Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den gule kremen stivner ikke


#2

Nextlife sa for siden:

Sett kaldt og la stå noen timer, deretter pisk den litt opp. Det funker som regel bra.


#3

Hyacinth sa for siden:

Takk!

Skal bruke den til gule bomber og ikke suksesskake, så den bør være stiv nok...


#4

Nextlife sa for siden:

Jeg har aldri hatt maizenna i den kremen, uansett bruk og den blir stiv nok til å ha mellom makroner, jaffal.


#5

Hyacinth sa for siden:

Jeg synes den smaker maizenna også, så jeg likte egentlig ikke den oppskriften.


#6

Bloppy sa for siden:

Jeg pleier å avkjøle kremen litt før jeg rører inn smøret. Men man må ikke vente for lenge heller. For da blir det veldig smørsmak på kremen. Jeg får til min veldig bra. Faktisk. Jeg baker helst ikke. :knegg:


#7

Hyacinth sa for siden:

Takk for tips om å piske! Det ble mye bedre. Men jeg tror ikke den egner seg som fyll i bomber. Den er som vanlig pisket kremfløte i konsistensen, altså veldig mykt.

Jeg bør kunne fryse kakene, så hvordan skal jeg gjøre dette, mon tro?


#8

Einhyrningur sa for siden:

Var den varm nok når du hadde maizenna i?


#9

Hyacinth sa for siden:

Jeg hadde maizennaen oppi med alt det andre.. Trodde det stod det i oppskriften, men må jaggu sjekke.


#10

frukt sa for siden:

Jeg har aldri laget det før, man har tenkt å prøve denne oppskriften i år. Den er uten maisenna.


#11

Hyacinth sa for siden:

Den hadde nok funket på en kake. Men nå når den er pisket, er den lysegul og myk. Den kan nok lages små topper med, men den er altså veldig myk og fluffy.


#12

Hyacinth sa for siden:

Den var nesten lik den jeg brukte (i ingredienser), bortsett fra det med å avkjøle kremen og romtempert smør.


#13

Einhyrningur sa for siden:

Maizennaen jeg bruker må bli veldig varm i noen minutter, da forsvinner smaken og den blir tykk.

coop.no/extra/mat--trender/perfekt-gul-krem-til-kake/

Her står det til og med koke.


#14

Hyacinth sa for siden:

Den kokte. Temmelig lenge, synes jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.