontoene felles. Så hvis jeg plutselig bruker en større sum på en overraskelse til ham, så er jeg alltid litt redd at han skal merke det. Han sier selv at han ikke følger SÅ nøye med, og spesielt ikke i desember. Men jeg vet jo at han er i nettbanken og betaler regninger og i det hele tatt er det han, og ikke jeg som har oversikt over pengene. Hvordan unngår man dette når man har felles kontoer?


#36

My sa for siden:

Her har vi bestemt oss for å kjøpe et nytt sofabord, som har stått på planen veldig lenge, men har hengt på at jeg ikke har funnet et jeg har likt. Nå har jeg endelig funnet det jeg vil ha, og vi har bestemt oss for at det blir julegaven til hverandre i år. Og at vi i tillegg ønsker oss et tilskudd til bordet fra svigers, som ber oss komme med ønsker.

Vi kjøper alltid noen ekstra smågaver til hverandre i tillegg da, men det blir bare av mer symbolsk verdi.


#37

millact sa for siden:

Lekkert bord, My!


#38

Señora sa for siden:

Skisko får han, jeg får fjellsko. #praktisk


#39

Elise sa for siden:

Han får ny salt og pepperkvern fra Peugeot. :jupp:


#40

Nera sa for siden:

Valpen er årets julegave til hverandre. I tillegg tenker jeg det blir noe ulltøy.


#41

Che sa for siden:

Min ønsker seg banjo (!) evt banjolele...


#42

Input sa for siden:

Dette er noe som kunne skjedd hos oss også, for vi har full tilgang til hverandres kontoer, og jeg tar f.eks. penger fra mannens konto når han har fått lønn og omvendt. Men vi tenker vel at vi er voksne som ikke er såååå veldig opptatt av overraskelser, så om det skulle oppdages går det fint. Også passer vi på å ikke akkurat lete etter ting på kontoutskriften når det nærmer seg jul eller bursdag, og gjør man det og spoiler sin egen gaven, må man ta det på egen kappe.

Men da han ville overraske meg på ekte en gang, betalte han med kredittkort og betalte kredrittkortregningen etter at jeg hadde fått gaven.


#43

Niobe sa for siden:

Jeg bruker kredittkortet til sånt. Han vet om det, og så sjekker han ikke trafikken på det kortet før jul.

Han trenger ny klokke, så han får det. Han hadde forstått det på summen, ja.


#44

Anne C sa for siden:

For første gang på mange år så ønsker mannen seg faktisk noe. Så det blir nye løpesko på han i alle fall. Jeg tror jeg skal kjøpe en god konjakk til han også.


#45

Hyacinth sa for siden:

Kredittkort, ja. Det kan jeg jo gjøre.

Jeg liker å kunne overraske ham. Mulig det er barnslig, men han er så sykt vanskelig å overraske, så når jeg først prøver, så elsker jeg at han ikke finner det ut. Jeg vil heller ikke vite om mine egne gaver.


#46

Niobe sa for siden:

Ja, nettopp! Og dette er den eneste gangen felles konto er en ulempe for oss, så jeg lever greit med kredittkort som løsning på det!


#47

Kula sa for siden:

I år får han morgenkåpe og tøfler.

Vi holder på å renovere det ene badet, og skal kjøpe ny sofa, så i år blir det enkle julegaver.


#48

Madicken sa for siden:

Jeg er helt blank i år, henger i tråden for gode råd.


#49

Snippa sa for siden:

I år er jeg faktisk tidlig ute. Han får riflesekk.


#50

Luftslottet sa for siden:

I år har jeg faktisk noen planer, han er ganske vanskelig å kjøpe gaver til.
Han får en steikepanne i metall og en ny bluetooth-høytaler, begge deler til det nye kjøkkenet vårt.

Da slipper han å flytte sin egen bluetooth-høytaler med seg rundt i huset. :knegg:


#51

Anne C sa for siden:

Løpesko er bestilt, han vet om de. Jeg har også kjøpt en lykt til å feste på capsen, det bruker han når han er på laksefiske tror jeg. Han ønsket seg det i alle fall. Og i går bestilte jeg en kasse fra mannekassa.no. Jeg hørte tilfeldigvis om det på radioen i går, og gikk inn for å sjekke. Jeg har bestilt kjøttkassa til han fra gutta. Mannen har en tendens til å ikke bruke noe av det han får til jul, men dette kommer han til å spise opp.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.