Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Blånn sa for siden:

Fredag! :lykkelig:


#3

Blå sa for siden:

Fredag. :lykkelig:

Og i kveld skal jeg i et bitte lite middagsselskap. Jeg skal snakke med noen andre enn familien min. Og drikke øl. Jeg er veldig glad i familien min. Men det er deilig å skulle være sammen med noen andre en kveld.


#4

Frøy sa for siden:

Fredag. :lykkelig:

Jeg har revet av trekket på sofaputene og stappet i vaskemaskinen og startet med å støvsuge bak sofaen, det er ikke gjort de siste 6mnd iallfall. :sparke: Men i motsetning til da barna var små så finner jeg nå bare støv bak den og ikke et tonn med snopepapir etter ulovlig raid av kjøkkenskuffer. Blir nok litt husarbeid og litt jobb i dag, med god samvittighet.


#5

Trixie sa for siden:

God morgen.
Fri idag, etterlengtet.
Siste julegaver skal handles inn håper jeg, deretter helg med kjæresten, det skal bli fint.


#6

tink sa for siden:

Fredag ja! :gladspøkels:

Vi skulle egentlig hatt et lite middagsselskap her i dag, men med flere snufsende folk så må vi utsette til søndag. Uansett, så blir det halv dag på meg i dag. Det kjennes ut som det trengs selv om fokuset på husarbeid blir litt mindre.


#7

Nenne sa for siden:

Jeg skal på julekonsert i kveld og det gleder jeg meg til. :)

Nå fryder jeg meg over rørleggeren som endelig er kommet og som skal bytte både den kranglete krana på kjøkkenet og det defekte blandebatteriet som siger og blir varmere og varmere i dusjen til ungene og opphenget som synger på siste verset i vår dusj og som skal sørge for å justere spyleknappene på begge doene som henger seg opp med jevne mellomrom. :puh: Lang liste med små hverdagsirritasjoner der som skal fikses i ett besøk.

Dette er absolutt siste rest på lista over ting som må fikses og vedlikeholdes og ordnes og vet ikke hva i huset. Når våren kommer har vi ny liste over ting som må vedlikeholdes utendørs, som alltid, men for akkurat nå når han bare blir ferdig er vi helt a jour. :sjokk:


#8

Tjorven sa for siden:

Denne helgen hadde jeg egentlig planer som inkluderte meg og 3 til, og det mente vi at var helt lov. MEN; nå viser det seg at siden vi har leid det lokalet vi skulle være i, så får vi ikke lov til å være der allikevel. (Hadde en av oss hatt stor nok stue til å huse oss alle, så hadde det vært lov.)

Jeg er så sulteforet på sosial kontakt at jeg har brukt en time på morgenkvisten på å grine. Jeg må rett og slett treffe noen flere enn de 3 jeg bor sammen med eller så blir jeg splitter pine gal. I går "overfalte" jeg dama som jobbet i garnbutikken, og jeg var så flau over meg selv etterpå. :flau:

Så akkurat nå er alt vare kjipt og fælt. Dette er tungt altså.


#9

Blå sa for siden:

:klemmer: Tjorven.

Hvorfor kunne dere ikke være 4 i et leid lokale? Som var stort nok. Det virker veldig rart.


#10

Blånn sa for siden:

Da har Luciatoget passert kontoret mitt. Lucia er i år en pakistansk gutt. :hjerter:


#11

Addison sa for siden:

:klemme: Tjorven. Skjønner deg så godt. Dette er mørkt og kjipt altså!

Var på restaurant og feiret bursdagsbarnet vårt i går, minste ble 14 år. Bare oss 5 i familien. Veldig hyggelig. Og jammen fikk vi en helt uplanlagt mulighet til å booke lokale for konfirmasjon i trygge rammer, restauranten har en andreetasje der det vil fungere fint med våre maks. 30 gjester, trygt plassert etter kohort etc. Ønsket er egentlig å feire hjemme, men vi tror nok ikke det vil la seg gjøre i mai heller. :sukk: Og etter avlyst dobbel femtiårsdag i august er jeg litt ferdig med å la smittevern ta overhånd for gleden ved å arrangere fest, det kan nå restauranten ta seg av. :nemlig:


#12

Tjorven sa for siden:

Reglene i Oslo er slik at det ikke er lov til å ha private samlinger i leide eller lånte lokaler.

Jeg antar at årsaken er å begrense sosial mobilitet siden vi egentlig hadde lov til å samles hjemme hos en av oss. Regelen virker veldig rar gitt hvordan vi hadde tenkt til å være sammen, men vi forholder oss til regelen allikevel.


#13

Blå sa for siden:

Skjønner. Men synes at det er en rar regel. Poenget må vel være å kunne holde avstand.

Uansett, så håper jeg at du finner på noe annet hyggelig.


#14

Tjorven sa for siden:

Addison: Vi avholdt konfirmasjon i høst i et eget rom på en restaurant. Det ble ikke som vi hadde tenkt, men det ble en fin og verdig konfirmasjon. De klarte å overholde alle regler om avstand mellom kohortene og alt gikk riktig for seg.

(At slekta til mannen min ikke turte å komme til Oslo var frytkelig trist. Heller ikke de som bor i nabokommunene. Men det fikk vi bare forholde oss til.)


#15

Tjorven sa for siden:

Takk, Blå. :klemme:

Jeg må finne på noe annet hyggelig. Jeg har bare ikke kommet i modus for annen planlegging enda. Foreløpig er jeg bare der at jeg synes fryktelig synd på meg selv.


#16

tink sa for siden:

:klemme: på Tjorven. Kan dere ikke gå ut på restaurant? Jeg har truffet "klubben" min på restaurant for noen uker siden. Det var vidunderlig!


#17

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Hjemmekontor pga karantene. Ikke at jeg har så mye å gjøre, dette hjemmekontoret kom jo litt brått på så jeg har jo ikke noe med meg hjem, så jeg sjekker jo mail og tar evt tlf.


#18

Serafin sa for siden:

Fredag, takk og lov.

Har vært sånn de siste ukene at morgenene blir tyngre og tyngre, jo lenger ut i uka vi kommer. Og fredag er helt grusom. Så nå ser jeg frem til å ikke ha klokke på 0600 i morgen tidlig gitt.

Legetime om en liten time, har vært og handlet inn til helga, så må bare hente en pakke, og levere bag til han som skal på avlastning i helgen.

Kjæresten skal hente bonusgutten kl 16, og da overtar nok han og Lillesøster stua med spilling. Pepperkake hus pynting og baking av sugarcookies er planen i helgen. Og masse søvn. Haha.


#19

Tjorven sa for siden:

Sånn. Da har jeg fått ristet av meg skuffelsen og blitt handlingsdyktig igjen. De 3 er invitert hjem til meg i morgen, og alle gjør forberedelser i kveld sånn at vi får nok plass i stua vår. (Vi skal sy sammen og jeg har litt dårlig med klippebord.) Det er ikke det samme som en en hel helg, men en dag er mer enn ingenting. :nemlig:


#20

Gaia sa for siden:

Så fint at dere fant en løsning, Tjorven!


#21

Blondie sa for siden:

I dag har jeg undervist med en spybøtte ved siden av. Jeg hadde ikke på kameraet og jeg rakk å mute alle gangene. :stolt:

:gal:


#22

Blånn sa for siden:

Plan for siste skoleuke er sendt ut. Vi omorganiserer oss litt og endrer litt på oppstart og friminutt. Planene var klare på onsdag, men en lærer i karantene gjorde at den måtte revideres. Så får vi se hva neste uke bringer av sykdom og karantener. I dag er rett under 1/3 av de ansatte i karantene eller sykemeldt...


#23

star sa for siden:

Føler jeg ikke har gjort noe som helst i dag. Men jeg har sitti med huet nedi ørten esker for å finne et papir som jeg savner på flere prosjekter.
Og deretter prøvd å navigere på Staples. :gal:


#24

Sissel sa for siden:

Nå skal det bli virkelig godt med helg. Heldigvis landet det som måtte lande i dag, slik at jeg kan ta helg med god samvittighet. :)


#25

Nenne sa for siden:

Uffda, Blondie! :trøste: Kunne du ikke bare være syk i senga i dag?


#26

Blondie sa for siden:

Jeg kunne nok det, men det hadde gått utover elevene. Det sitter langt inne, men jeg innser at det hadde vært en bedre løsning i dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.