Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pizzastein eller pizzastål?

#1

Selma sa for siden:

Pizzastein eller pizzastål? Hva synes du fungerer best?

På tide å modernisere pizza-produksjonen i Selma-heimen:)


#2

Syrinx sa for siden:

Et tykt og godt stål, uten tvil.


#3

Nextlife sa for siden:

Helt klart et kvalitetstål.
Vi testet begge deler for et par helger siden og stålet leverte klart best


#4

My sa for siden:

Anbefalinger av konkrete pizzastål?

Mannen ønsker seg til jul, siden pizzasteinen vår sprakk(!) for et par uker siden.


#5

Nextlife sa for siden:

Vi fikk bestilt et limited edition gjennom Pizzabakerne på FB, så det eneste jeg vet er at det bør vær 6 mm for å holde nok på varme til flere pizzaer.
Om du melder deg inn i den gruppen er det høy netdefaktor på alt som har med pizza å gjøre, og de har et par gode rabattavtaler på stål. (Oversikt ligger i gruppen under filer).


#6

Gerbera sa for siden:

Pizzastål. Mannen har lagd et av 10 mm stålplate, og pizzaen blir super. Jeg klarer ikke å løfte plata ut av ovnen da :knegg: Altfor tung, men han hadde ikke tynnere plate. Den ligger bare i ovnen til vanlig, helt uproblematisk.


#7

Strå sa for siden:

Nå ble jeg nysgjerrig. Har noen et par gode lenker jeg kan bruke til å lese meg opp? Særlig interressant for bruk i vedfyrt bakerovn. Eller?


#8

Syrinx sa for siden:

Usikker, men tror stål kan bli i overkant varmt i vedfyrt.


#9

Strå sa for siden:

Takk, det rydda litt i tankegangen. I en vedfyrt ovn vil jeg vel heller trenge flat bakespade å ta den ut med. Og masse tid til å teste fyringsnivå og slikt. Jeg har forresten stekt pizza oppå en av kokeplatene til en vedovn.* Bunnen ble knallgod og osten smeltet faktisk.

*Strømmen gikk akkurat da pizzaen skulle inn i strømovnen.


#10

veobra sa for siden:

Vår pizzastein har sprukket og vi ønsker nytt. Da må det bli stål, forstår jeg.


#11

meisje sa for siden:

Jeg er iallefall godt fornøyd med vår stein, fantastisk om stål gir bedre resultat.


#12

Magica sa for siden:

Jeg har aldri prøvd stål men har en pizzastein jeg bruker MYE, selvsagt til pizza men også til rundstykkene jeg lager hver lørdag morgen (langtidshevet deig over natta). Har aldri prøvd stål. Er fornøyd med steinen!


#13

Erica sa for siden:

Stål overgår stein ja. Mye tyngre å håndtere, men gir bedre pizza.


#14

Geitrams sa for siden:

Vi kjøpte stål etter at to steiner sprakk.




Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.