Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hodetelefoner til barn

#1

Myria sa for siden:

Noen som kan tipse om gode og litt solide hodetelefoner til barn? Gjerne trådløse, men ikke et krav. Jeg tenker maks 500 (all den tid de ennå ikke er superpåpasselige med tingene sine) og håper det er mulig å få litt god kvalitet til den prisen. :jupp:


#2

Nera sa for siden:

Frøkna har noen fra JBL som snart har overlevd i ett og et halvt år med hard bruk. De er også ganske komfortable på hodet, i motsetning til de billige fra Sony som lillebroren har (og derfor ikke vil bruke).


#3

frukt sa for siden:

Mine har disse fra JBL. Bortsett fra at det ene paret døde etter kort tid virker de bra. Fikk nye uten problemer da.


#4

Myria sa for siden:

Takk for tips. Det er så utrolig mange forskjellige på markedet, så greit å vite om noen har gode erfaringer med dem før man kjøper. :jupp:



#6

Myria sa for siden:

Takk for tips, virker som det er omtrent den samme/samme som Frukt linker til? Tygging og snurring på ledninger er velkjent ja, så trådløst er nok lurt.


#7

Marla Singer sa for siden:

Min har samme som Ru, men vet ikke helt hva forskjellen fra de andre er. De har fungert bra, ihvertfall. Ser at de er på tilbud på Power nå, hvis du er interessert.


#8

Pesten sa for siden:

Her sverger alle til JBL bortsett fra jentene som har airpods.


#9

Myria sa for siden:

Takk for tips Marla Singer, men jeg finner ikke tilbudet, har du en link?



#11

frukt sa for siden:

Ups, jeg tok feil. De fra Telenor heter 310 og er sikkert en nyere modell. De har mye bedre batterilevetid.
Det er 300 mine har, altså de samme som Ru.


#12

Myria sa for siden:

Ja, jeg fant de til 290 og ble først glad for at det var nesten halv pris, men de har dem ikke i noen butikker i nærheten. Litt langt å kjøre til sørlandet for å spare 500 kr. :knegg:




#15

Myria sa for siden:

Jeg bor i Oslo-området, men ikke i nærheten av noen av disse. Men det er ikke så farlig med det tilbudet, fint om vi kunne spart litt, men ikke strengt nødvendig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.