Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lave gummistøvler

#1

Robyn sa for siden:

Jeg trenger nye gummistøvler, og de må være gode å gå i. Går mye i støvler, går bl.a. en halvtime til jobb hver vei og mye ut med hunden. Og så skal de helst se litt ok ut, men ikke sånn lakkstøvel-pen om dere skjønner.

De siste 10 årene har jeg brukt de lave med snøring fra Ilse Jakobsen, men nå har de begynt å knirke så jeg blir snart gal. (Tror det er et punkt i skåla som er punktert.)
Jeg kunne selvsagt kjøpt like, men kunne tenkt meg noe nytt.

Har prøvd litt forskjellig, men mye er tungt og ubehagelig på foten.

Vil ikke ha høye, trenger det ikke og så blir det litt tungvint med bukser etc.

Tips til merker og typer som er gode å gå i? Har litt bred fot så det må ikke være en veldig smal variant.


#2

venla sa for siden:

Kan avbefale Swims for deg, for de er veldig smale. Har et par men de passer ikke foten min, så er ikke gode å gå i. Jeg har og ganske bred fot.


#3

Mikkeline sa for siden:

Mens jeg vil anbefale Swims. Jeg har dem, og bruker dem mye. Sålen som ligger i er erstattet med ullsåle. Det gjør stor forskjell synes jeg.


#4

Robyn sa for siden:

Jeg så såvidt på Swims men de ser veldig smale ut syns jeg.


#5

Madicken sa for siden:

Jeg er svært fornøyd med mine lave støvler fra Hunter. Disse er litt smalere enn for eksempel IJ sine støvler, men går helt fint til mine føtter som ikke er særlig smale. De er også lettere og nettere enn de støvlene jeg har fra IJ.


#6

Robyn sa for siden:

Takk for tips, skal se om jeg finner en butikk som fører og få prøvd. :jupp:


#7

celebelen sa for siden:

Jeg kjøpte Muckboots på Felleskjøpet for noen år siden, de er både varme og gode å gå i. Også har de blomster på :hjerter:
Kan ikke se noen lave i nettbutikken deres nå, men det kan jo være det er noe som kommer inn igjen.


#8

IzziCreo sa for siden:

Jeg kan avbefale Stockholm Design Group da de er altfor smale. Veldig pene er de da...

Swims passer min brede, hobbit-fot. Den synes jeg er veldig god å gå i også. Myk i gummien. Kanskje de ha endret på støvelen siden det er ulike erfaringer her?



#10

Robyn sa for siden:

Jeg tok en rask runde og fikk prøvd Swims. De ble for smale for min fot, men virket lette og fine.
Hunter fant jeg ikke så jeg fikk prøvd (fant bare høye).

Mange av Chelsea variantene blir litt for lave igjen, så jeg endte opp med disse fra Viking. Kjøpte ullsåle og la i, har allerede gått tur med de og er så langt fornøyd. Og de er knirkefrie, halleluja. :knegg:

www.skoringen.no/viking-damegummistovel-1-34100-noble?productid=8420810510&gclid=EAIaIQobChMI-JbMmNvh7QIVUEKRBR2WuA3tEAkYFSABEgI_QPD_BwE

Tusen takk for alle tips. Jeg fikk det litt travelt med å shoppe siden det aldri slutter å regne og de gamle var i ferd med å drive meg til vanvidd. (Tror seriøst jeg har brukt støvler omtrent hver dag hele desember. :gal: )


#11

Galathea sa for siden:

Ser du har kjøpt, og de så kjempefine ut. Har selv sverget til Viking til ungene i alle år - kjempekvalitet, alle andre støvler blir slitt/hullete, men ikke Viking.

Men jeg må nesten få skryte av mine Nokian Trimmi - de gammeldagse grønne "trimstøvlene", de er ikke spesielt gøye å se på, men veldig lette og gode å gå i og de ble altså kjøpt i 1994, og nå i vår gikk det endelig hull i dem. Snakk om kvalitet!


#12

Robyn sa for siden:

Å måtte jeg Google, og de støvlene kjenner jeg igjen. Har aldri hatt de selv, og nå er det lenge siden jeg har sett de.




#15

Adrienne sa for siden:

Jeg har noen enkle Viking, enda enklere enn de du har, og jeg har hatt de i årevis og de er fortsatt like fine. At de er gule hjelper veldig på humøret på regnværsdager.


#16

Timar sa for siden:

Jeg trengte lave gummistøvler det er lett å hoppe oppi, så nå er et par Solveig fra tagyourshoes på vei hjem til meg. :vilha:


#17

Palmen sa for siden:

Skulle inn for å anbefale disse. Kjøpte de i sommer, de er superbehagelige og i mønster til å bli glad av!


#18

Timar sa for siden:

Herlig! Midt på natta-shopping framstår ikke alltid like fornuftig i dagslys, men disse gleder jeg meg til at dukker opp i posten!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.