Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Blondie sa for siden:

Mornings! Jeg skal forsøke meg på litt handling i dag, blir noen runder siden armen fortsatt er for vond til å belaste. Jeg får tiden til å gå, i det minste. :knegg: Må lage ferdig de spiselige julegavene også. Spent på om det blir lyst i dag?


#3

Fintdethei! sa for siden:

Mornings! Jeg lagde karameller her en kveld, som tydeligvis ikke var kokt nok. Nå ligger de til smelting i en kjele, forsøker desperat på nytt..


#4

polarjenta sa for siden:

God morgen.

I dag reiser ungene til faren, både de og jeg syns det er helt fint. De har av ulike årsaker ikke sett han på 1.5 år så det er på tide.


#5

Timar sa for siden:

God morgen!

Kaffe i godstolen ved siden av juletreet her. Bikkja har vært en snartur i hagen, og kan se langt etter lang tur ned det første. Makan til drittvær!

Heldigvis få must do's i dag. Levere noen julekort og prøve å finne motivasjon til å trene.. :vilha:


#6

vixen sa for siden:

Har planer om handling idag samt noe rydding og baking.


#7

Blånn sa for siden:

God morgen! Eldste er på vei hjem fra Trondheim! :lykkelig: Så da kan jula komme enten den blir nesten som vanlig eller med karantener. Han kom seg hjem!


#8

Selma sa for siden:

Jeg har vært på trening og nå er jeg igang med lefsedeig. Har planer om husvask og litt julepynting også, sånn at jeg kan ha en rolig søndag og kjenne litt på julestemningen i morgen


#9

star sa for siden:

Må på gjenvinningsstasjonen, men orker ikke i dag. Men må få stabla delene til køyesenga ut i boden.


#10

Fersken sa for siden:

Eneste planen i dag er å få handlet inn litt helgemat og få oversikt over hva er det egentlig som mangler av gaver og mat til jul. Må få innhold i det nye fryseskapet.


#11

millact sa for siden:

Hatt en bytur med yngste. Handlet mat sent i går kveld i tom butikk.

Han på 12 dro ut med en venn og hun på 15 er med et par venninner og lager drops.

Tenker jeg skal rydde og vaske litt.


#12

Maverick sa for siden:

Yo!

Jeg er på kontoret og rydder litt i mail og økonomisystemer. Skulle egentlig gjøre en julegavehandlingsøkt, men det er jo endeløse køer overalt og det gidder jeg ikke ass. :gal:


#13

Blånn sa for siden:

Oups... Vi har plutselig brukt masse penger i dag. Om ca. 2 måneder kjører vi rundt i ny Tesla.


#14

star sa for siden:

Gratulerer, Blånn.
Drømmer om lottogevinst og E-tron. :humre:


#15

Blondie sa for siden:

Det var avansert juleshopping, Blånn! :knegg: Gratulerer!

Jeg har fått laget salte mandler til julegaver, fornøyd nå. Det meste er i boks og på mandag kommer ungene en snartur. :hjerter:


#16

millact sa for siden:

Blånn, gøy! Jeg kjøpte min bil i desember for 6 år siden. Skulle ut på julegavehandel, men svippet bare innom bilforretningen en rask tur først.


#17

millact sa for siden:

Har nå tørket støv, vasket et bad, støvsuget en etasje og vasket gulvet på badet. Må vaske det andre badet i morgen. Blir ikke mye mer vasking før jul nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.