Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Rolig dag, hadde egentlig tenkt å starte med julegaver, men har valgt å utsette til neste helg. Skal bruke helgen til å pakke inn de julegavene jeg har kjøpt og pynte litt til jul.


#3

Blondie sa for siden:

Bare eksamen på planen her sånn egentlig, men det hoper seg også opp med må-gjøres-greier på jobb. Godt det er kjedelig vær ute, da føles det ikke så bortkastet å sitte foran peisen.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Kosedag med jentene mine i byen i dag. Vi skal vandre på Bryggen og se på julelys, gå i koselige butikker og på kafé. Jeg gleder meg så utrolig. Jeg har jo bare vært hjemme den siste måneden.


#5

millact sa for siden:

Bytur her og. Kanskje klippe yngste, få unna et par julegaver og mulig kafe. Vi må og pynte litt mer ute.


#6

star sa for siden:

Lurer på om jeg skal ta en IKEA tur. Får ikke til å innrede gutterommet. :sukk:


#7

Serafin sa for siden:

Her er planen å bake ut pepperkaker og kakemenn i dag. Må bare få alle ungdommene opp og i gang med dagen. Vi mangler bare hun som egentlig ikke er ungdom nå. :knegg:


#8

Neket sa for siden:

Vi skal visst kjøpe juletre. Jeg er egentlig i mot, men 2020 - så whatever (mannen vil ha juletre hele desember, jeg vil ha fra 23. :knegg: ) Skal bare drikke litt mer kaffe først.


#9

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg har vært på IKEA en tur for å kjøpe oppbevaringsbokser. Så var jeg på OBS og helgehandlet.


#10

Eia sa for siden:

Neket: :knegg: Jeg er som deg, unntatt i år. Eldstemann (16) er mest på julen her, så i år har han fått viljen sin, og vi har hatt full julepynt fra første søndag i advent. Det er faktisk ganske koselig, må jeg innrømme.

Yngste og jeg skal kjøpe en haug med julegaver i dag. Vi voksne hadde rakfisklag i går (korona-vennlig, både i antall og avstand), men jeg tok det relativt rolig og formen er god.


#11

Fersken sa for siden:

Gut fikk pepperkakeformer i pakkekalenderen i dag, så da blir det pepperkake baking. :hyper:


#12

tink sa for siden:

God formiddag. Jeg har startet dagen med et morgenbad. Snart skal jeg sikkert ta med 16-åringen på øvelseskjøring og handletur. Skikkelig lat lørdag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.