Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Utetøyshopping, alt på et sted takk

#1

Nextlife sa for siden:

Hvor går jeg når jeg skal, på kjappest og enklest mulig måte kjøpe et gjeng med utetøy? Helst alt i en og samme butikkk, og ikke nettkjøp.
Må være gode størrelser, xl-xxl dame, men om herrestørrelse er mindre innsvinget og tighte her og der er nok det bedre.
Dunjakke, turbukse/jakke, regntøy, ulltøy og typ joggebukse?

Det trenger ikke være hardbruksklær, men må være gode og varme og ikke vanskelig å få på seg i det hele tatt.
Pris er ikke et tema.
Vi bor i nord, så vi har de vanligste landsomspennene butikkene.


#2

Nera sa for siden:

Kanskje Stormberg?


#3

Nextlife sa for siden:

Godt tips, takk!


#4

millact sa for siden:

Enig. Mye tilbud for tiden.


#5

My sa for siden:

... og veldig mange størrelser! :jupp: Jeg bruker en herremodell turbukse derfra (Vestmarka), som jeg er veldig glad i. Softshell, ikke helt vanntett (det kan jeg ikke ha på tur/fysisk aktivitet, det blir alt for klamt, uansett hvor mye de påstår at de puster), med god stretch, og likevel litt tykk, med "hold" i stoffet. Litt for varm på det varmeste på sommeren (da bruker jeg vel helst shorts uansett), ellers super hele året. Elsker den!


#6

Nextlife sa for siden:

Takk for supert tips, jeg er så bortskjemt at jeg lever i slikt tøy andre, kunnskapsrike har valgt ut og avlevert, så jeg er så lite orientert. Vestmarka turbukse it is. :riktig:


#7

-ea- sa for siden:

Høres ut som du skal på en butikk/firma som leverer arbeidstøy og som har godt utvalg? Sjekk ut forhandlerlista på Helly Hansen Workwear, Blåkläder, osv. så tipper jeg du finner klær og sko og alt du trenger på ett sted.


#8

Elisabet sa for siden:

Har Sport outlet butikk i nærheten av der du bor? Der får du garantert alt du trenger til gode priser. https://sportoutlet.no/


#9

frukt sa for siden:

Jeg ville nok gått på XXL. Jeg har litt dårlige erfaring med Stormberg, og synes ikke kvaliteten og holdbarheten er god nok til å forsvare prisen.


#10

Luftslottet sa for siden:

Jeg har også vært godt fornøyd med Stormberg, både i størrelser, kvalitet og kundeservice. (Også skader det ikke at de har en egen butikk rett i gangbanen min mellom jobb og Oslo S heller. :knegg:)


#11

Nextlife sa for siden:

Takk for innspill. Dette er prosjekt jeg egentlig ikke har tid til nå, så da går hvor enkelt og kjapt det kan fikses foran alt. Og ettersom det ikke skal brukes til annet enn rusleturer i all slags vær, og at pris er helt underordnet tror jeg det blir Stormberg.


#12

My sa for siden:

Jeg har aldri greid å slite ut klær fra Stormberg.


#13

Palmen sa for siden:

Jeg har aldri passet helt inn i passformen til Stormberg, men det er nok heller meg enn klærne. Selv om pris ikke var viktig her, så nevner jeg at Vipps sin julekalender i dag kan by på 20%avslag på alt hos Stormberg, inkludert salgsvarer.


#14

Nextlife sa for siden:

Tusen takk for tips om Stormberg.
Jeg gikk inn dit med den lange listen, fant en ansatt som antakeligvis har jobbet med dette hele sitt liv, ga henne listen, fargepreferanser og sa litt om kroppsfasong.
Jeg kødder ikke, det tok dama et lite kvarter å plukke ut alt på lista (og det var mye på den) imed god fargekoordinering, scanne, pakke ned og gjøre ferdig handelen. :tilber:
Hun ga i tillegg gode rabatter ut over det som allerede var rabattert. For en service!
Jeg egner meg som personal shopper.:nemlig:


#15

My sa for siden:

Så bra! Ja, jeg har også alltid opplevd veldig god sørvis hos Stormberg. :nikker: I tillegg liker jeg policyen de har, om å ansette folk som faller utenfor vanlig arbeidsmarked. :hjerter: Da folk protesterte og raste på nett og truet med brenning av klær og boikott fordi Stormberg donerte penger til hjelp for flyktninger, reagerte lederen av Stormberg med å gå ut med en ambisjon om å ansette en flyktning i hver butikk.


#16

Nextlife sa for siden:

Ja, det føles ekstra godt å bidra med et stort kjøp når selskapet har en slik policy. :hjerter:


#17

Luftslottet sa for siden:

100 % enig med My. :hjerter:

I tillegg har alle Stormberg-klærne vi har holdt seg riktig godt, inkludert mine to skogbukser, som absolutt ikke blir pent brukt.


#18

Kirsebær sa for siden:

Og man kan «pante» Stormbergklærne når de er ferdigbrukt. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.