Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ring til gutt

#1

Zulu sa for siden:

Kjæresten til yngstejenta ønsker seg en ring til jul, og det har hun tenkt til å gi til ham. :nemlig: Men hva slags ringer bruker kule gutter på elleve, og hvor får man tak i noe slikt? Hun ser for seg en enkel svart en, eller noe lignende, og jeg finner haugevis på sånne billige utenlandske nettsider, men det er litt for kort tid til jul. Noen som har noen forslag enten fra en norsk nettbutikk eller fysisk butikk? I barnestørrelse? Som ikke koster skjorta? :hjelp:


#2

Kirsebær sa for siden:

Hvis du søker på sort stålring får du sikkert opp noen varianter.
Tipper en 11-åring må ha str 5-6 i damering. Mulig det er det samme i herrering også, men usikker på om herreringer finnes i så små størrelser. :gruble:



#4

Zulu sa for siden:

Herlig! Takk for konkret forslag. Og nyttig tips om størrelse!


#5

Kirsebær sa for siden:

Tipper det ikke er så nøye hvilken finger den passer på til en 11-åring, så det er sikkert ikke veldig nøye hvor stor/liten den er. :jupp:


#6

My sa for siden:

Vitensenteret her har gøye ringer som skifter farge etter "humøret" (temperaturen antar jeg). Og som ellers er helt glatte og ganske mørke. De mener jeg passer til både gutter og jenter.

Søte de er da :hjerter:


#7

Zulu sa for siden:

Takk for tips! Mood-rings foreslo jeg, ja. Det var en big deal her omkring for et år eller to siden. :jupp: Men hun dro litt på det, altså, mente nok at de var forbi det stadiet. :nemlig:

Søte er de, ja. :elsker: Hun var litt i villrede da han sa at han ønsket seg ring, og da hun spurte mer om hva slags, svarte han: «Overrask meg!». :fnise:



#9

Kirsebær sa for siden:

:sjokk: Men i alle dager? Den må jo ha vært alt for liten? Hvorfor blir det sånn?

Jeg sverger til stål og titanringer, så jeg håper det ikke er en allmen regel at man skal styre unna dem?


#10

Fløyel sa for siden:

Frøkna jobber hos gullsmed og der mest hippe iflg henne er signetring i ulike bredder. De koster fra 198,- og oppover. Og nei, det er ikke sånn ring som fedrene våre brukte på 70 tallet eller som man forbinder med italienske mafiabosser. Disse er i stål og helt enkle.

Disse får du til dame og herre.
www.bjorklund.no/signetring-rund-stal-afr10025


#11

Kirsebær sa for siden:

Jeg ser litt for meg at de ringene treffer best de som er litt eldre enn 11? :gruble:
Nevøen min på 23 og kjæresten min på 48 liker de signetringene veldig godt, men ser for meg at de både blir litt store og litt kjedelige til 11-åring?


#12

Syrinx sa for siden:

HM har litt slikt juggel.


#13

Zulu sa for siden:

Hm, signetringer er trendy, har jeg skjønt, og den du linket til der var jo veldig strøken, Fløyel! :jupp: Men jeg tror også at de blir litt for voksne for en ganske sped elleveåring. Han har fortsatt litt sånn smågutthånd, liksom. Hehe, mood-ring for barnslig og signetring for voksent. Det ække lett å være tween, altså. :niks:

H&M er jo verdt en sving innom, så klart.


#14

Dansma sa for siden:

Da min 09 gutt var ring-interessert, gikk vi på HM herre avdelingen og han valgte seg kule ringer i 3 pakninger. De har både 3 pk og 5 pk ringer, og godt med utvalg.
Kanskje ikke bruke en allverdens sum på ringen, interessen varte ikke så lenge for 09'eren her iallfall.


#15

Zulu sa for siden:

Herreringene ble ikke for store, altså?


#16

Kirsebær sa for siden:

Ta med jentungen å se. Ser fort om ringene kan fungere. :jupp:


#17

Zulu sa for siden:

Ja, sant nok! De er vel noenlunde like i størrelse. :jupp:


#18

Dansma sa for siden:

Det finnes ulike str. på ringene, men så har minsten min også store hender og fingrer....:rolleyes:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.