Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søsterklokkene, hva skjedde igjen?

#1

MegaMie sa for siden:

Jeg leste søsterklokkene da den komog storkoste meg med hele boka. Men nå som jeg har tatt frem Hekneveven går det opp for meg at jeg rett og slett ikke husker slutten. Har forsøkt å finne det på bokblogger, men ingen vil jo røpe noe.

Så hva skjedde igjen? Den ene klokka havnet i sjøen? Astrid ventet barn og dro til Tyskland, men hvordan gikk det til slutt?


#2

Syrinx sa for siden:

Kanskje du har fortrengt slutten, siden hele boka rakna der.


#3

MegaMie sa for siden:

Kanskje. 😂

Jeg husker at jeg storkoste meg med den frem til slutten da.


#4

Pøblis sa for siden:

:sniker:


#5

Magica sa for siden:

Fint hvis noen kan spoliertagge dette. :knegg:


#6

Timar sa for siden:

Jeg leste boken i vår, men jeg innser at jeg også er fullstendig blank på slutten.

Skikkelig teflon-hjerne. Men det betyr at jeg kan lese samme boka flere ganger og bli like overrasket hver gang! :filer:


#7

Tussa sa for siden:

Samme her!! Please, kan nokon hjelpe oss??


#8

Pasta sa for siden:

Jeg husker heller ikke slutten.


#9

Spoon sa for siden:

Jeg kan ikke å spoilertagge da.... eller kan jeg det?

Endret litt etter at jeg hørte slutten igjen på Ebok :)

Spoiler
Jeg husket heller ikke slutten da jeg begynte på Hekneveven (hørte den på lydbok, anbefales). Minnene kom litt etterhvert.... :knegg: Det viktigste er vel at Astrid døde etter fødsel av tvillinger i Oslo. Hun kaller barna for Jehans og Edgar. Astrid får holde begge barna etter fødselen, og hun og jordmoren snakker om damen på det andre rommet som mistet barnet sitt og at de skal gjøre som avtalt. Da presten kommer for å hente barna, får han beskjed om at det andre barnet ikke klarte seg, at det var svakt.. Gerhard (far til barna) døde av tuberkulose (?) i Tyskland etter å ha tatt med den ene klokka dit. Den andre sank i vannet.

#10

MegaMie sa for siden:

Takk for svar!

Hekneveven var forresten utrolig bra.


#11

Arran sa for siden:

Takk, Spoon! Da er jeg klar for Hekneveven. Det stoppet litt opp for meg i starten da jeg innså at teflonhjernen min inne helt husket slutten i Søsterklokkene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.