Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg lå i sengen og vred meg og fikk ikke sove fordi jeg tenkte på ting jeg måtte få gjort. Så da kunne jeg egentlig bare stå opp og gjøre dem. :rolleyes:

Nå skal jeg jobbe i en time. Jeg har NRK klassisk og kaffe og ett lys i adventsstaken fordi jeg må brenne dem til de passer litt mer i lengden før vi skal tenne ett til i morgen.

Etterpå blir det frokost, strikketøy og så tur. Dette blir bra.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg var skikkelig dårlig i går og fikk ikke i meg mat, så jeg måtte stå opp og spise havregrøt halv tre. :knegg: Blir en lang lørdag, det er jo ikke det verste.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Auda, Blondie. Mulig du skal innvilge deg en liten formiddagslur.
Jeg er ikke ferdig med julegaver, og lurer på om jeg skal skrape på dørene på senteret når det åpner. Og deretter gå tur i nydelig klarvær i Bergen.


#5

Maverick sa for siden:

God morgen!

Jeg har rolig formiddag med sovende tenåringer og pysjfemåring, kaffe og sofaslusking. Om en stund, men ikke helt ennå, skal hun til sin far en tur og jeg skal jobbe og kanskje kjøpe julegaver og gjøre nyttige ting. Men ikke ennå.


#6

celebelen sa for siden:

Jeg har åpnet julegave fra hemmelig nisse, jobbet litt og kost meg med kaffe og sjokolade. Planene for dagen er litt rydding, støvsuging, strikking og lage noen fler julekort. Også bør vi få måkt snø av trampolina og ryddet vekk duken, er visst litt sent ute i år igjen.


#7

Selma sa for siden:

Ferdig trent og nå sitter jeg og lader opp til lefsebakst. Kanskje en tur på julemarked i ettermiddag


#8

Trixie sa for siden:

God morgen.
Helg hos kjæresten og det er så deilig. Frokost, rolig dag, trene litt. Ingen store planer. Perfekt.


#9

star sa for siden:

Hadde på vekking i morges og lurte på hva jeg hadde forsovet meg til når den ringte. :knegg:
Er slakt i sofaen. I går fikk jeg unna både julekortene og bestilt fotoboka. Og hovedgaven til eldste som jeg etterlyste da den ikke kom i sendinga med resten, var en glipp fra butikken. Heldigvis hadde de flere igjen.


#10

Fersken sa for siden:

Det må handles i dagligvarer og noen andre småting i dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.