Jeg har sett den. Men det var er voldsomt styr med vanning der. :knegg: Jeg tror jeg skal vannet pinnekjøttet slik Idsøe sier, men har prøvd å spørre dem om det trenger å vannes annerledes dersom jeg damper det i ovn. Fikk ikke noe svar på det...
Ah. langpanne med vann, pinnekjøtt på rist over, ogfolie over kjøttet altså?
Jeg tror jeg hadde startet på 23. des og lav varme, og temperaturmåler i kjøttet.
Jeg synes den oppskriften du linker til ser veldig bra ut. Å booste med varme den første stunda er bra og gir en effektiv steking når du skrur ned. Jeg synes kanskje steketiden høres litt i korteste laget ut, jeg ville beregnet mer tid, og evt bare skru ned på vedlikeholdstemp om det blir ferdig ei stund før det skal serveres.
Men uansett skal det nok veldig mye til for å ødelegge pinnekjøtt på denne måten. I gryte også. Så lenge det blir mørt nok, så kan det nesten ikke ødelegges.
Spiste det sammen med store, ferske potetlefser fra Hodne, kålrabistappe, ruccula, creme fraiche og hjemmelaget solbærsyltetøy, og syltetøyet passet helt perfekt med sødmen, syrligheten og den lette bitterheten fra bærene. Nam!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.