Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan jeg varme opp sjokolade flere ganger?

#1

Bloppy sa for siden:

Jeg har laget marsipankuler med sjokoladetrekk i kveld. Jeg fikk litt sjokolade til overs, så jeg satte den kaldt. I morgen skal jeg lage noe annet som skal ha sjokoladetrekk. Kan jeg bruke sjokoladen fra i dag? Bare slippe oppi litt mer, så det blir nok i morgen? Den er tilsatt litt delfiafett for å få den litt tynnere.


#2

Nextlife sa for siden:

Ja, det går helt fint. Bare vær forsiktig og tålmodig når du varmer opp igjen, bruk aller helst vannbad.


#3

Bloppy sa for siden:

Takk! Bruker alltid vannbad. :jupp: Varmt vann i kjelen, og setter plata på 1. Det tar mitt tid, men er kontrollert. Jeg har opplevd at vannet i kjelen kokte en gang, og noen vanndråper kom seg opp i sjokoladen. Katastrofe! Hele greia klumpet seg.


#4

Nextlife sa for siden:

Ja, vann i sjokoladen er krise. Men ellers høres det ut som du har kontroll.


#5

kamp sa for siden:

Jeg gjør alltid det. Pleier faktisk fryse sjokoladen i mellomtiden uten at den blir hvit.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.