Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Taklampe til soverom

#1

Hyacinth sa for siden:

Vi trenger ny lampe til soverommet.

Krimserier:

-Den må gjerne være billig. Ikea etc er flott.
-Den skal henge over senga. Vi har høy seng. Skikkelig høy. Rekker meg til rompa. Når jeg skal re opp, kan en lampe ikke henge for lavt.
-Gjerne pendellampe, men den må være fin også når den henger litt høyt.
-Plafond hadde nok vært mer praktisk, men litt ukoselig på et soverom? Og det er ikke så lett å finne en fin plafond.
-Den må gi godt lys. Rommet er nokså stort, og det er den eneste lyskilden vi har utenom nattbordslamper. Den må gi lys nok til at vi kan se i skap og skuffer.

Jah.

Noen?


#2

Neket sa for siden:

Krimserie. :knegg:

Vi har Being (plafond) fra Hue på soverommene. Den er jo ikke FIN, men helt ok syns jeg. Hvit lampe, hvitt tak. Gjør ikke så mye ut av seg. Jeg syns den gir godt lys, den har jo mange forskjellige fargetemperaturer.

Skal sies at vi har nattbordslampe i tillegg. Eller hadde, vi har pusset opp så vi venter på noen som passer, har ikke funnet de enda. Men savner de ikke så veldig.


#3

veobra sa for siden:

Anbefalet pære fra Hue ellet ikea uansett type lampe. Kan dimmes, noe jeg synes er hyggelig på soverommet, og kan styres fra senga. Behagelig å skru av og på lyset mens man ligger under dyna.


#4

-ea- sa for siden:

Har en skinne med spotter på, som går fra strømpunktet midt i taket og i retning garderobeskapet. Kjøpt på en eller annen lampebutikk, jeg bruker LED-spotpærer i den (fra Clas).


#5

Hyacinth sa for siden:

Krimserier, ja... Eller kriterier.

Takk for tips!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.