Hot Lips sa for siden:
I seneste laget, jeg vet. Men i dette kjipe året bør ihverfall ribba bli bra. Del din favorittoppskrift, tips, triks og gode råd! :vilha:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Hot Lips sa for siden:
I seneste laget, jeg vet. Men i dette kjipe året bør ihverfall ribba bli bra. Del din favorittoppskrift, tips, triks og gode råd! :vilha:
Hot Lips sa for siden:
«Gni inn med salt og pepper» står det. Men hvor mye??
Blondie sa for siden:
Mer enn du skulle tro. :nemlig:
Jeg har ikke vett på annet enn å følge oppskriften, det er ganske ukomplisert. Jeg damper først, steker etterpå. Blir bra ribbe.
Hot Lips sa for siden:
Hvilken oppskrift bruker du, Blondie?
Og kan noen være så snill å endre overskriften?
Blondie sa for siden:
Denne: www.google.no/amp/s/www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/ribbe/%3fgoogle=amp
Taien sa for siden:
Jeg sverger til denne www.nrk.no/mat/langtidsstekt-ribbe-1.13282509 Perfekt ribbe med sprø svor hver eneste gang!
Tjorven sa for siden:
Vi følger den samme oppskriften som Taien og det blir veldig bra.
Ribba fikk salt og pepper i morges. Av mannen min, så jeg vet ikke noen mengde.
Martis sa for siden:
Vi har ribba i saltlake i et døgn før den krydres med salt og pepper. Vi steker den på lav varme i 7-8 timer og den bruker å bli helt perfekt og med sprø svor.
Malama sa for siden:
Jeg følger en noe tilpasset variant av den langtids fra NRK.
Jeg kan ikke ha pepper på. Det tåler ikke min mor som spiser med oss. Ja, også serverer vi den ikke i moegen, men på fredag, i morgen er det pinnekjøtt. Men tanken er å salte denne i kveld, når vi legger pinnekjøttet i vann. Så settes den på tidlig på morgenen på fredag, med en nybakt 5 åring i hus sover vi neppe lenge den dagen uansett.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.