Hyacinth sa
for 4år siden:
Jeg har dyppet marsipan i hvit sjokolade, og den ligger nå på rist. Men sjokoladen stivner jo ikke. :undrer: Jeg har ikke plass i kjøleskapet. Er det bare å ta tiden til hjelp? Jeg hadde håpet å kunne plassere all konfekten oppå hverandre i et stort glass, men er det ren utopi?
nolo sa
for 4år siden:
Jeg har hatt hvit sjokolade oppå kake, og den har stivnet igjen etter smelting.
Bluen sa
for 4år siden:
Legg det i fryseren! Stivner på noen minutter.
Hyacinth sa
for 4år siden:
Bluen sa:
Legg det i fryseren! Stivner på noen minutter.
Genialt! Men jeg må legge dem på tallerken da. Og gjøre det i flere omganger...
Hyacinth sa
for 4år siden:
Faders gris. Prøver å flytte dem, men de er jo sykt klissete. Sjokoladen er rennende.
Hyacinth sa
for 4år siden:
Men de stivnet i frysen ja! Jøss, så kjapt. Pene er de dog ikke.
Floksa sa
for 4år siden:
Tips til neste gang. Frys marsipanen først. Før du har på sjokolade altså.
Hyacinth sa
for 4år siden:
Floksa sa:
Tips til neste gang. Frys marsipanen først. Før du har på sjokolade altså.
Hm, det var jo faktisk ganske lurt!
Hyacinth sa
for 4år siden:
Hehe, de ligger i kjøleskap slengt oppi en boks. Ikke særlig delikat, og ikke er de pene heller...