Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Havrerundstykker med bakepulver (proteinrundstykker)

#1

Hyacinth sa for siden:

(Misliker ordet proteinrundstykker, så jeg kaller det havrerundstykker.)

Jeg blir veldig dårlig av gjær og baker altså rundstykker med bakepulver. Jeg har lyst å ha noen i frysen til jul, men jeg sliter med å få dem luftige. De blir alltid så utrolig kompakte.

Noen triks for å få slike rundstykker så luftige som det går an, iallfall mindre kompakte og harde?



#3

Nenne sa for siden:

Jeg bruker MYE bakepulver. Jeg synes det hjelper litt.


#4

ullmor sa for siden:

Prøv med kulturmelk med natron i (la stå til melka bobler, ca til du har blandet det andre) i tillegg til bakepulver.


#5

Hyacinth sa for siden:

Takk for tips!

Nenne, Hva er mye?


#6

Nenne sa for siden:

Til oppskriften jeg bruker med en stor boks cottage cheese, 400 gram havregryn og fire egg bruker jeg en stor, toppet spiseskje.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.