Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilket pinnekjøtt er best i test i 2020?

#1

Høns sa for siden:

Hvilket pinnekjøtt (urøkt) er best i test i år? Eventuelt har dere noen andre sorter å anbefale?


#2

Hyacinth sa for siden:

Aner ikke, jeg kjøper konsekvent av Albert Idsøe, av flere grunner, blant annet vil jeg støtte nisjebutikkene og kvalitetsslakterne. Men først og fremst er det stabilt super kvalitet. Kan anbefales. A. Idsøe er Norges beste slakter.


#3

Millen sa for siden:

Hvor holder de til Hyacinth?


#4

Hyacinth sa for siden:

I Stavanger, men produktene deres selges i vanlige matbutikker også.


#5

Millen sa for siden:

Er de merket med deres navn? Kan ikke huske å sett de i Oslo. Tenker da Coop og Meny.


#6

Hyacinth sa for siden:

Hm, det er mulig de ikke selges i hele landet. Må sjekke litt..



#8

Millen sa for siden:

Takk. :)


#9

Pesten sa for siden:

Vi pleier å være fornøyd med Nordfjord kjøtt.


#10

Stompa sa for siden:

Jeg har så lite sofistikert gane at jeg ikke smaker forskjell, så jeg har kjøpt Gilde de siste årene og har vært fornøyd med det.


#11

Señora sa for siden:

Idsøe sitt pinnekjøtt er fantastisk godt og selges i Remabutikkene her jeg bor litt lenger nord enn Stavanger.
Likevel, jeg velger å støtte lokal produsent her, så i år det blir Toma sitt. Veldig godt det også.


#12

Che sa for siden:

Henriettes har pleid å gjøre det bra i tester. Selges på Coop


#13

Syrinx sa for siden:

Til jul har vi hjemmespeka side av lykkelig sunnmørsalpanelam, men da jeg skulle kjøpe Henriettes til julekickoff så droppa jeg det. Det var innmari fett.


#14

Millen sa for siden:

Det pleier vi å kjøpe, har alt hatt det en gang iår. Lyst til å prøve noe annet neste gang vi skal ha pinnekjøtt.


#15

Sissel sa for siden:

Jeg har også kjøpt Idsøe til julaften, men har smakt Nordfjordkjøtt sitt tidligere i år, og det var kjempegodt det også.


#16

Tjorven sa for siden:

Da har vi bestilt pinnebog fra Idsøe. Jeg håper det innfrir forventningene. :D


#17

Hyacinth sa for siden:

Åh! Så kjekt! Hvordan gjorde du det? Sender de fra Stavanger?


#18

Tjorven sa for siden:

Ja, og det var ingen fraktkostnader. Jeg brukte linken lenger oppe i denne tråden.


#19

Palmen sa for siden:

Jeg har kjøpt pinnesteg og pinnebog fra REKO i år, fra en lokalprodusent fra Hallongdal.


#20

Hyacinth sa for siden:

Så flott!

Jeg håper du blir fornøyd. Jeg elsker Idsøe. Ikke bare maten, men butikken generelt. Jeg (mannen) kjøpte røkt pinnebog der i går.


#21

Tjorven sa for siden:

StrømLarsen er en veldig god slakterbutikk i Oslo, og egentlig hadde jeg tenkt til å handle der slik vi ellers gjør. Men jeg har sett køen og kjenner at jeg ikke er helt klar for den slik som smittesituasjonen er nå.


#22

millact sa for siden:

Kun Rema1000. Kun Rogaland tror jeg? Ikke sett det her. Fikk kjøpt på Tau for noen uker siden.


#23

millact sa for siden:

Koselig å handle der. De er så blide og hyggelige.


#24

Charlie sa for siden:

Idsøe har hatt en Facebook-kampanje hvor de sender over hele landet.

Bruker pinnekjøtt fra Evanger pølsefabrikk, det er virkelig godt. Det selges som matskatt på Meny i Hordaland. Mulig man kan bestille hos sin lokale Meny? De har en kjempegod pølse med pinnekjøtt i pølsa, også.


#25

Nenne sa for siden:

Jeg også. Det er mitt siste forsøk på å innføre pinnekjøtt i familien. Jeg elsker det, men resten er helt «meh» eller til og med «nei, takk». Hvis ikke dette heller slår an, får jeg spise pinnekjøtt andre steder.


#26

Hyacinth sa for siden:

Hehe. Sånn har jeg det med lutefisk. Eller, nesten da. Jeg har aldri smakt det, men har skikkelig lyst og er sikker på at jeg liker det. Familien min kommer aldri til å like det, de sliter bare med vanlig torsk. Så jeg må spise det sammen med noen som liker det, har jeg funnet ut.

Kjekt å kunne spre litt reklame for Idsøe. :)


#27

Tjorven sa for siden:

Da kan jeg rapportere at pinnebog fra Idsøe var svært godt. Det fulgte med oppskrift som sa at kjøttet skulle dampe litt lenger enn vi har pleid å gjøre det. Og det ble særdeles vellykket.

I dag er det pinnekjøttpizza og i morgen pinnekjøttbrandade. Det ble nemlig «litt» rester.


#28

millact sa for siden:

Vårt pinnekjøtt fra Idsøe var også nydelig! Barna spiste rester i dag.


#29

-ea- sa for siden:

Jeg kjøpte en pakke pinnekjøtt av kje, fra Mydland. Kjempegodt!


#30

apan sa for siden:

Vi forhåndsbestiller som vanlig fra Gunnar Ruud og henter på Kampen. Tips til Oslobeboere til neste år.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.