Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oyh! Matilda!

#1

Maverick sa for siden:

... du må tenne det andre lyset i avataren din. :jupp:


#2

Matilda sa for siden:

Jeg veit, men da må jeg finne pc-en med de bildene på! :dramaqueen:

Skal fikse i kveld, samt sende bildene til iPhone, så jeg kan være i rute resten av desember. Når det er sagt, så glemte vi å tenne det andre lyset i helga, så bildet er veldig realistisk. :nemlig:


#3

Maverick sa for siden:

Ikke egentlig for å bidra til førjulsstresset liksom. :knegg:


#4

Blondie sa for siden:

Så mange krav. :knegg:


#5

Matilda sa for siden:

Er ganske rolig i år. :knegg: Er historisk tidlig ute med gavene og har bakt ett av to planlagte slag, så kan ha fullt fokus på rettebunkene. Eller forum, da... :sparke:


#6

Appelsin sa for siden:

Jeg tente to lys samtidig på søndag. Blir kanskje jul likevel :fnise:


#7

GydaG sa for siden:

Jeg fant frem kubbelysene som ble brukt første gang i 2018 på søndag.
Glemte å tenne de da, men jeg er uansett mer i rute i år enn i fjor. :kry:

(Bare sånn for å være en motvekt.)


#8

-ea- sa for siden:

Jeg hadde laget meg lysfat med fire kubbelys, koselig på første søndag i advent.

Så fant jeg den egentlige adventstaken og satte fire lilla lys der, en onsdag. Tente det første for å være i rute.... glemte det av så det brant for både første og andre søndag i advent. :eek: Da andre søndag i advent kom, feira jeg med å kun tenne på lys nr to. :humre:
:xmaskiss:


#9

Odelia sa for siden:

Folk er effektive altså.

Jeg har ikke fått lys oppi staken i det hele tatt enda. Men den er om ikke annet tatt ned fra loftet så det nærmer seg (bare gi meg to uker til :humre: ).


#10

Matilda sa for siden:

:værsågod:


#11

Maverick sa for siden:

Oh! Takk!

:roisjela:


#12

Matilda sa for siden:

Jeg kan melde at jeg også tente to lys kjapt og blåste dem ut før jeg la meg en gang litt uti forrige uke, og at jeg gjorde det samme mens ungene dusja i kveld. :stolt: Har egentlig ikke tid til jul før jeg er gjennom den siste rettebunken, men har i alle fall bakt ut pepperkaker av kjøpt deig, kjøpt alle gavene utenom to, skrivi liste over hva som gjenstår før jul, vinni jobbens julequiz, lakkert neglene i gull, samt sett The Holiday. Skal rydde huset, henge opp julegardiner og se Love Actually neste helg, så det blir nok jul i år og. Dessuten ligger avatarbildet for neste søndag klart på mobilen! Helt i rute!


#13

Maverick sa for siden:

Det må jeg si, Matilda!

Vi er i rute med lystenninga (femåringen holder oss i øra der), jeg har påbegynt julegavene ( :kry: ), og i dag spurte jeg tenåringene om det var noe de savnet av julesyssler (utenom å hente juletre), hvorpå fjortenåringen ikke overraskende svarte "nah" mens syttenåringen desto mer overraskende svarte "Ja! Pepperkaker! Jeg vil pynte pepperkaker!", så bortsett fra det er vi åpenbart i rute. :knegg:


#14

Matilda sa for siden:

Helt perfekt! :hjerter:


#15

Maverick sa for siden:

Gullnegllakken din minnet meg på at jeg har fandenmeg glemt desemberleppestiften i år, jeg hadde liksom en greie med å bruke knallrød leppestift hele desember.

Vel. Er jo å kaste perler for svin bak munnbindet uansett, forsåvidt.


#16

Matilda sa for siden:

Strålende ide! Har jeg noen rød leppestift, tro? Kan i alle fall feste tråder på genseren jeg strikka i fjor og kjøre rød ullgenser. :nemlig:


#17

GydaG sa for siden:

Kan avbefale rød leppestift bak munnbind på det sterkeste dersom man prøver å være miljøbevisst og bruke stoff. Den mengden vann og såpe som trengs for å vaske bort griseriet er i overkant, nemlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.