Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

celebelen sa for siden:

Vi startet dagen med saft, sang og makroner til ære for den ferske tenåringen. Nå har hun tuslet avgårde til skolen, og jeg prøver å komme meg inn på den nye vpn-en for å komme meg inn på den nye serveren for å komme meg inn på regnskapsprogrammet, før jeg må komme meg inn på den andre serveren for å få rapportert. På tide med kaffe!


#3

Frøy sa for siden:

Er så glad for at jeg klarte å glede en venninne og familien med morgenlevering i dag, et nært familiemedlem hadde gått bort og jeg er elendig på blomster så da ble det en ekstra god frokost på de, og hun var så glad.

Ellers så er det travle tider på jobb så har ikke tid til å være her sånn egentlig.


#4

Blå sa for siden:

Gratulerer med tenåring celebelen.

Og så god ide Frøy. Egentlig hyggeligere enn blomster. Den skal jeg huske.

Her er det som vanlig spisestuekontor. Jeg har lys og kaffe og leter langt inni sjelen etter litt motivasjon.


#5

Serafin sa for siden:

Mandag er litt senke skuldrene dag her i huset, jeg er alene hjemme noen timer, etter at det har vært full fart hele helgen.

Skal få ungene på skolen, også skal jeg finne frem podcast, te og strikketøy, og bare senke skuldrene litt, før jeg begynner å få gjort unna litt. Må nok bryte meg på litt klesvask.


#6

Blondie sa for siden:

Jeg nijobber på hjemmekontor før jeg skal inspirere unge sjeler senere i dag. Bare halvannen uke til muntlig eksamen, så jeg må optimalisere jobbingen. Blant annet har jeg et hårete mål om å være ferdig med retting innen i morgen. Jeg har allerede rettet ferdig 62 langsvarsoppgaver, nå er jeg igang med 60 kortsvar. Jaggu godt jeg får betalt for dette, ass.


#7

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg har fire timer på meg til å revidere en artikkel etter kommentarer fra redaktøren. Krysser fingrene for at det faktisk er rettelser som går an å få til på fire timer, jeg har nemlig ikke turt å sjekke ennå. :sparke:


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg blir noen ganger litt satt ut av meg selv. Jeg skal sende et veldig viktig brev til departementet. Dette har jeg jobbet med veldig lenge, og jeg har hatt det ut hos en haug forskjellige personer. Hos oss så skal slike brev innom en "språkvasker" før utsendelse, og jeg fikk brevet i retur nå. Det er helt pinlig hvor mange skrivefeil det er mulig å gjøre ... og uten å i det hele tatt ha reagert. Vel, vel - det er en grunn til at vi har ansatt en slik språkvasker. Han trøster meg med at dette slett ikke var verre enn de andre brevene han får.

Så det var starten på arbeidsuka. Nå kan det gå oppover!


#9

star sa for siden:

Gratulerer med tenåringen, celebelen!

På jobb. Skal knekkes litt etter jobb og muligens få unna siste julegave.


#10

Blånn sa for siden:

Ny uke, nye muligheter, nye karantener. :dåne:


#11

Fersken sa for siden:

I natt drømte jeg at jeg testet positivt for korona. Alle som hadde påvist smitte måtte dra til et spesielt sted for videre oppfølging og det beste med det hele var at siden vi var smittet likevel, så kunne vi klemme hverandre så mye vi bare orket.

Jeg tror underbevisstheten min prøver å fortelle meg noe.


#12

Blånn sa for siden:

Rakk å være på jobb i nesten to timer før dagens første smittesporing.


#13

Polyanna sa for siden:

Haha, Fersken, det hadde jo vært smart. En klemmekoloni for de pestrammede. :knegg:


#14

Toffskij sa for siden:

Artikkelrevisjon ekspedert! :kry:


#15

tink sa for siden:

Jeg har heklet 1,5 hjerter mens jeg lyttet til intet mindre enn to pensjonsmøter. Så nå er det dags for resten av arbeidsdagen.


#16

Magica sa for siden:

Jeg er på tidenes dårligste teams-kurs og så glemte jeg ta med strikketøyet.


#17

Addison sa for siden:

Ugh, mandag, siste i november, føler det har vært ekstra mange mandager i det siste. :nemlig: Mandag i hodet, mandagsvær. Blæh!


#18

Pappalille sa for siden:

Jeg skal på kveldsvakt i dag, den første vakten jeg har som vikar for en fast ansatt. Det er skummelt (mange nye oppgaver) og spennende (mange nye oppgaver) og sikkert slitsomt, men det et så kult at jeg har fått tilliten etter såpass kort tid på huset. :hjerter:


#19

millact sa for siden:

Lykke til, Pappalille! Dette klarer du fint.


#20

Polyanna sa for siden:

Oi, pappalille! Kult! Lykke til!!!!


#21

Bokormen sa for siden:

Tvi tvi, Pappalille! Det går nok fint! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.