Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Enda en vinterskotråd - finnes det noen som er fine OG med god demping?

#1

My sa for siden:

Vinterskoene mine har hard såle og null demping, og jeg kjenner at den skadde hofta mi :knirk: absolutt ikke er glad for det, når jeg går fram og tilbake til jobb på asfalt hver dag, og i tillegg traver litt rundt i byen. Jeg burde hatt meg nye, men vil ha noen pene, i skinn, ikke noe jogge- eller turskolignende.

Noen som har noen å anbefale?


#2

Hondacrv sa for siden:

Eg har kjøpt meg hoka gogo Goretex. Dei er ikkje fora, men nydelige å gå i, og med ullsokker i er det ofte varmt nok.

Sorry. Leste for raskt.


#3

frukt sa for siden:

Ecco eller Clarks kanskje?


#4

My sa for siden:

Ja, de trenger ikke å være supervarme, så lenge de er romslige nok til at jeg får gode sokker i dem. Jeg er ikke veldig kald av meg, og bor et sted hvor det heller ikke bruker å være sprengkulde, i alle fall ikke lenge om gangen. Men disse kommer ikke inn under det jeg kaller "fine".

#5

My sa for siden:

Clarks ja, jeg har et par lave sko derfra, og de har i grunnen god demping. Har de fine vintersko altså? Finner ingen når jeg søker ...

#6

Toffskij sa for siden:

Jeg har et par chelseaboots fra Fitflop som jeg er veldig fornøyd med – de er ubegripelig komfortable, men likevel nette og litt formelle. Modellen heter Chai.


#7

My sa for siden:

Takk for tipset Toffskij!



#9

My sa for siden:

Oi, der var det jo mye bra, takk Frukt! :hyper:



#11

My sa for siden:

Ja, jeg har gode tursko med demping altså, men ønsker meg noe litt penere, helst i skinn, halvhøye eller høye boots/støvletter.

Likte disse, fra Clarks, men er skeptisk til sålen, vi bor oppi en veldig bratt bakke og det er av og til isete og glatt. Vil helst komme meg på jobb eller til byen uten å slå ut tenna, men brodder er jo alltids en mulighet.

Noen som har erfaring med vinterstøvler fra Kavat? Har forelsket meg i en type der, men usikker på om de er like harde som vinterskoene jeg har fra før.


#12

-ea- sa for siden:

De der fra Kavat hadde akkurat slutta å dukke opp overalt på internett etter at jeg så på dem for en tid siden. Nå kommer de vel igjen og igjen, igjen. :humre:
Syns de ligner på en modell fra Lapikas som jeg har.


#13

My sa for siden:

Ja, de minner litt om Lapikas, sikkert derfor jeg liker dem. #nostalgi

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.