Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken farge på parkas?

#1

Robyn sa for siden:

Jeg har tenkt å bestille denne, men ble brått usikker på fargevalget.

www.didriksons.com/no/dame/jakker/parkas/tindra-women-s-puff-parka-503661-410

Jeg har veldig lyst på den oransje, men hvor fort blir jeg lei tror vi? :gruble:

Har svart boblekåpe og grønn uforet parkas, har ikke noe i oransje. Tenker til hverdags, går til jobb i all slags vær. Oransje er jo sånn sett greit med at den er synlig også.

Men svar ærlig, har jo tenkt den skal holde litt mer enn en sesong. :knegg:


#2

Teflona sa for siden:

Jeg liker farger, men orange kåpe? Nei. Jeg hadde blitt fort lei, samtidig som det ser ut som noe fra veivesenet. :knegg:


#3

Nera sa for siden:

I tillegg vil den veldig raskt bli skitten på ermene, og det hadde jeg blitt gal av.


#4

allium sa for siden:

Oransje!

I gamle dager, da jeg dro på jobb, sto jeg ofte og ventet på toget om vinteren og tenkte på hvor kjedelige alle så ut. Svart, svart, og innimellom litt mørkeblått. Om vinteren trenger man farger.


#5

liefje sa for siden:

Ikke oransje. Vil jeg ha farger, kjører jeg på med sjal og luer. Forøvrig enig i at jeg tenkte veivesenet eller noe i den duren.


#6

frukt sa for siden:

Hadde glatt kjøpt den, sånn bortsett fra at jeg ikke kler oransje da. Har selv en mørkerød parkas som jeg fortsatt blir glad av fordi fargen er så fin.
Det er så mørkt på denne tiden av året så det er fint med litt farger på klærne.


#7

Tallulah sa for siden:

Syns den oransje var kul og ser ikke noe automatikk i at man blir fortere lei oransje enn svart. Jeg er dødslei den sorte parkasen min og syns den er gudsjammerlig kjedelig.

Det praktiske argumentet om at den kan bli skitten på ermene er jeg mer enig i, men det kommer jo an på bruken av den.


#8

Avatar sa for siden:

Orange. Den var dødskul!


#9

-ea- sa for siden:

Orange!
Jeg har en lang høstjakke i den orangefargen, og ser at jeg fyller på med ullplagg under for å fortsatt kunne gå med den i stedet for å begynne med den grønne vinterjakken som henger og venter...


#10

Maverick sa for siden:

Man angrer aldri på orange.


#11

-ea- sa for siden:

Vegvesenet o.l ser sånn ut nå for tida, du blir ikke forvekslet. :humre:


#12

Carrera sa for siden:

Lekker!!

Kjøpte nylig parkas jeg også. Siklet etter en i rosa, men endte opp med en lys grå. Innså at den passet best til det jeg har av sko til vinteren.


#13

Robyn sa for siden:

Etter de første svarene tenkte jeg at jeg fikk slå den fra meg, nå er jeg usikker igjen. :knegg:

Godt å høre. :lol:


#14

Tjorven sa for siden:

Jeg tror at jeg også trenger en sånn parkas, og i så fall blir den definitivt oransje. :elsker: (Jeg har en knall oransje skalljakke, og synes det er veldig greit at jeg synes med den både i skibakken og ute i trafikken.)


#15

IzziCreo sa for siden:

Uten tvil oransje :elsker:

Jeg kjøpte meg nettopp guloransje Bergans parkas. Fått masse komplimenter, men det er ikke så viktig for meg. Jeg simpelthen eeeelsker farger :hjerter:

Fortere skitten? Det er jo bare å vaske? :undrer: Man velger vel ikke jakke utifra det så lenge den kan vaskes i maskin?


#16

My sa for siden:

Kjøp oransje! :jupp: Jeg er drittlei svart, har hatt svart både vinterparkas og regnparkas i flere år nå. Nå kjøpte jeg meg nylig ny vinterparkas, og den ble knall signalrød. Jeg blir bare mer og mer fornøyd med valget mitt, og er glad jeg ikke gikk for svart eller armygrønn.


#17

Drømmedama sa for siden:

Hvis du liker den oransje, så kjøp den! Jeg lover deg at du blir mye raskere lei hvis du kjøper noe som i utgangspunktet er kjedelig, som for eksempel svart.
Kjøp noe du blir glad av. Alt kan vaskes. #vurdererselvhvitkåpe


#18

frukt sa for siden:

Min har omtrent denne fargen så ikke like knall, men den skiller seg ut blant alle de svarte, mørkeblå og grønne. :ja:


#19

Millen sa for siden:

Jeg kjøpte oransje høstjakke hos Match tidligere i høst fordi jeg er lei av svart og blått osv. Og iår trenger vi farger.
Ifjor kjøpte jeg lysrosa dunkåpe fra T.Johaug.


#20

sindrome sa for siden:

Jeg er helt enig i dette. Men jeg er også enig i at flekker etc kommer til å synes godt. Men den grønne var også veldig fin!


#21

Elise sa for siden:

Jeg likte ikke akkurat den fargen så godt, men hvis du liker den synes jeg du skal gå for den. Jeg har en gul vår/sommerjakke som jeg elsker, og har hatt i flere år. Blir fortsatt glad av å ta den på. Kjøpte nylig en kort boblejakke i omtrent samme farge som den frukt viser frem, og jeg har hver morgen mer lyst til å ta på den enn den mørkeblå parkasen min, men det passer ikke alltid til vær og vind. Jeg blir i godt humør av å gå ute med fine farger. :jupp:


#22

polarjenta sa for siden:

Av de fargene der hadde jeg valgt den orange. Jeg har ingen svarte jakker, for det syns jeg er gørr kjedelig. Jeg har en jakke i en utrolig fin blåfarge og den får jeg mange komplimenter for, mens når jeg bruker softshelljakken i mørkeblå er det ingen som sier noe.:knegg:


#23

Robyn sa for siden:

Det ser ikke ut som om jeg får tak i den oransje så det løste seg av seg selv. :mumle:


#24

Robyn sa for siden:

Jeg klarte ikke finne noen annen parkas så jeg endte med den grønne, og jeg er superfornøyd. Selv om fargen er litt kjedelig er parkasen helt nydelig. Endelig får jeg plass til tykke gensere med ballongermer (hvorfor er mange jakker og kåper så trange i ermene?) og så har den en deilig høy hals sånn at jeg ikke trenger skjerf.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.