Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

tink sa for siden:

Først ute? Jeg venter spent på oppgjør fra sentrale forhandlinger som skulle vært ferdig i går. Håper de enten har lagt av en solid pott til fordeling lokalt, eller strøket det helt. Orker ikke en ny runde med å fordele knapper og glansbilder.


#3

Nenne sa for siden:

Jeg venter også på avklaring om ny lønn i dag. Dette skulle jo vært tatt i våres, men ble skjøvet på. Nå som vi er midt i en omstilling- og nedbemanningsrunde føles dette litt som en omen eller frampek om du vil, på hva som er i vente. :sukk: Det er ikke stort til fordeling, men får jeg under snittet, føles det veldig som at det er et kraftig hint om å søke seg vekk.


#4

Maverick sa for siden:

God morgen! :juhu:

Litt hjemmekontor på morran med ulltøysnuppus puslende rundt, snart på vei til barnehagen, og så noen møter. Og jevnt påfyll av kaffe. :nemlig:


#5

Blånn sa for siden:

God morgen! Overlevde sykkelturen til jobb. Underkjølt regn spøker man ikke med.


#6

Toffskij sa for siden:

Underkjølt regn er djevelens verk. Heldigvis ble jeg advart i tide og kunne knastre av gårde på broddene mine. :knirk:


#7

Fersken sa for siden:

Underkjølt regn er skummelt. Kjørte hjem en gutt i går ettermiddag som hadde sklidd og velta på sykkelen på grunn av det. Stakkars liten, hadde skrubbsår nesten hele ene siden av kroppen.

Ustabil strømtilgang i dag, det er jo interessant på en formiddag fullstappa med skypemøter.


#8

Tjorven sa for siden:

Vi har fått resultatene fra årets "lønnsforhandling" for et par uker siden. Det var ikke så mye å juble over akkurat. Men vi kan ikke klage ... jeg har fast jobb med grei inntekt og en ledelse som gjør mye for å legge til rette for et overkommelig hjemmekontor. I år er det helt greit.

Jeg har kost meg med årets FP-julekalender. Den var helt nydelig. Jeg trenger sånne gleder nå før jul. Jeg er god nok på å synes at alt annet er kjipt.


#9

star sa for siden:

Her fikk jeg lønnshopp ut av det blå forrige uke.

Må på jakt etter ny oppvaskmaskin. Noen som har lure tips.


#10

tink sa for siden:

Det blir ikke lokale forhandlinger, men ikke så mye å feire sentrale forhandlinger for heller. 0,54 % økning: 2800 kr. mer i året... :sukk: Godt det blir billigere brus og øl til neste år sier jeg bar.


#11

Fersken sa for siden:

Det høres ut som det samme som vi i statlig sektor fikk. De lavest og høyest lønnet fikk 0,44 %, de i midtsjiktet fikk 0,54 %.


#12

Trixie sa for siden:

Vi fikk ingenting pga «overheng». Og takk for å stå midt i koronafrontlinja liksom.


#13

millact sa for siden:

Vi fikk lønnsbrev i dag. Fikk over snittet og er vel fornøyd nok. Men de hadde tenkt å gi oss 0! Vi har tidenes beste resultat! Alle lederne har skyhøye bonuser. Alle står på.

Star: Kjøpte ny oppvaskmaskin i påsken da min tok kvelden. Ble en Bosch. Miele’n var bedre, men ikke verdt de ekstra lappene. Er visst serie 6 jeg har.

Masse å gjøre på jobb, så ikke rukket å se hverken pressekonferanse eller logge inn her.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.