Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotteste sminkemerke for tenåringer om dagen?

#1

Tallulah sa for siden:

Ja, er det et merke som er mer poppis enn andre? Som har gode liquid eyeliners?


#2

Gaia sa for siden:

Nyx sier husets sminkeguru. Det gjelder liquid eyeliner. Hun er overhodet ikke trofast mot merker, og har mye forskjellig. Det meste kan du kjøpe på Kicks. Hvis du lurer på andre typer, så er det bare å spørre meg. Hun har full kontroll på hva som er bra (og "inn").


#3

Tallulah sa for siden:

Takk! Nyx it is, then. Har sminkeguruen noen andre tips til "must haves"?


#4

Gaia sa for siden:

Skavise, hun sier at Nyx har gode leppeprodukter, f.eks. Butter Gloss. Mascara så anbefaler hun Great Lash fra Maybelline (litt rimeligere) eller Diorshow Iconic overcurl (litt dyrere). Øyesminke og brynpen fra Anastasia. Concealer fra Revolution eller Maybelline.


#5

Lavender sa for siden:

Consealere fra Jeffery Star og Revolution. NYX setting spray. Real technique børser og svamper. Og øyenskygge paletter fra de nevnte og The James Charles.


#6

Gaia sa for siden:

Jeffree Star-produkter kan være litt kontroversielt, avhengig av hvor samfunnsbevisst ungdommen er. Min kjøper ikke noe fra det merket, pga en del rasistiske og misogynistiske kommentarer fra Star.


#7

Lavender sa for siden:

Æsj da. 9 klassingene her virker lite opptatt av det. Men greit å ta hensyn til når en kjøper til andre.


#8

Gaia sa for siden:

Jeg aner jo ikke hva noen av merkene står for. Så jeg kunne lett kjøpt noe fra Jeffree Star. :knegg: Men jeg blir foret med informasjon om hva som er etisk akseptabelt å kjøpe av sminkeguruen. (Hun vet at det var FP som trengte råd.)


#9

Tallulah sa for siden:

Tusen takk for innspill, begge to. :blomster:

Elsker sminkeguruen! :hjerter:

Jeg hadde fått med meg noe kontrovers rundt Jeffrey Star, men var usikker på om det var rykter satt ut for å sverte ham, eller reelt. Jeg tror ikke gavemottaker er så bevisst, men jeg som avsender ønsker jo å være det.


#10

Lavender sa for siden:

Jeg skal ikke påstå at ingen rundt henne bryr seg om hvem eller hvor sminken kommer fra, hun har stil spørsmål og nevnt noe hun unngår. Men det er ikke merker vi har her. Jeg betalte Jeffrey Star concealer, flasken er jo så fin.


#11

Tallulah sa for siden:

Jeg syns det er litt vanskelig å følge med på de ulike kontroversene rundt influenserne og youtuberne. For noe er reelt, mens annet er ting som er satt ut av andre for å skade dem, og det er ikke alltid lett å komme til bunns i hva som er sant og ikke. Og av og til lager de jo også kontroverser rundt seg selv.


#12

Gaia sa for siden:

Mange av Jeffree Star-produktene er visst veldig gode. Men sminkeguruen tar ikke i dem med ildtang, og kvittet seg med det hun hadde, etter at hun hadde gravd i kontroversen og kommet til at han faktisk hadde uttalt seg rasistisk og misogynistisk, og at alt av anger var økonomisk motivert. (For tiden sliter hun med Harry Potter-bøkene, pga. transfobien til JK Rowling, men magien i bøkene trumfer foreløpig forfatterens uttalelser på Twitter. Siden vi HAR alle bøkene, så er hennes resonement at hun ikke sponser Rowling ved å lese dem, igjen og igjen. Dessuten er det en ypperlig anledning til å snakke om "cancel culture", ytringsfrihet og at verden ikke er sort-hvitt.)


#13

Røverdatter sa for siden:

Litt eldre tenåring her i huset har kjøpt fra Caia i det siste. Ikke noe mindre kontroverser der kanskje. :knegg:

Preteen-ungen har siklet på sminkesettene fra Amalie Olsen.

Og begge elsker neglelakk. Gjerne O.P.I, eller bare fra H&M.


#14

Tallulah sa for siden:

De blir veldig gode i kildekritikk, om ikke annet! Hiawata driver jo ikke med sminke, men det er det samme blant spillyoutuberne, også har man hele historien om en kvinnelig spillanmelder som ble utsatt for massiv hets og ryktespredning, og det var til tider veldig vanskelig å se om det var hold i ryktene, eller om det var ondsinnet oppspinn.

Takk for tips! Caia hadde jeg ikke hørt om, men ser på hjemmesiden at det sikkert kan være noe gavemottaker liker.


#15

Nera sa for siden:

Morphe har de på Kicks, og det virker å være populært blant tenåringene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.