Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

celebelen sa for siden:

Her var det lite folk...
Jeg er på kontoret, for første gang på en liten stund. Stille, men i hvert fall andre omgivelser enn stua. Og andre å snakke med en mannen.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg har gjennomført en digital undervisningstime, nå er det to kopper kaffe før en dobbel. Skulderen er fremdeles latterlig vond, så jeg knasker smertestillende for å kunne bruke tastatur. :mumle:


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg hadde en overraskende fin juleavslutning på Teams med seksjonen min i går. Det var koselig og gøy. (Sjefen min er veldig på at vi skal gi hverandre skryt - noen synes sikkert at det er kleint, men jeg blir så glad når noen skryter av meg i alles påhør og håper at de andre kjenner på den samme gleden.)

I dag er det hele bedriften som skal ha juleavslutning. Vi har fått beskjed om å sitte klar mellom 15-17 og sørge for at vi har god skjerm og lyd ("kanskje er det en idé å koble pc til tv" stod det i skrivet fra HR-sjefen). Jeg har fått skyhøye forventninger. :)

Jeg synes jobben min gjør et hederlig forsøk på å skape god stemning selv om alle egentlig vil treffe hverandre på ordentlig.


#5

tink sa for siden:

Vi hadde fin felleslunsj på jobb i går. Det var veldig hyggelig, også fikk vi koselig julegave med personlig hilsen på kortet. Vi er jo ikke så mange, men det varmer godt å høre skryt for at vi har strukket oss litt ekstra i året som gikk.


#6

Blå sa for siden:

Så koselig Tjorven og tink.

Vi skal faktisk ha fysisk felleslunsj i dag. Vi er ikke så mange og jeg gleder meg veldig, både til å treffe folk og til å sannsynligvis spise god mat. Jeg er nok i overkant glad i god mat.

Og så har jeg fått hyggelige og personlige kort, både av øverste leder og av nærmeste leder, og det setter jeg veldig pris på.


#7

Frøy sa for siden:

Jeg har jobbet litt nå på morgenen, men nå er det på tide med kvalitetstid med guttungen. Også kjent som ny runde med medisinering og 4 timer på sykehuset, men vi får tid i lag og ingen av oss kan gjøre noe annet enn å være i lag så det er litt koselig også, om det er lov å si.


#8

Frk_Fryd sa for siden:

Vi hadde også hyggelig felleslunsj med seksjonen i går. Det er ikke så mye som skal til!

Siste arbeidsdag denne uka! Skal ta ut en feriedag i morgen, jobbe mandag og tirsdag neste uke og så er det juleferie ut året! :lykkelig:


#9

Dali sa for siden:

Morn fra kontoret. Innom for å ha medarbeidersamtale og pakke sammen tingene mine - jobben er på flyttefot. I ettermiddag skal jeg på julemarked med eldste. :hjerter: Og innom og kjøpe piggsko, årets til meg selv-julegave.


#10

polarjenta sa for siden:

Siste dag på jobb dette året. Skal ha feriedag i morgen, og resten av arbeidsdagene dette året faller på de dagene jeg jobber på skolen.


#11

Adrienne sa for siden:

Sofakontor med foten høyt, ikke optimal jobbestilling, men bedre enn å sitte for da banker det i lilletåa. I løpet av natta har den skiftet farge og er nå blå og svart. Er så perfekt å gå inn i jula med brukket lilletå. :mumle:


#12

star sa for siden:

På jobb, men alt annet enn effektiv. Når halvparten av det jeg gjør må gjøres om pga et eller annet, så blir jeg lei.


#13

Frøy sa for siden:

Vi vant ungdomsrommet på sykehuset i dag også så ungdommen ligger strekk ut i stresslesstolen med Ted på Netflix. Vi skal nok klare oss noen timer til her i dag også, vi er heldige som kan reise hjem etterpå og ikke må tenke på en jul på sykehuset.


#14

Blondie sa for siden:

Jul på sykehuset er fælt til vanlig, jeg kan ikke forestille meg hvordan det er med koronarestriksjoner. :sukk:

Jeg er ferdig med dagens undervisning, nå er det papirarbeidet igjen. Jeg må dog hvile skulderen min litt først, det er dårlig stol- og skrivebordsfasiliteter på hjemmekontoret. (aka, jeg sitter på en spisestuestol ved spisestuebordet).


#15

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg sitter og hører på skoleledermøte. Budsjett osv. Jei. Jeg er så klar for ferie at i morges glemte jeg sykkelhjelmen da jeg syklet til jobb. Oppdaget det etter 10 minutter. :knegg:


#16

Fersken sa for siden:

Det at fryseren døde var dråpen og det indre stresset mitt har tatt over og jeg virker overhodet ikke på noen områder. Så her sitter jeg på hjemmekontoret og later som og håper ingen merker noe.


#17

Pelle sa for siden:

Husk at det hender innboforsikring dekker ødelagt fryser og ødelagt mat. En del avskrives pga alder sikkert, men likevel noe å hente for oss da vår gikk istykker en gang.


#18

Fersken sa for siden:

Er klar over det, verdien på fryser og mat som gikk tapt er marginalt større enn egenandelen på innboforsikringen. Bør kanskje sjekke litt nøyere.


#19

Pelle sa for siden:

Vi veide alt avfrukt og bær og kjøtt og tok bilde. Deretter gikk jeg på butikken og så på kilopriser.


#20

Fersken sa for siden:

Jeg meldte inn på nett og der var jammen kjøl/frys et eget valg/skjema. :knegg: Det er tydeligvis et automatisert behandlingsløp, for det tok 2 sekunder før jeg fikk svar at jeg fikk erstatning på x antall kroner. Jeg hadde vist tjent opp til fri egenandel også. Så takk for at dere fikk meg til å ta meg bryet med å sjekke forsikringen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.