Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julestrømper for tenåringer

#1

Polyanna sa for siden:

Jeg har aldri fått helt dreisen på disse julestrømpene, jeg er ikke vant til det fra jeg var lita, og så kommer jeg alltid på det i siste liten...

Og nå er det en stund siden hver sin lille lego-pakke kunne gjøre susen.

Så hva får tenåringene i julestrømpen?


#2

Blå sa for siden:

Mine får snop, julehefte, og ett eller annet koseplagg. Det har vært sokker og pysjamas, i fjor var det flanellsengetøy. Og i år blir det kosebukser om jeg finner noen gode.


#3

tink sa for siden:

Godteri og julehefte!


#4

Tjorven sa for siden:

Vi gjør som Blå. De får et julehefte, litt godteri og så et koseplagg (som regel kosesokker, men det har også vært en pysj). Snuppa har ofte fått en leppepomade, deodorant eller håndkrem i tillegg. Kanskje kan knerten også få noe sånt i år.

Det er en slags kosepakke som kan brukes på å "spise litt tid mens man venter".


#5

Hyacinth sa for siden:

Litt godteri. Og en klementin som aldri blir spist. Julehefte til han som setter pris på det.

Jeg er forsåvidt vant til julestrømpe fra jeg var liten, men jeg har et ambivalent forhold til det. Jeg synes ikke de trenger flere gaver enn de får på julaften. Det byr meg faktisk nesten imot å legge gaver i sokken. De kommer under treet. Og jeg synes ikke de trenger mer godteri etter jevnlig påfyll av snop og kaker i både advents- og juletiden.


#6

Hyacinth sa for siden:

Godt gjort av nissen å stappe sengetøy i en sokk. :knegg:


#7

apan sa for siden:

Storebror får en svart sommerpysj i år. Han trenger flere sommerpysjer siden det er det han liker best hele året. De to yngste får julepysj (det spurte jeg ham om, han ville ikke ha det. Han vet ikke om den enkle pysjen han får isteden).

I tillegg får han godteri. Mine har godteriet de får i strømpa til mer "fri spising" på sitt eget rom (ikke minstemann) og koser seg med det. Vi har ikke fri flyt ellers til å ta og spise når man vil, så jeg tror de synes det er noe spesielt. Husker selv jeg spiste marsipan i senga i jula da jeg var liten.


#8

Smash sa for siden:

De to minste får onepiece-pysj, han på 16 får ny morgenkåpe og eldste får julepysj, i tillegg til en sånn ferdigpose med godteri. Det er det de er vant til. I fjor fikk de tøfler, siden alle hadde nok pysjer og morgenkåper.


#9

trøtt sa for siden:

Ca 1 kg godteri.:rødme: :sparke:


#10

Charlie sa for siden:

Godteri og julehefte. Kjenner meg igjen i klementinen som ikke blir spist. :knegg: Før var det også en liten rosineske med, den ble spist. Rosinene, ihvertfall....

Ingen gaver. Gaver er for julekvelden.

Vi har tradisjon for at vennegaver barna har utvekslet med venner, kan åpnes på morgen/ formiddag. Det er dels fordi vi feirer med andre, og det kan bli mye med gaver, så da passer det at vennegaver åpnes hjemme, og det er en hyggelig start på dagen.


#11

C3PO sa for siden:

9.-klassingen ønsker seg amerikansk Vogue, som har Harry Styles på forsiden. Ikke det billigste valget da.


#12

Blå sa for siden:

Snop på julaften er et must. Det er to dager i året der man kan spise snop før frokost, og det er julaften og påskeaften.

Mine spiser heller ikke mye snop i førjulstiden, så det ser jeg ikke som noe stort problem.


#13

Anda sa for siden:

Marsipangris, hefte/blad og et fint ornament til deres fremtidige, potensielle juletre når de har flyttet hjemmefra.


#14

Neket sa for siden:

Vi tar av litt kanskje. :sparke: De får godis, klementin, julehefte, annual (et slags engelsk julehefte) og 3-4 smågaver.

I år har jeg kjøpt lego Star wars brick heads til begge, en kopp og buttons fra favoritt-animeen til eldste. Minste får kanskje noe tegnegreier, har ikke helt kommet så langt.


#15

Acino sa for siden:

Ikke tenåringer men her i huset får alle kun snop i strømpene. Snop i store mengder. Det fordeles utover i jula, koser seg med litt (mye) hver dag. Ungene har ikke kalender heller utenom en av nissens hjelpere som bor her. Så overdådig strømpe er ja, helt greit.


#16

Frøy sa for siden:

Kanskje 2020 er året for å starte med julestrømper.


#17

Frk_Fryd sa for siden:

Som flere andre her kjører vi snop, et blad og julepysjen. Da er strømpa rimelig full.

Så må jeg bare få skryte av at julestrømpene er det eneste barna har fra meg som er strikket av meg. :stolt: (og sånn ser de ut også :lol:)


#18

veobra sa for siden:

Nissen legger igjen snop, klementin, julehefte og flaxlodd. Jeg, jeg mener nissen, pleier kjøpe en bunke flaxlodd så det er til de voksne også.


#19

Tallulah sa for siden:

Min pleier å få mandarin, rosineske (av nostalgiske årsaker, men han liker faktisk å spise rosiner fortsatt), kanskje noe kårni smågodt, juleheftet har blitt byttet ut med manga, og i fjor så kjøpte høvdingen sånne minipuzzles; sånne treleker man skal greier å få fra hverandre og sammen igjen. (Jeg fikk også, og jeg HATER sånne, fordi jeg aldri får det til og jeg føler meg så dum. Også greide jeg min med en gang, mens Høvdingen brukte minst 30 minutter på å finne den ut etterpå. Jeg var IKKE en spesielt sjarmerende vinner, for å si det sånn.) Vi har også kjøpt rare små byggesett på Outland, mikrolego, 3D-puslespill etc.


#20

Drømmedama sa for siden:

Godteri, julebrus, blad eller pocket, også ettellerannet smått ekstra. Kosesokker, leppepomade eller noe sånt. Sånn lite spill var et godt tips, det kan samboeren til Storesøs få.


#21

celebelen sa for siden:

Godteri i strømpene (ja, vi voksne skal også ha), og julehefter ved siden av.


#22

løve70 sa for siden:

Snop og en juletrepynt. I gamle dager fikk hun også en dvd.


#23

Nenne sa for siden:

I år blir det krimbok med juletema til eldste og belter til guttene. Det trenger begge to, så da blir det svarte, pene belter i strømpa og så er de klare for jul.

To julehefter per pers blir det også og noe godteri.


#24

Madicken sa for siden:

Julehefte, godteri og ny julepysj.


#25

zinatara sa for siden:

Her har jeg kjøpt en manga til hver, mobilhansker og noe godteri. Hadde tenkt å legge i kinobilletter til Wonder woman filmen som egentlig skulle komme i romjulen, men den ble utsatt til over nyttår dessverre.


#26

My sa for siden:

Godteri (litt finere godteri med juletema, blandet med "vanlig" godteri som de liker) og en juletrepynt. Slik har det vært i "alle" år, så de har etter hvert fått sin egen lille samling med julepynt som de selv henger på juletreet om morgenen (jeg pynter juletreet om kvelden når de har lagt seg).

Bruker vanligvis å ha med en "kakao på pinne" også, som de kan ta til frokosten, men i år får de en firepakning med sjokoladebomber fra coolstuff.no i kalendergave på julaften i stedet. Noen år har jeg kjøpt julehefte og hatt oppi, men de har i liten grad blitt lest, så de siste par årene har jeg droppet det.

Pysj får de også, men det har ikke med strømpene å gjøre. De har ikke så store strømper. :knegg: Pysjen legges pent fram, tidligere på gulvet midt i stua, nå på rommet deres.


#27

Timar sa for siden:

Mine får gjerne ny pysj i kalenderen på julaften, så her blir det pysj + godteri og et blad i strømpa.

Jeg er vokst opp med julehefte og godteri som jeg koste meg med på julaften, men ungene mine blir dessverre ikke like entusiastiske som jeg husker jeg var. Å finne julestrømpa var en viktig del av julemagien.

Jeg lurer på om ungene mine lider under både overflod av mat og overload på stimuli. :nemlig:


#28

My sa for siden:

Å finne julestrømpa er i høyeste grad julemagi for mine unger, og i år, når vi for første gang (som de kan huske) skal feire jul borte hjemmefra, hos svigers, så har jeg fått litt smånervøse hint om at de håper det blir julestrømper der også. Jeg bruker å henge den opp ved sengene deres, så de ser den med en gang de våkner. Det er visst viktig for å få den riktige julefølelsen. Tror de er litt smånervøse for at ikke alt skal bli "riktig" når vi ikke er hjemme. Men både pysj, strømpe og kalendergaver blir medbragt, og jeg får overtale svigermor til at vi pynter treet når ungene legger seg lille julaften.

Jeg fikk ikke egentlig strømpe da jeg var barn, men alltid en godtepose hengende ved senga, med litt julegodt, sjokolade, marsipan etc, og det var stor stas. Julehefter ble kjøpt inn felles til hele familien, og lå framme i en bunke på stuebordet når vi stod opp om morgenen.


#29

Tjorven sa for siden:

Mine også. :flau:


#30

My sa for siden:

Jeg er også litt der, og har aldri gitt gaver i julestrømpa ut over den ene juletrepynten. Men kalendergaven på julaften (da de var mindre) har gjerne inneholdt noe som kunne aktivisere dem litt.

Snop har jeg visst ikke noen motforestillinger mot å kjøre i dem da. :knegg: Det er i grunn mer eller mindre frislipp i jula, og det er i alle fall ikke på julaften jeg holder igjen. Men vi har ikke så mye snop og kaker i advent, vi starter stort sett julefeiringa på julaften. Prøver å kjøpe litt ekstra gøy, stilig eller eksklusivt godteri, noe litt mer spennende enn de får på en vanlig lørdag. Og en polkagrisstang er obligatorisk, selv om de egentlig ikke liker det så veldig godt. Det bare hører med.


#31

Blå sa for siden:

Da de var små var det noe som de kunne underholde seg med i strømpen. Enten spill elller film. Nå er det som sagt klær, og det regner jeg som såpass nyttig at det er greit med en ekstra gave. Og, inspirert av denne tråden har jeg nå bestilt ullbukser til begge to. Regner med at det blir populært hos de to som faktisk går med ullstillongs frivillig.


#32

Input sa for siden:

Jeg føler at jeg lever et veldig rart liv når jeg leser sånt som dette, for her er det virkelig ikke noe jevnlig påfyll av snop og kaker i adventstiden. I hvert fall ikke i år, når alle fritidsaktiviteter har vært avlyst her.


#33

Snippa sa for siden:

Julegodteri (dvs noe med morsomt papir/form/utseende), juletrepynt, noen småting av julekarakter etter hvem det er til (julepynt til rommet, lyskjede, nissesåpe, julehårpynt, øredobber. julesokker eller eller...), julehefte.


#34

millact sa for siden:

Jeg er vokst opp med det og har fortsatt med tradisjonen. De får godteri, ofte et blad, gjerne morsom tannbørste & tannkrem, gjerne noe fra Normal el.

I år har jeg til nå kjøpt noen blyanter (de får aldri nok til skolebruk), tannkrem, noe godteri, søte sokker fra Normal og må tenke litt mer.


#35

millact sa for siden:

Hvor får du kjøpt noe litt annerledes godteri? Jeg finner liksom ikke noe, men bør vel gå innom spesialbutikkene når jeg tenker meg om.


#36

My sa for siden:

Spesialbutikker ja, og julemarkedet, men Nille har også en god del forskjellig. Noe har jeg forresten kjøpt tidligere i år også, og hatt liggende i skuffen, fordi jeg har kommet over noe litt morsomt. Selvsagt sånt som holder seg da, som drops i en søt eske o.l. Også har jeg funnet noe på mindre interiør-/stæsj-/dilldallbutikker, du vet butikker av typen som har en blanding av krus og nips, kaffe, te, stearinlys, duker og da gjerne litt søtsaker. TGR og Normal kan også ha noe artig. Som minicoockies i små poser o.l.


#37

Hyacinth sa for siden:

[quote=Tallulah;4963834]

Neinei, jeg er kanskje bare veldig streng, men det blir litt mer i desember enn ellers her. De har twist i kalenderen, de får julekaker og snop hos besteforeldre, og der er de relativt ofte. De får kaker på fritidsaktiviter, de vinner kahooter og quizer og kommer hjem med sjokoladepremier. De har kalender på skolen (VGS) og får sjokolade. Syns summarum er det mer enn vanlig.

Her hvor vi bor er det også avslutninger både her og der.

Det er også mye mer enn vanlig i selve julen.


#38

Nenne sa for siden:

Det er ikke rart i det hele tatt. Adventstida er ventetid og forventningstid. Vi tar ikke julesnop og -kaker på forskudd. Det er lov å smake én når godter og kaker er nylaget eller nystekt. Resten går i boksene og ingen får mer før til jul. Det hender, ett unntak, at det i adventskalenderen henger en lapp som sier at det blir smaking av baksten til dessert en dag.

Hos oss er julestrømpa et "must". Nåde meg om ikke 21-åringen fikk strømpe. Hun var for øvrig også veldig klar i påska på at hun overhodet ikke var for gammel til påskeegg. Godteri før frokost har åpenbart ikke mistet sin sjarme, selv om godteriet nok varer litt lengre ut over dagen nå enn det gjorde da de var små. Jeg tror egentlig det handler mer om at det er "same procedure as every year" enn om at det nødvendigvis er på livet å få dette godteriet.


#39

My sa for siden:

Ja, det med tradisjon og at alt skal gjøres likt som vi alltid har gjort det, er veldig viktig her i huset, og det er viktigere at strømpen faktisk er der, enn hva den inneholder, er mitt inntrykk også. Vi har alltid feiret jul hjemme, og har ikke variert på hvor vi har vært og hva vi har gjort. Derfor blir det gjentakelse fra år til år, og julestemning for ungene er nettopp disse detaljene som må være på plass, gjenkjennelsen fra i fjor. Derfor er de litt smånervøse i år for hvordan det skal bli når vi ikke skal være hjemme. Bare det at vi må pynte treet før vi drar, og ikke at jeg pynter det om kvelden lillejulaften når de har lagt seg (jeg har sagt at i år må de være med på pyntingen), blir veldig rart. Men jeg har sagt at vi kan prøve å få gjort det slik hos besteforeldrene i stedet, slik at det treet ikke blir spoilet før julaftens morgen.

I mannens oppvekst har det alltid vært slik at julehøytiden ikke har startet skikkelig før etter gudstjenesten, når jula ringer inn kl 17. Før det har det vært hverdag. Jobb, handling på butikken, siste rest av pynting og vasking, før gudstjeneste, også penklær og full høytid først når jula ringer inn kl 17. Jeg har vokst opp med full jul fra første stund, med penklær og tradisjoner fra morgenen av. Slik har også tradisjonen blitt for våre barn, så her kommer vi valsende inn med vårt regime, og krever at det skal gjøres på vår måte. :moahaha:

Neida, jeg vet at svigermor ønsker av hele sitt hjerte at ungene skal synes det er FANTASTISK med jul hos dem, og vil gjøre alt som står i sin makt for at det skal bli så bra og "riktig" som mulig. Hun har allerede vært på telefonen flere ganger for å spørre om hvordan vi vil ha det, hva vi "må" ha av mat og kaker, og hva som er viktig for ungene. Så jeg antar det blir bra.


#40

Taien sa for siden:

Nå er ikke mine tenåringer da... Men de får godteri, blad og en liten miniting i sokken.
Jeg er vokst opp med julekurv 1.dag. Det stod alltid en kurv på skrivebordet om morgenen 1.dag. Fylt med godteri. Mine får også sokken sin 1.juledag.


#41

Chablis sa for siden:

Juleblad , godteri og en gave.


#42

meisje sa for siden:

Hos oss er det ikke tradisjon for julestrømpe, og vi toner også ned gavebiten mest mulig, fordi vi allerede har feiret sinterklaas i starten av desember og det involverer sjokolade, diverse kaker, og overraskelser (gaver) og dikt.


#43

nolo sa for siden:

Mine får sånne småting som tidligere ville havnet i pakkekalender: Refleks, sokker, godteri, en deodorant eller en bodylotion og et julehefte. De får strømpen om morgenen første juledag, for det er jeg vant med hjemmefra pgs amerikansk bestemor.


#44

Input sa for siden:

[quote=Hyacinth;4963973]

Ok, dette hadde jeg også synes var veldig mye. Sånn er det ikke her og har aldri vært sånn. Det eneste som er "ekstra" her er når 2010-barnet har bursdag helt i begynnelsen av desember. Vi har pakkekalender, men den er ganske kjedelig - i dag fikk de f.eks. hvert sitt kort med en sangtekst på. Storebror gleder seg over å synge for lillesøster.


#45

Hyacinth sa for siden:

Det var jeg, ikke Tally. Og så ser jeg at jeg skrev summarum. :knegg: Mente summa summarum.

Ja, det var jo nesten det samme, ser jeg nå...


#46

Hyacinth sa for siden:

Men mine er 19 og nesten 17. De bestemmer en del selv hva de spiser og kjøper. Det er ikke alltid de spiser det jeg ville håpet på.


#47

millact sa for siden:

[quote=Input;4964067]

Det endrer seg fort når de blir tenåringer. Kalender på skolen, kos her og der, kafetur med venner mm.


#48

Elise sa for siden:

Jeg kjører full pupp med godteri. En pose baconsnacks, potetgull eller ostepop, etter hva de liker best, litt smågodt til tre av oss, litt karamell til hun siste, og en del sjokolade til oss alle. Og litt lovehearts, kinderegg, kjærlighet på pinne. :jupp: Da har vi hvert vårt personlige snop hele jula. :jupp: (Eller halve jula, det tar jo fort slutt... Så kjøper vi litt mer etter hvert.)


#49

Hyacinth sa for siden:

Du så sikkert at det ikke var meg, jeg vet ikke hva som skjedde, men det skjedde også meg. Men du kan eventuelt fjerne den andre qouoten, så blir det riktig. :)


#50

ingling sa for siden:

Jeg er oppvokst med julestrømpe 1. juledag, så det får mine også. Da har de jo fått en haug gaver, så i strømpene er det godteri og kanskje et julehefte (de har vi som regel ved siden av, og det er egentlig vi voksne som liker dem best). Husker strømpen som en ekstra koselig ting når julaften var over og alle gavene åpnet, fortsatt litt magi igjen. Det var først da jeg ble medlem på FP jeg skjønte at ikke alle får julestrømper på 1. juledag, jeg sjokkerte søstrene mine (50+) med denne informasjonen nylig. :humre:


#51

apan sa for siden:

Jeg synes også det fort er en del ekstra i desember til vanlig - avslutninger her og der og diverse arrangementer, selv om vi ikke spiser av julekakene annet enn smak når man baker dem. Men så spises det deig under baking, det pyntes pepperkakehus og smakes på godteriet etc. Dog vil jeg si at det er for oss voksne det fort blir ekstra mye ekstra, mer enn for barna :humre: - med ulike opplegg av typen julebord og pepperkaker på jobb osv. I år er det jo ingenting, så i år har det ikke vært så mye for noen.

Selv om det er en del i desember, synes jeg godteri i strømpa er helt greit. Vi snakker ikke om enorme mengder hos oss i alle fall. Men jeg vurderer ta litt mer i år.


#52

Cabrel sa for siden:

I julestrømpa er det godteri og kanskje en julebrus.

Jeg skulle ønske jeg fikk strømpe også. Et av de siste årene jeg fikk strømpe hadde faren min glemt hele greia, så det lå en flaske rødvin i strømpa da jeg våknet. :knegg:


#53

polarjenta sa for siden:

De får litt godteri og en liten gave. Den gaven blir vanskeligere og vanskeligere jo eldre de blir. Grunnen til at de får dette er jo rett og slett fordi jeg fikk det som barn og har fortsatt med det.

Det er ikke så mye ekstra i desember føler jeg. Kun kalenderen og der er det godteri i noen av lukene, men ikke så mye.


#54

My sa for siden:

Ja, det blir litt samme problemstilling som kalendergaven på julaften hos oss. Der har jeg alltid brukt å gi dem en litt dyrere gave enn de andre dagene, og da de var mindre var det gjerne noe puslerier de kunne fordrive tida med. Men den blir stadig vanskeligere. I fjor fikk de hvert sitt fine julekrus til å drikke kakaoen sin av til julefrokosten. Vi har julefrokostservise, men koppene som hører til der er kaffekopper, som er litt for små til å lage kakao i, med "kakao på pinne" (som de har brukt å få i julestrømpa). Disse krusene de fikk i fjor er også store nok til de sjokoladebombene de får i kalendergave på den 24. i år. Skulle jeg gitt noe annet hadde det trolig blitt hver sin "tankenøtt", en slik fiklegreie hvor noe skal løsnes eller flyttes, ved hjelp av en rekke trinn. Det er noe de kan sitte med en stund, og bli sånn passe frustrerte og gærne av :knegg: (jeg "ødela" hele julaften til svigerfar en gang, ved å gi han en slik. :lol: Han klarte ikke å legge den fra seg, og klarte heller ikke å løse den - han har nesten ikke tilgitt meg enda).

#55

Serafin sa for siden:

Her blir det godteri, også får de seg nye pysjer hele gjengen, som de kan slenge i på julaften på formiddagen. Også har vi bestilt to spill, som de får på "felles" samtidig som julestrømpene.


#56

Dansma sa for siden:

Her er det godteri, blad/hefte, flaxlodd og en brus.
De får ca. det samme hvert år, og det er veldig stas med den strømpen uansett.


#57

Fintdethei! sa for siden:

Julestrømper julaften morgen her. De får rikelig med godteri og et blad. Da jeg var liten, fikk vi ikke julestrømpe, men det lå alltid en gave under juletreet, og det var en godtepose og et blad, så egentlig samme konsept. Julestrømpen er fortsatt stas, selv om de er voksne ungdommer alle snart.


#58

Pebbles sa for siden:

Julehefte og godteri.


#59

millact sa for siden:

I år får mine godteri fra ulike butikker (Normal, Tgr mm), skjønne julemus fra Ting, julehefte, flax lodd og tannbørste etui (fordi de trenger det uansett).


#60

Myria sa for siden:

Her er det utelukkende godteri i julestrømpene. De har hjemmelaget pakkekalender hele desember og julaften er det jo gaver uansett så vi har ikke sett behovet for å ha gaver/ting i strømpen i tillegg.


#61

Serafin sa for siden:

De får snop.
Også er det fellespakke, i år får de Ticket to ride, med to utvidelser.

I fjor tror jeg de fikk pysjer? Jeg husker ikke helt.


#62

Serafin sa for siden:

Og nå leste jeg opp, de fikk pysjer og to spill felles i fjor, haha.


#63

Karamell sa for siden:

Godteri som jeg vet du liker og noe koseplagg. Tidligere fikk den en leke å okkupere seg meg og så har de fått bøker. I nyere tid fikk de også PayySafe kort til å kjøpe seg nytt spill for, men den tiden er visst også forbi.

Årets koseplagg tenkte jeg skulle under treet, så mulig det kun blir godteri ... Må faktisk tenke litt på den.


#64

Charlie sa for siden:

Godteri og lesestoff, en kakaobombe fra TGR og om jeg husker rett, en reinsdyrhårstrikk elns fra Normal. Arizona-te fra Normal, mulig ansiktsmaske også. Husker ikke helt, har et stæsje-sted det ligger.

Har kjøpt tøfler med varme fra Coolstuff, mulig de går i strømpa og ikke til julekvelden. De pleier ikke få ordentlige gaver i julestrømpa, men mulig vi gjør et unntak.

Har kjøpt julehefte til meg selv, mot normalt, det juleheftet med krim-noveller. Mener det fikk god kritikk et eller annet sted.


#65

millact sa for siden:

Ingen pakkekalender her; flax i stedet for.


#66

My sa for siden:

Har organisert godteriet og fylt strømpene i dag, for å teste. Ble såvidt plass til alt. Bare godteri + en juletrepynt, som alle andre år. Men noe litt eksklusivt, noe litt morsomt og en del julerelatert godteri, og en kakaobombe til frokosten.

I kalenderen på julaften får de (felles) seks sugerør i grønt glass, med en liten børste til å vaske dem innvendig, og en fin liten tøypose til å ha dem i. Kan bruke dem i drikken til julemiddagen.


#67

zinatara sa for siden:

Dette ble julestrømpefyll her i år. I tillegg til at de får det nye mario party spillet på deling slik at de har noe å gjøre på sammen i morgen.
[img]https://lh3.googleusercontent.com/06bspYnEV-fJf0-CI8SB5d1K9CGPvqrAb8ZbRBb5uL-QSJhPnlASU6CVXnwtvqwG-gIacTnVpVSjRJc9_39Bk_pdkAvbrtloZFBAQq62gjljL_sv8f3K5oYG33MCDJ3-lJNs9n_NgfQ3E3HTtBUbGV12y7ip-ODCLokmA7CT3Wi8pQ5R5voGTaiWvv9G4gzRjgbd587ZNsKlbDMGoGmcN2wrFIlM8IwzzzM3pCy26cMPyH7BYu0MmxxiGChaIn5Co_-MSw8bxC3Kqhqy12gHenDGjT0heaFL7SeJ2u6yvSKo-NCebKN5w_FkHoyfZZXyd49ffLeHr8YeLJupow1uIFQv9HPw3idQ76IYyxtzRorcQSS_EPoH1qDm58CHTRhIkUFarBZGc0iyEpfluj2j-0AW_YwqSWbvjlIa1HqqUo7sMgs3HAAn-cOCBM1Hh_7wZlfVk2-wPLOZJVVP361JlivSYfZMN6UWiegfC1cZMPi_IWxJqhWykVRzUDIKNoNDiUFl0I0QgV8YEI_rm0lF08MmhB6Jl2D6-06Ipqf8LhMe0hDmLBN_ngItDxpwtk8F_x3L7rLzMgu9LWQh9YXNtFM1y4gv8Fk3GZVBt7ygUPGHomiwYrsgrhYjuB-tsL2vUGkAlOE5Am56kPA05ZvCGQWHJNj8as7EseqcY0Rnpf1mN7iqDaI7zOhvEdUWpQpzHF_4HiP6IoXslNq0VBzj7G3w=s937-no?authuser=0[/img]


#68

Fløyel sa for siden:

Pringels, Grevens Julecider, flaxlodd, melkesjokolade og kindersjokolade - eneste som blir spist av disse.
Mine er hhv 19 og 22 år, og de ønsker fremdeles strømper...


#69

Chablis sa for siden:

Det ble juleblad , energidrikk, brus, flaxlodd og masse godteri her.


#70

løve70 sa for siden:

Godteri, pysjbukse og en juletrpynt ble fasiten her (til 18 åring)


#71

Pasta sa for siden:

Blad, kinderegg, tyggis og flaxlodd.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.