Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julelys til vindu

#1

Palmen sa for siden:

Jeg trenger julelysfornyelse.

I kjøkkenvinduet har jeg hatt en stjerne i perforert (gull)metall som jeg hadde med meg hjemmefra. Etter drøye 40 år har den nå lagt inn årene. Så da trenger jeg en ny en i kjøkkenvinduet - men eldsteKokosnøtt nekter metallstjerne så da må det bli noe annet nå.

To av de andre vinduene bør også få noe pynt. Der har jeg hatt papirstjerner men de har blitt ødelagt.

Så, tips til fin vindusvinterpynt som ikke er papirstjerner eller perforerte metallstjerner please? Kan gjerne være sirkler eller hjerter, behøver absolutt ikke være stjerner.


#2

Syrinx sa for siden:

Jeg kjøpte et fint hjerte på Ellos i fjor eller i forfjor. Finner det ikke der nå, men der er mange fine både stjerner og kranser.


#3

Tallulah sa for siden:

En slags krans?
[img]https://assets.ellosgroup.com/i/ellos/b?$eg$&amp;$emr$&amp;$ep$&amp;$ed$&amp;n=ell_1507187-01_Bs&amp;mw=1380&amp;rw=1380&amp;qlt=80[/img]

En ... vet ikke helt hva?
[img]https://assets.ellosgroup.com/i/ellos/b?$eg$&amp;$emr$&amp;$ep$&amp;$ed$&amp;n=ell_1533109-01_Fs&amp;mw=1380&amp;rw=1380&amp;qlt=80[/img]

En kantete kule?
[img]https://assets.ellosgroup.com/i/ellos/b?$eg$&amp;$emr$&amp;$ep$&amp;$ed$&amp;n=ell_1584362-01_De_01&amp;mw=1380&amp;rw=1380&amp;qlt=80[/img]

Stjerner, men mange?

Julering?

Tykkere julering?



#5

Palmen sa for siden:

De julehjertene var nydelige, Tally!

Og tusen takk for de andre tipsene også :elsker:


#6

Tallulah sa for siden:

Ingen årsak, jeg leter etter noe nytt selv. På Christiania belysning hadde de en sotet julekule med lys inni også, som var veldig fin.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.