Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stivner egentlig hvit sjokolade?

#1

Hyacinth sa for siden:

Jeg har dyppet marsipan i hvit sjokolade, og den ligger nå på rist. Men sjokoladen stivner jo ikke. :undrer: Jeg har ikke plass i kjøleskapet. Er det bare å ta tiden til hjelp? Jeg hadde håpet å kunne plassere all konfekten oppå hverandre i et stort glass, men er det ren utopi?


#2

nolo sa for siden:

Jeg har hatt hvit sjokolade oppå kake, og den har stivnet igjen etter smelting.


#3

Bluen sa for siden:

Legg det i fryseren! Stivner på noen minutter.


#4

Hyacinth sa for siden:

Genialt! Men jeg må legge dem på tallerken da. Og gjøre det i flere omganger...


#5

Hyacinth sa for siden:

Faders gris. Prøver å flytte dem, men de er jo sykt klissete. Sjokoladen er rennende.


#6

Hyacinth sa for siden:

Men de stivnet i frysen ja! Jøss, så kjapt. Pene er de dog ikke.


#7

Floksa sa for siden:

Tips til neste gang. Frys marsipanen først. Før du har på sjokolade altså.


#8

Hyacinth sa for siden:

Hm, det var jo faktisk ganske lurt!


#9

Elise sa for siden:

Bilde? :heia:


#10

Hyacinth sa for siden:

Hehe, de ligger i kjøleskap slengt oppi en boks. Ikke særlig delikat, og ikke er de pene heller...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.