Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Matgaver på nett

#1

zinatara sa for siden:

Har noen kjøpt gavesett/matkurver på nett? Leter etter gave til noen som har det meste, men som kan sette pris på noe litt luksus eller utenom det vanlige av matvarer. Ikke søtsaker.



#3

Syrinx sa for siden:

Jeg kjøpte, etter tips i en tråd her inne, matgave på smakilom.no. Den har ikke nådd mottaker ennå, så jeg kan ikke uttale meg om den annet enn at det nok er gode varer i den etter det som sto på siden deres. God sørvis også, og for noen kroner ekstra skriver de på kort og legger ved i pakken.



#5

zinatara sa for siden:

Takk for svar. Den fra villa paradiso så veldig fin ut, men den kunne ikke sendes til meg dessverre. Jeg fant en nettbutikk med fine matkurver, men alle kurvene var utsolgt. Og mye annet er bare sjokolade eller matvarer jeg lett kan finne i en vanlig dagligvarebutikk.

Lurer på å gå for noe fra oliviers & co og så dra på polet for å kjøpe et par flasker vin. Med en kurv/trekasse og litt silkepapir må vel det bli bra?




#8

millact sa for siden:

Veldig fin gave!





#12

zinatara sa for siden:

Dette er noen som er godt selvforsynt med fisk dessverre. Men ellers et godt tips.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.