Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Blondie sa for siden:

Jeg er oppe og skal straks rusle avgårde til fysioterapeuten. Jeg håper det kan føre til litt mer bedring i skulderen, det er masete å ikke ha full funksjonalitet og mye smerter.


#3

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg starter juleferien i dag. Men "skal bare" littegranne jobb for å bli ferdig. Det er både fordelen og ulempen med hjemmekontoret. Det er så lett å bare ta en liten time. Samtidig så gjør det at jeg kan kombinere jobb og ferie på en veldig lite stressende måte.

Plan for dagen er å trene, bake krumkaker og havreflarn og så sitte i sofaen med en bunke julehefter og strikke intenst på et julegaveprosjekt, som uansett ikke blir ferdig, men som jeg vil ha så langt som mulig.


#4

ingling sa for siden:

Håper det hjelper, Blondie!

Oppe her også, drikker litt kaffe før jeg skal få minsten på SFO. Det haster jo ikke, heldigvis. Siste offisielle arbeidsdag før 28., men mistenker det kan bli litt innimellom i julen også. Det er helt greit, i grunnen.


#5

Serafin sa for siden:

Rolig morgen med senkede skuldre her. Resten av gjengen sover, jeg våknet i 08 tia, og sitter nå og koser meg med kaffe fra kaffekalenderen min.

Lillesøster regner jeg med sover noen timer til. :knegg:

Storebror går på skolen til 1130, må bare huske å sjekke om det ble forandring på taxi, Bonusgutten går til 12, også kommer mora med han etter det.

Siste rest av handling i dag, også må vi få opp juletreet. Jeg mistenker at kattungen kommer til å tenke "yey, nytt klatrestativ til meg!"


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg startet morgenen med streamet julekonsert hos mannens arbeidsgiver. Det er forskjell på offentlig og privat sektor, og sistnevnte vartet opp med Frida Ånevik og Chris Holsten. Det var en ålreit start på dagen.

I dag må jeg kjøpe inn et par presanger, men jeg tror jeg vet hva og hvor, så det bør være overkommelig.


#7

Sissel sa for siden:

God morgen! I dag skal jeg og dattera på julekonsert. Gleder meg! Skal jobbe i dag og i morgen også, men det er rolige dager, så det går fint. Skal få handle inn det siste i dag tenker jeg. Skikkelig høljeregn her, men det er vi jo vant med. :)


#8

star sa for siden:

Kommet meg på jobb. Får være litt effektiv. Tenker jeg tar juleferie fra i dag.


#9

celebelen sa for siden:

Jeg er på kontorkontoret i dag, for å få jobbet litt ordentlig og få unna noen ting som er enklere her.


#10

Eia sa for siden:

Jeg er tilbake på jobbjobb, etter ei litta ukes karantene. :gladspøkels:


#11

Serafin sa for siden:

Det viser seg at falske juletre som har stått i kjelleren i 9-10 år faktisk drysser noe innfernalsk. Så nå er det juletreet slengt på verandaen, og kjæresten har vært og kjøpt nytt. :knegg:


#12

Dali sa for siden:

Morn. Bakt nesten-Nennes rundstykker, jobbet litt og nå er det juleferie. Hvordan få hund til å like katt, det blir julens prosjekt.


#13

Maverick sa for siden:

Hellu godtfolk!

Jeg henger med jentungen og jobber litt, rydder litt, pakker inn litt, jobber litt til, pynter litt, spiser litt, grer litt hår, kler på en sokk, rydder litt til, og så videre.

Mer effektivt enn det høres ut til. :nemlig:


#14

Matilda sa for siden:

F! :danse2:

Jeg har hatt Teams-møter med trøtte elever som stort sett lå under hver sin dyne med sovehår, tross instruks om å stå opp og kle på seg. Jaja. Har deretter vurdert to tekster og hørt på rektors julehilsen i Teams. Nå spiller jeg gitar, men bør vel strengt tatt gjøre noe nyttig. Har null julestemning.


#15

Blånn sa for siden:

I dag graver jeg ut av kjøleskapet. :gal: Og venter på søppeltaxi. De skulle vært her kl. 14.


#16

Addison sa for siden:

Snart F!! :jippi: Skal bare føre timene og legge inn fraværsmelding. Og krysser fingrene for at det ikke kommer inn noe som må løses før jeg logger av. :knegg: Skal ha naboer på gløgg rundt bålpannen ute i ettermiddag, satser på at det er opplett fra nå av.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.